- Konu Sahibi AnneyimBen
-
- #1.781
bence güven
cünkü düserken bi aci icinde düstü... agzi acikti
güven konusunda çok önyargılı davrandığımı anladım gerçekten sarp apak kendini oyunculuğuyla bu dizidede sevdirmeyi başardı,evet efe bambaşkaydı onun yeri ayrıydı ama dizi ilk başta sarpla başlasaydı ve yerine efe girseydi bu seferde onu yadırgayacaktık,illaki oyucu değişimi olunca bi dizide eski oyuncu hep aranıyor ama sonuç olarak başarılı bi oyunculukla kendini sevdirmeyi başardı diye düşünüyorum.aslıdan hoşlandığını söyleyecekti ama güven vuruldu bence son sahnede aslının alnını oynattığını gördüm çünkü,bu arada umarım güven bi baltaya sap olur çünkü suyla atakanın evi yol geçen hanından farksız oldu güvende onların yanında hiç hoş olmuyor ayrıca aslı dr.çıkacak güvense dolandırıcılıktan başka hiç bi şey bilmiyor sanırım,bu arada aradan 5 yıl geçmiş ama aslının telefonu aynı şarjı iyi dayanmış anlaşılan:)
Şu göztepedeki ev nerde çıldırcam :roflol:
91. Bölüm Özet
Aslı ve Güven namlunun ucunda
Semih'in sebep olduğu büyük yanlış anlaşılma, Aslı ve Güven'in hayatına mal olabilecek bir tehlike yaratıyor. Semih'in sebep olduğu büyük yanlış anlaşılma, Aslı ve Güven'in hayatına mal olabilecek bir tehlike yaratır. Babasının ölümünün suçunu Aslı'da bulan oğlun silahından çıkan mermiler, Aslı ve Güven’in hayatlarını zehir etmek üzeredir.
Aslı, Semih’in iftirası yüzünden disiplin kuruluna çıkmak zorunda kalır. Okul hayatı sona ermek üzeredir. Acaba sürpriz bir gelişme onu bu durumdan kurtarabilir mi?
Deniz, Mine’yi kırdığını nihayet fark edebilmiştir. Onun gönlünü almak için çabalar. Fakat Deniz’in Mine'ye yaptığı romantik jestleri Osman sahiplenir ve Ayşe'nin gözünde puan kazanır. Deniz’in borç aldığı tefeci ise oteli kontrole gelir. Deniz’le tefecinin konuşmasına kulak misafiri olan umulmadık bir isim yüzünden tehlike çanları çalar.
Atakan pastane açmak için bir dükkan bulur. Atakan’ın bulduğu dükkan Deniz’in hayatını etkileyecek sürpriz bir bilginin açığa çıkmasını sağlayacaktır.
Güven, Deniz ve arkadaşlarını yine kandırmanın peşindedir. Acaba bu sefer de oynadığı oyuna onları inandırabilecek mi? Yoksa birisi onun bu oyununu fark mı edecek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?