- 5 Aralık 2015
- 2.269
- 1.653
- 53
- 43
Karakola gittiğini biliyormu
Şerefsiz pislik, şu kkda kimsenin kocasina senin ki kadar gıcık olmadım, Keşke elimden gelse de kafası gözü bi yer değiştirse onun, biri karnında biri kucağında 2 bebekli kadına yaptığına bak, ettiğim küfürleri duysa doğduğu için bile utanır
2 cocuk nıye? sendekı akıl kısura bakmaEvdeyiz simdi gorunurde bir sey yok ama heran nerden ne cikar belli olmaz beklemedeyz bu kadar sessizlikte beni iyice meraklandiriyor ce korkutuyor
Allah yardimcib olsun insallah sorunlari çözülür. Esin hadi yabanci da ailen nasil yalniz birakir cok kizdim ailene
2 cocuk nıye? sendekı akıl kısura bakma
Senin önce kendine bakman lazımYeni eve geldik karakolda suc duyurusunda bulundum...
Arkadaslar bugunlerde aynaya bile bakamiyorum oyle sararip solmusum ki kendimi taniyamiyorum..benimde sorunlarimin bittigi mutlu oldugum bir gun gelir miki yoksa ailemden yuzum hic gulmedi esimde onlardan altta kalmadi hep boylemi olcak benim halim
Senin önce kendine bakman lazım
Doğurana kadar en azından yemene içmene dikkat et
sen işteyken çocuğa kim bakıyor
Merhametten oluyor onlar :)Hakediyorum aslinda banaa yaptiklarini onun bunca yaptigina ragmen yuregim huzursuz karakola gitmis olmaktan yine iyi yonleri aklima geliyor iyi gunlerimiz aklima geliyor nasil oldu da bu hale geldik diye uzuluyorum
Canim niye saf olasin bu kadar problemin tek basina ustesinden geliyorsunYuregim oyle yaniyor ki bu aile mevzusu yuzunden...bugun karakolda ki bayan polis bile soyledi ailenden dolayi zayif noktani bulmus seni oyle kullaniyor dedi acik acik saf oldugumu bile soyledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?