Kavak Yelleri - Kanal D

kızlar hakkaten ya bu güven çok sıkıcı sürekli bi üçkağıt peşinde ben hiç gülemedim onu izlerken lmaz: tamam sarp apak ı çok beğeniyorum hatta efeden daha iyi olur gibi gelmişti bana ama efeyi aratıyo hala.... ayrıca kızların o kadar mesafeye rağmen hop urlada hop bornovada göztepede olmaları bencede çok saçma madem dizi çekiyosunuz biraz gerçekçi olun bari :sinifsinif:

Ben geçen sene sıkılmıştım diziden bu sene bir bölüm izledim.. sıcak vehoş geldi bilmiyorum tabi devamlı izlemediğim için mi öyle geldi ...

hadi ya sen de mi göztepedesin canım opuyorumnanaktan

katılıyorum sadece izmiri izlemek bile güzel canım izmirim benim :asigim:

ha bu arada kızlar boyoz ne?? ya ne güzel gözüküyordu canım çekti.. milföye benzer bişey gibi geldi bana..

boyoz yumurta ve çay sabahları süper gider gerçekten
görünümü milföy gibi kat kat ama lezzeti daha farklı benimde canım çekti şimdi cokacimcoook

ha bu arada kızlar boyoz ne?? ya ne güzel gözüküyordu canım çekti.. milföye benzer bişey gibi geldi bana..

mmmm...boyozzzzzz :) izmirliler için bir şifredir boyoz...atakan da bilmiyordu bak,bu da bir gönderme oldu dizide,hoşuma da gitti açıkcası :)
şimdi boyoz böyle milföy gibi oluyo...içi daha yumuşak,dışı daha çıtır...ama süper yaniii..yanında da sıcak bir çay...hee yumurta da güzel oluyor aslında ama ben yiyemiyorum yumurta
izmire gelen herkese tavsiyedir...boyoz yiyin,boyozun tadından mahrum kalmayınnn :)

bornovadan urlaya gitmek dolmuşla otobüsle tam tamına 3saat civarı denilebilir...ama aslı 5dk da ordan oraya...ohhh ne güzellll....
hee bi de bi bölümde aslı yürüyerek alsancak'a gitmişti,ege ünv den...biz ünv den alsancak'a metroyu kullanıyoruz,herhalde aslı yı metrodan içeri sokmadılar ona da İlahi bir güç geldi...ışık hızıyla alsancakta...
dizi mantık hatası dolmuş yaa hadi hayırlısı...arada bi bakıyım diyorum,izmirimin nerelerini gösteriyorlar ama yokkkk sinir olup kapatıyorum

hadi ya sen de mi göztepedesin canım opuyorumnanaktan

katılıyorum sadece izmiri izlemek bile güzel canım izmirim benim :asigim:

evet göztepeliyim canım bende kolejin ordan opuyorumnanaktan ama evlenince azıcık uzaklaştım :))

dizideki mantık hatalarından biride boyozun yapımıydı.. okadar kolaymıdır bunu yapmak bi tattılar içinde bunlar var dediler ve boyoz evde hazır :)) ahh boyoz yanındada sıcak çay en güzel kahvaltıdır ama yapımıda öyle şıııp diye olmaz yani kaydirigubbakcemile3

inanmıyorum kaydirigubbakcemile3
yakında akraba çıkabiliriz bende kolejin ordan -tatlicadiarzu-
bu arada boyozun içinde sirke mi var kaydirigubbakcemile3
bir ısırışta anladılar helal olsun ne diyim guru olmuşlar ama bi patatesi soymayı beceremiyorlar o da ayrı konu :tomato:

içine ettiler kavak yellerinin. ne o ya saçmalamışlar resmen heyecan kalmamış ama yinede alışkanlık olmş izliyorum benneyaptımki

aslı ve deniz gerçek hayatta nişanlanmışlar haberiniz varmı seneye evleniolarmş

içimden geçeni söyliyim,kalırsa yazık olacak yoksa,efeeeee ah efeeee sakal uzatıp abukça davranacağına dizine sahip çıksaydın ne hale geldi güzelim dizi,bak seni hala deniz dibinden bulamamışlar şöyle yapımcılarla anlaşsanda geri dönsende kurtarsanda diziyi diyorum ahh nerde o günler,tamam sarp tatlı çocuk ama olmamış ya çizdiği karaktere pek gülemedim açıkçası gerçektende efenin yeri dolmuyor sanırım kavak yelleride bi süre sonra gümler

dizinin içine etmişler , hiç tutmadım bu sezonu ve seyretmiyorumda eski sıcaklığı yok dizinin yayından kaldırılsa daha iyi olur benceeee

Efe'yi cok özledik. mafoldumben

Sarp Apak iyi oyuncu evet, ama keske Daghan dizideyken dahil olsaydı oda diziye, iste o zaman süper olurdu. Böylesi yanlıs oldu, cünki diziyi cogu kisi Efe icin izliyordu (etrafımda duyduklarıma göre), haliyle Sarp'ı da Efe'nin yerine koymak istediler ama olmadı tabiki. Efe bambaska, Sarp'ın rolü bambaska.

Daghan, lütfen anlas su yapımcılarla da dön artık :sinifsinif:

bu dizinin tadı tuzu kalmadı iyice maskaraya çevirdiler ben bakmıyorum!!!

uzadıkça ve baş roldeki gidince tadı kalmadı sırf reklam getirisi diye devam
ediyorlar

bu dizinin tadı tuzu kalmadı iyice maskaraya çevirdiler ben bakmıyorum!!!

uzadıkça ve baş roldeki gidince tadı kalmadı sırf reklam getirisi diye devam
ediyorlar

Sorun su ki konu bulamıyorlar bu durumdada kabak tadı vermeye basladı.
Sezon basladıgından beri bir dolandırıcılık almıs basını gidiyor.
Nerde o eski Kavak Yelleri, nerde o eskiden cumartesiyi iple cektigimiz günler.
Kime kızsak bilmiyorum ki, Daghan'a mı yoksa yapımcılara mı.
Uzun lafın kısası bu güzelim diziyede yazık ettiler.

alkisalkisalkis bencede...
hiç umudum yok ama efe dönmeden izlemicem diziyi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…