- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #1.741
baileyscim komşu sayılırız seninle :))
evet dizideki mesafeleri bi tek biz izmirliler anlıyoruz yoksa urla nere bornova nere ve aslının arabası bile yok :)) ama ben izmiri izlemekten hoşlanıyorum ne kadar güzel görünüyo her yeri zaten güzelde bunu herkes görsünn.. :))
ha bu arada kızlar boyoz ne?? ya ne güzel gözüküyordu canım çekti.. milföye benzer bişey gibi geldi bana..
ha bu arada kızlar boyoz ne?? ya ne güzel gözüküyordu canım çekti.. milföye benzer bişey gibi geldi bana..
güven karakterini şimdilik bende beğenmedim.. diziye heyecan katması için geldide olmuyorrrrrrr..
açıkcası izimiri bilmediğim halde bende düşündüm bunlar ne çabuk hop orda hop burda diye..
denize bir zamanlar deli gibi aşık olan aslı şimdi mineyi evlendirmek için yardım ediyor oda ayrı bir abukluk..
hadi ya sen de mi göztepedesin canım opuyorumnanaktan
katılıyorum sadece izmiri izlemek bile güzel canım izmirim benim :asigim:
evet göztepeliyim canım bende kolejin ordan opuyorumnanaktan ama evlenince azıcık uzaklaştım :))
dizideki mantık hatalarından biride boyozun yapımıydı.. okadar kolaymıdır bunu yapmak bi tattılar içinde bunlar var dediler ve boyoz evde hazır :)) ahh boyoz yanındada sıcak çay en güzel kahvaltıdır ama yapımıda öyle şıııp diye olmaz yani kaydirigubbakcemile3
Efe'yi cok özledik. mafoldumben
Sarp Apak iyi oyuncu evet, ama keske Daghan dizideyken dahil olsaydı oda diziye, iste o zaman süper olurdu. Böylesi yanlıs oldu, cünki diziyi cogu kisi Efe icin izliyordu (etrafımda duyduklarıma göre), haliyle Sarp'ı da Efe'nin yerine koymak istediler ama olmadı tabiki. Efe bambaska, Sarp'ın rolü bambaska.
Daghan, lütfen anlas su yapımcılarla da dön artık :sinifsinif:
bu dizinin tadı tuzu kalmadı iyice maskaraya çevirdiler ben bakmıyorum!!!
uzadıkça ve baş roldeki gidince tadı kalmadı sırf reklam getirisi diye devam ediyorlar
Sorun su ki konu bulamıyorlar bu durumdada kabak tadı vermeye basladı.
Sezon basladıgından beri bir dolandırıcılık almıs basını gidiyor.
Nerde o eski Kavak Yelleri, nerde o eskiden cumartesiyi iple cektigimiz günler.
Kime kızsak bilmiyorum ki, Daghan'a mı yoksa yapımcılara mı.
Uzun lafın kısası bu güzelim diziyede yazık ettiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?