Kavak Yelleri - Kanal D

Koskoca bir bölümü daha Güven'in pardon Muhittin'in aa Samet'in demek istedim ( ) dolandırıcılıgıyla gecistirdiler. Senaryo denen birsey kalmadı, sacmasapan ilerliyor dizi.
Evet bende Efe'yi özledim, ama dizinin su halini gördüm ya Daghan en iyisini yaptı diyorum.

Bitsin artık, sıktı iyice. mirmirmirmir

bence efe gelmeli zaten bulunamadı belkidiorum ileri de çıkar gelir pat die yaaa kendimi öl eavutuyorum gelir belki efeee yaaaa gellll:gitme:

Bence Sarp Apak cuk diye oturmuş role ben çok beğeniyorum.
Tamam Efe nin yri ayrıydı ama Sarp ta her kılığa giriyor hakkını vermiş çocuk iyi olacak bence

Bence Sarp Apak cuk diye oturmuş role ben çok beğeniyorum.
Tamam Efe nin yri ayrıydı ama Sarp ta her kılığa giriyor hakkını vermiş çocuk iyi olacak bence

bence de kaydirigubbakcemile5

o kadar da haksızlık etmeyelim güven diziye can verdi
geçen sezona bakış daha izlenebilir bir dizi haline geldi bana göre
tabi efe de dönerse daha güzel olur ama öyle bir ihtimal çok zayıf malesef :gitme:

katiliyorum hemde 100 de 100 kaydirigubbakcemile3

ya beni rahatsiz eden konu ne biliyor musunuz?

gönülün ve ikizlerin diziden cikartirilmasi, hadi didem inselel cikmak istemis olabilir neden yerine baskasi koyulmadi?
ayrica efe ile birlikte efenin annesi, babasi ve ufak kardeside gittiler...

benim hala umudum var, efe geri dönücek diye.... :Saruboceq:

ay inş döner ne güzel olur :Saruboceq:

bence ilerde senaristler konu bulmakta zorlanmaya başlayınca yeni gönül hocayla ikizleri devreye sokacaklar
şimdilik bi köşede bekliyor o konular... zamanı gelince ortaya çıkar kanımca

efeyi öldürmemeleri ileride ortaya çıkacakmış gibi bir his bırakıyor bende
pek ihtimal vermesemde belli mi olur bekleyelim bakalım neler olacak

evet bende ayni sekilde düsünüyorum...
daghan gelmese bile belki baskasini oynatirlar yine efe gelir... ama daghen gelmezse efe efe olmaz yaaaa.... offff efe oofffff

efenin yeri ayrıydı ama güvenin olması biraz komedi katmış diziye..
yoksa aslının bunalım tripleri ve deniz-aslı aşkı nasıl çekilir...

Ben geçen sezon bölümlerini çok az izlemiştim.Çünkü hep aynı şekilde devam ediyordu.Yani Efe gitmeseydi bir kısır döngüye girecekti dizi.

Mine Deniz ile evlenecek,Aslı da Efe ile.Sonuç evli birer çift olarak hayatlarına devam edeceklerdi.Sarp Atak'ın gelmesi iyi oldu,sadece şöyle birşey olabilirdi.Efe gitmezdi ve Güven karakteri girerdi devreye.O zmnda tadından yenmezdikaydirigubbakcemile3

Milli maç nedeniyle ertelenmiş 1 hafta mantığa bakar mısınız ? Sanki maç Kanal D'de gerizekalı mı ne bunlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…