Kavak Yelleri - Kanal D

kavak yelleri dün akşam çok güzeldi ..eşim izlemek istediği için seyrettim ama efenin yerini hiç kimse dolduramamış bunu anladım..deniz annesini sevgiliyle yakaladı..salak mine eski eşinden borç isteyip deniz için denizi çıldırttı.öteeki mavişi evli sevgilisinden banka soymuş numarsı yaparak kurtrdılar aslıyı stajlık yaptığı yerdehocası bir hastnaın ölümüne sebep oldu fazla enjeksiyon yaparak aslıya bu eks oldu diyeceksin dedi ordada bitti.aslı şimdi hocasının dediğini mi? yapacak yoksa kendi bildiğinimi söyleyecek orası çelişki oldu... falanda filan ama efesiz dizinin hiç tadı yok.:umursamaz:.

efe ile dizi cok eglenceliydi evet, ama güvende cooook tatli =) cok egleniyorum ben izlerken, efeyi arattigini söyleyemem.
Direk efenin rolunu alsaydi asla izleyemezdim, ama bu role tam oturmus =)

çok güzeldi bu hafta
güveni seviyorum ya çok tatlı opuyorumnanaktanaslıya ilan-ı aşk edecekti ama sanırım o vuruldu aslı değil

Güven diziye tam oturmuş bence ya şimdi bambaşka bi dizi olmuş izlemesi çok zevkli.Efe'nin gitmesi iyi olmuş böyle daha güzel :ecrin_bebek:

ya su son bölümlerde ki arkadasca toplanip sorunlarini birlikte halletme olayi benim cok hosuma gidiyor...
güvenide cok tuttum
evet efe degil ama yinede begeniyorum

bende ısınamam sanıyordum ama şimdi severek izliyorum diziyi. bence daha da güzel oldu eski halinden. eskisinden daha olgunlar sanki şimdi. toplanıp sorun halletmeleri harika. ayrıca Sarp Apak resmen diziyi sırtladı. hiç batmadı göze. ben merakla bekler oldum şimdi.

izmirde yaşayan kavakyelleri fanatiklerine bir müjdem var
gaziemir madonun yanından bi kafede çekimleri yapılıyo
geçen cuma başladı çekimler ve 1 hafta sürcek dediler
ctesi ben hepsini gördüm aslı su atakan mine atakanın yanındaki aşçı çocuk adını unuttum bide polis çocuk vardı
bilginize kızlar[
polis ve atakan çok şişkolar dizide daha zayıf gözüküyolar aslı ve suda çok ufalkar daha zuun gözüküyolar/B]

güven konusunda çok önyargılı davrandığımı anladım gerçekten sarp apak kendini oyunculuğuyla bu dizidede sevdirmeyi başardı,evet efe bambaşkaydı onun yeri ayrıydı ama dizi ilk başta sarpla başlasaydı ve yerine efe girseydi bu seferde onu yadırgayacaktık,illaki oyucu değişimi olunca bi dizide eski oyuncu hep aranıyor ama sonuç olarak başarılı bi oyunculukla kendini sevdirmeyi başardı diye düşünüyorum.aslıdan hoşlandığını söyleyecekti ama güven vuruldu bence son sahnede aslının alnını oynattığını gördüm çünkü,bu arada umarım güven bi baltaya sap olur çünkü suyla atakanın evi yol geçen hanından farksız oldu güvende onların yanında hiç hoş olmuyor ayrıca aslı dr.çıkacak güvense dolandırıcılıktan başka hiç bi şey bilmiyor sanırım,bu arada aradan 5 yıl geçmiş ama aslının telefonu aynı şarjı iyi dayanmış anlaşılan:)

5 yıldır da mine aynı kolyeyi takıyor bu da çok enteresan :)

Diğer sitelere eklenirse onlarıda eklicem a.s.

[youtube]SNs6zkHktoE[/youtube]

Link olarak: YouTube - Kavak Yelleri - 91.Bölüm Fragmani

Bu diziyi eskiden seyretmiyorduk; ama Sarp Atak'ın gelmesi ile birlikte izler olduk eşimle. Gerçekten daha eğlenceli bir hal aldı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…