- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #1.721
efenin annesi ve babası urladan taşınmışlar!cvp alabilirmiyim kızlar
bence de yanlış mesajlar veriliyor!adam psikopat mı çıktı?:1shok:
ben de başına bela olmasını bekliyorum ilerleyen zamanlarda!!!
efenin annesi ve babası urladan taşınmışlar!
ağabeysi boşanmış işinden de istifa etmiş!
barda çalışıyoo efenin ölümünden sonra bunalıma girmiş!!!
bişey değil!!!vereliniortaktşkler
ama resmen saçmalamışlar
bugün eşim izmir çekimlerini görüncce takılmış izşemiş
o sorunca nolmuş felan die bende mrk edip baktım anlarmıyım die
ama anlamak ne mümkünn
olsun da aslı kendine gelsinn ders olurr!!psikopat çıktı derken yani cins biri çıktı, baksana karısından boşanıyo, aslının annesine gelmiş ben aslının erkek arkadaşıyım diyo. bela olacak bu.
En son sahne çok komikti 4 tane kazma ayakta dikiliyor onları dolandıran adam burunlarının dibinden geçiyor ve hiçbiri görmüyor:umursamaz: ondan sonra ne oldu bilmiyorum 2 dk. için 10 dk reklam seyredilmezdi seyredeniniz var mı ne oldu?
Hepsi bi yere konuşlandı sonra da binadan çıkarken Deniz yakaladı, çullandı üzerine, Aslı'da bırak yav bu bizim köyden Muhittin derken, Deniz de ne Muhittini yav, bu bizi dolandıran zıpa dedi, orada bitti.
Sevmedim Güven karakterini,hiç oturmamış bence :sinifsinif:
Ayrıca mantık hatasından da geçilmiyor dizi,aslı Ege üniversitesine gidiyor ama urladan,çatkapı her an kafamçokkarıştı yada Atakan urladan göztepe iskelede boyoz satmaya geliyor ne alaka şakkıdı ayrıca Baileys bende anlamıştım o evin sizin oralarda olduğunu sana sorcaktım hatta unuttum kuzum :kedi:
kuzum suyla atakan göztepe de oturuyorlar ya zaten atakan urladan gelmiyor göztepeye
aslının urladan bornovaya 5 dk gitmesi çok komik gerçekten iyi bir noktaya parmak bastın bebişimmm:asigim:
tamam Göztepede oturuyolar su ve atakan,ee aslıyla mine nasıl gidip gidip geliyo sürekli aman neyse bu diziye akıl sır erdirmeyi zaten geçen sezon bırakmıştım :roflol:
boşver onun öyle olduğunu biz biliyoruz sadece yani izmirliler:icecream:
ama mantık hatası çok hakikaten ilk bölümden beri sürekli yakalıyorum özellikle kıyafet konusunda çok oluyor mine evden çıkarken başka kıyafet yürürken başka kıyafet
-tatlicadiarzu-
alışkanlıktan izliyorum ben artık yoksa izlenecek bi tarafı kalmadı :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?