Kavak Yelleri - Kanal D

bende sadece son kısmına yetişebildim ya dışardaydım çok fena bitti
:çok üzgünüm:

cok kotu bıttı yaa...
sımdı nasıl gecıcek bır haftafisfisfis

ya komşular evi taşlıyor, bütün pencerelerden taş yağıyor ama o bebeği o odadan almıyolar ya çıldırdım, oraya takıldım kaldım. canan kapıyı tutuyo, sanki pencereden çocuğa taş gelse engelleyecek. kendileri antreye sığınıyolar çocuk içerde odada basbas bağırıyo. sinir oldum valla. kötükedihüso

Bu bölüm çok saçmaydı ya öyle şey olur mu evi taşlıyolar falan çok güldüm orda saçma...
Zaten Aslıyla Efe sevgili olduktan sonra Su yun bişey demesi de ayrı bi konu... Herkes birbirinin eski sevgilisi ama aralarındanda su sızmıyo...

69. Bölüm Özet

Aslı ve arkadaşları derin yaralar alıyor

Evlerinde baskına uğrayan Aslı ve arkadaşları son anda kurtarılıyor ama hepsi de derin yaralar alıyor.
Mahalleli, Sedat’ın dolduruşuna gelip, Aslı’ların evine hücum eder. Evden çıkamayan Aslı, Su, Canan, Deva ve Atakan, kapana kısılır. Efe ile Deniz, onları kurtarmaya gelir. Ancak giderek büyüyen kalabalığa tek başlarına karşı koyamazlar. Sonunda olaylar çığırından çıkar. Metin son anda onların yardımlarına koşar. Bu olaylı gece, herkeste derin yaralar bırakır. Ayşe, çocukları bir araya toplasa da, bir anda herkes birbirini suçlamaya başlar. Ramazan’ın ağzından laf alan Efe ise, Sedat’ı bulmak için bir ipucu yakalar.
Kamil’in de gelmesiyle, Sedat’ı yakalamak için hummalı bir çalışma başlar. Sedat izini kaybettirir ancak öç almayı da kafasına koymuştur.

evet ya bu hafta efe çok fena dayak yiyor.. birde dükkanı ateşe verecekler heralde.. ocağın gaz düğmelerini açmışlardı, yanacak dükkan aslıda son anda gelip görüyor sanırım..
merakla bekliyorum..

evet yaa cok kotu bır bolum bızı beklıyor sanırım..
merakla beklıyorum zaten 1 haftayı ıple cekıyorum şakkıdı

bence efe o patlamadan cikmistir.yada asli daha gelmeden efe yi yakinlarindan veya cevreden biri cikarmistir.olmez kanimcaa

ya eskiden ne eglenceli bir diziydi
efeye gülerdim hep
şimdi iyice acıların dizisi oluyor eski eglenceli halini özledim cok dizinin
efeyi cok seviyorum ya bişe olmasın ona

eeeeeeee öldümü şimdi efe ile deniz...ama öyle olursa flim biter yaaaaa..nolcak şimdi:):):)

öff ne bölümdü ama :1shok:
hiç beklemediğim bir son oldu ben denizin patlamadan önce efeyi kurtaracağını düşünmüştüm ama ikisi içerdeyken patladı ve öylseine büyük bir patlamadan sağ çıkarlarsa acayip saçma olur ölmeleri lazım ama ölürlerse de kavak yelleri diye bişey kalmaz eee nolcak şimdi 1 hafta meraktan çatlıycam heralde:bbo:

ikiside cok agir bir sekilde kurtulur heralde
yalniz bana sacma gelen sey sedati polisler kac gündür ariyor efe ve aslinin babasi buluyor vede polise haber vermiyorlar
olacak seymi bu simdi, haber vermeleri gerekirdi olacagi buydu sonunda bide su minenin birlikte oldugu oglan birseylerin pesinde gibi yada kiskancliktan öyle yapiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…