kavga etmeye gelcek

Evdeyiz simdi gorunurde bir sey yok ama heran nerden ne cikar belli olmaz beklemedeyz bu kadar sessizlikte beni iyice meraklandiriyor ce korkutuyor
Her zaman soyle dusun ondan buyuk Allah var korkma Rabbim seni ondan korur

Arabanı uzağa koy.yada kapalı garaj. Evdeysen kapını kilitle taskınlık yaparsa polisi ara. Allah yardımcın olsun

Adamin sesi solugu cikmiyor sizce rahatlamalimiym yoksa dahami endiselenmeliyim...
Bu gune kadar kizsamda kavgada etsem hic damarina basmamistim ilk defa kafa tutum restlestim oda beklemedigi icin cok sinirlenmisti..acaba siniri gecmis midir yoksa hain planlar pesindemidir hic bir sey kestiremiyorum artik oyle yorgunumki dusuncelerde karma karisik

Öyle kin tutan birimiydi parlayıp sönermiydi sen daha iyi bilmelisin

artik birsey dusunemiyorum..normalde cok kincidir son zamanlarda da hemen parlayip sonen biri olmustu
Böyle ha bişey oldu ha olacak diye stresle beklemek zor ya
Sen bunu bir ara bence nabzını yokla sinirliyse kapat telefonu dinleme sakinse konuşursun belki çocuğu görmek için aramıştır
Hangi manyak karnı burnunda karısına bişey yapar ki

Yok canim hic oyle niyeti yoktu hakaret vr tehtit ediyorde hep..

İş yerinize gelmez mi peki. Niyeti bozduysa sizi orada da bulur.

Çok dikkatli ol canim ya başka şehre gitsen yaşamak için. ..kendi isim demişsin başka şehre gidemez misin? Allah yardimcin olsun.

Çok dikkatli ol canim ya başka şehre gitsen yaşamak için. ..kendi isim demişsin başka şehre gidemez misin? Allah yardimcin olsun.

Cok istiyorum sehir degistirmeyi burda ev kendi evimiz ama baska sehirde iki kucuk cocugun masrafi birde kirs ustesinden gelebilir miy bilmiyorum isde yeni oldugu icin ancak evi gecindirmeye yetiyor.bu gunlerde nafaka icin basvurcam

Aileden kocadan gülmemiş yüzün inşallah evlatlarından Gülsün cnm benim güçlü ol hepsi geçecek bitecek bu korkunç günler sadece sabır

Aileden kocadan gülmemiş yüzün inşallah evlatlarından Gülsün cnm benim güçlü ol hepsi geçecek bitecek bu korkunç günler sadece sabır

Insallah canim suan en cok ihtiyacim olan sey ve istedigim evlatlarimla mutlu bir aile olmak..
Bu kadar olumsuzlugun etkisinden kurtulmak mumkun olurmu emun degilum

Insallah canim suan en cok ihtiyacim olan sey ve istedigim evlatlarimla mutlu bir aile olmak..
Bu kadar olumsuzlugun etkisinden kurtulmak mumkun olurmu emun degilum
Elbette kurtulacaksın bu hayatta hiç bir şey sonsuz değildir dön geriye bak yaşadığın sıkıntılar hep gelip geçmiştir buda geçecek evet yıpratıcı bir süreç yorulacaksın ama bunları da Zaman'ı gelince neler yaşadık be deyip tebessümle anacaksın. Hele bi evlatların biraz büyüsün arkanda kapı gibi iki tane insan olacak sen dinleneceksin onlar yetişecek her derdine. Sonra kendile gurur duyacaksın sadece sabır cnm

Yine cok guzel yazmissin canim tskederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…