kavga etmeye gelcek

Allah yardimcib olsun insallah sorunlari çözülür. Esin hadi yabanci da ailen nasil yalniz birakir cok kizdim ailene

Şerefsiz pislik, şu kkda kimsenin kocasina senin ki kadar gıcık olmadım, Keşke elimden gelse de kafası gözü bi yer değiştirse onun, biri karnında biri kucağında 2 bebekli kadına yaptığına bak, ettiğim küfürleri duysa doğduğu için bile utanır

Geçmiş olsun. Bütün mesajları okuyamadım ama asla geri adım atmayın, aile mahkemesine gidin 6284 sayılı yasaya göre önleyici tedbir talep edin, harca tabi değil bir dilekçe yazacaksınız sadece durumunuzu anlatan. Size tehdit, hakaret mesajı attıysa silmeyin, polise gidip tutanak altına aldırın. Arayıp yapıyorsa da aynı şekilde şikayet edin. Her tehdit veya hakaret ettiğinde yeniden şikayet edin. Boşanma sürecinde bir avukatın yardımından faydalanın, ekonomik durumunuz uygun değilse adli yardımdan faydalanmak için baroya başvurun.

Ne.yaptin canim merak ettim

Utanmaz canim utanmaz yaptiklarina bakmadan iyi adam rolune oyle girerki seni beni utandirir

Allah yardimcib olsun insallah sorunlari çözülür. Esin hadi yabanci da ailen nasil yalniz birakir cok kizdim ailene

Yuregim oyle yaniyor ki bu aile mevzusu yuzunden...bugun karakolda ki bayan polis bile soyledi ailenden dolayi zayif noktani bulmus seni oyle kullaniyor dedi acik acik saf oldugumu bile soyledi

Senin önce kendine bakman lazım
Doğurana kadar en azından yemene içmene dikkat et
sen işteyken çocuğa kim bakıyor

Hakediyorum aslinda banaa yaptiklarini onun bunca yaptigina ragmen yuregim huzursuz karakola gitmis olmaktan yine iyi yonleri aklima geliyor iyi gunlerimiz aklima geliyor nasil oldu da bu hale geldik diye uzuluyorum

Hakkında hayırlısı artık inşallah... İyi haberlerini almak dileğiyle. Umarım kurtulursun kazasız belasız bian önce.

Hakediyorum aslinda banaa yaptiklarini onun bunca yaptigina ragmen yuregim huzursuz karakola gitmis olmaktan yine iyi yonleri aklima geliyor iyi gunlerimiz aklima geliyor nasil oldu da bu hale geldik diye uzuluyorum
Merhametten oluyor onlar :)
Düşünmeyi bırak da uyu artık
Melek'lerin seninle.

Yuregim oyle yaniyor ki bu aile mevzusu yuzunden...bugun karakolda ki bayan polis bile soyledi ailenden dolayi zayif noktani bulmus seni oyle kullaniyor dedi acik acik saf oldugumu bile soyledi
Canim niye saf olasin bu kadar problemin tek basina ustesinden geliyorsun

Takipteyim sürekli şükür iyisin ama pislik hortlar bence Allah yardımcın olsun kendi işin se dikkat et yanlız falan kalma ... burada okudukça korkmaya başladım hatta acaba çocuk rahatlığı mi bunlardaki acaba tedavi olmasam mi diyorum bilmiyorum sonumuz ne olacak ama dünya b.k gibi oldu

Atla arabana git bi yere ne bilim otele falan watsaptan yazdiysa mesajlari polise göster tehtit etti diye off Allah yardimcin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…