• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga Edince Eşinizle Ayrı yatmak

sezenpanpisiniz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ekim 2014
198
41
48
Merhaba,
Ben 4 aylık evliyim, eşim ufacık bir tartışmada bile yataklarımızı ayırıyor. Yani ben yatağımda yatıyorum o da salonda uyuyor. 2 gün önce yine bir konuda kızdım ona ayrıca %100 haklıyım. 2 gündür salonda yatıyor.
Yeni evliyim ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bana bu konuda yardımcı olabilecek biri var mı?

Onu bir sekilde kirman lazim. Bizim cok buyuk kavgalarimizda esim bir mi iki mi ne salonda yattı ben de gittim yanindaki koltukta yattim. Onemli olan orada hani bak pesinden gitmek biraz..

Evli değilim ama büyüklerimden duyduğum kadarıyla tartışmalarda yatak ayırmak çok büyük bir hata o_O
Haklı da olsan bir şekilde gönlünü almaya çalış Serkaps'ın da dediği gibi olmadı sende yanında ki koltukla uyu.. İnşallah aynı yastıkla bir ömür geçirirsiniz..

Daha yeni evlisiniz, ama evliligin ciddiyetini önemini anlamaniz lazim. Biraz daha olgun olun. Grur yapmayin, önemli olmayan seyleri büyütmeyin. Konu ne olursa olsun, kim hakli olursa olsun git esine saril.
Biz cok kavga ederiz ama sevgimiz olmadan da yasayamiyoruz. Ne olursa olsun sonunda sarilin. Cok uzatmayin.

canım daha 4 aylık evlisiniz niye yatak ayırıyosunuz töbe yarabbi olur mu öyle şey her kavgada böyle olursa işin var bacım senin ben 2 senedir evliyim daha yatak ayırmadık en ufak bi tartışmada hep böyle mi

Biz de ne büyük tartışmalar yaşadik ama hiç yatak ayırmadık yatak ayrılınca araya soğukluk giriyo küs yatın ama ayni yatakta yatin..

Evli değilim ama yaklaşık 3,5 ay sonra evleneceğim.
7 yıllık bir ilişkim var aynı yatakta yatmıyor olmamıza rağmen biz bütün günü küs geçirsekte gece uyumadan önce mutlaka barışıyoruz.
Evlenince de her tartışma da her küslükte yatak ayrılmamalı bence.

Ben de eğer kırıldıysam hayatta aynı yatakta hatta odada yatamam.
Elimde değil.
Kendimi zorlasam da yatamam.

Ama gelip özür dilese, gel dese ve hatasını gerçekten anlamışsa olabilir.

Kızlar çözdüm sorunu :) Güzelce konuştum, birşeyleri tüketmeyelim ben nasıl olgunluk gösteriyorum yatağımızı terk etmiyorum, sende ne olursa olsun terketme gemiyi ilk önce fareler terkeder dedim :) Birdaha yapacağını sanmıyorum :)

Anlamıyorum neden sen haklı olsan da özür diliyorsun? Bence eşinle konuş ve yatak ayırmanın sorun çözmede işe yaramadığını göster. Kesin o da ailesinde öyle görmüştür. O yuzden böyle davranıyordur. Çok saçma sen özür dileyince yatağa dönmesi bu sorunu asla çözmez.

Back
X