Kavga ettik esim evden kovdu .. napicam?

bu ne oluyor?
neden bu hakaretlere maruz bırakıyorsunuz kendinizi?

Cay posetinde kutunun icindeydi bantlamamisim hava aliyomus bozulurmus tamam bunuda soylemenin bi adabi yokmudur. Beni neden asagiliyorki bunun icin. Ustelik guzel bir kahvalti etmisiz iyiyiz... degiliz demekki

Evden ayrilmicam suanda ama cocuk yapmaktan bahsediyoduk ayni zamanda, ben iyi oldugumuzu dusunuyodum kavga yokken iyiyiz cunku..
Ama bu laflari ve hakaretleri cekilecek gibi degil.
Keske boyle olmasaydi

Sevdigini soyluyor. Ama ne kadar dogrudur bilmiyorum. Seven insan boyle kirarmi.
Eski konularınızı okudum yıllardır zerre değişmemiş sizin için,huysuz aksi çekilmez bi adam bana göre kaldı ki bunlar da karakter özellikleri bence,gerçekten ayrılmak istediğini düşünmüyorum sizi bu şekilde “terbiye “ etmeye çalışıyor bence, bu tarz adamları da iyi tanırım,kesinlikle değişmeyecek ve sizin tek başına yapacağınız bişe yok,böyle gelmiş böyle gidersiniz,sevse bile böyle seven adamın sevgisinin içine etsinler diyorum,yemişim böyle sevgiyi.

Evden ayrilmicam suanda ama cocuk yapmaktan bahsediyoduk ayni zamanda, ben iyi oldugumuzu dusunuyodum kavga yokken iyiyiz cunku..
Keske boyle olmasaydi
İyi olduğunu düşünmek ? Bir de 4 yıldır sürekli bunları yaşamak ?

İnan bu iyi olmak , iyi bir ilişki demek değil

Hicbisey yapmadin kocan sorunlu.bende oyleydim esime karsi tabii bu kadar degil ama yinede sinirlenince soyluyordum biseyler.artik yapmiyorum tabii boyle terbiyesizlikler.

Adam çift kişilikli mi? Bana epey saçma geldi hareketleri. Siz de tuhafsınız. Adam çaresiz gidemez mi diyor acaba sizin için? Ezdikçe eziyor.

Bilmiyorum, 5 senedir birlikteyiz, surekli benden sikayetci cok soruyosun ustume geliyosun ariyosun vs bunlari astik takmiyorum artik kisitlamiyorumda ama hakaretleri siniri tukenmedi gitti her kavgada agzi bozuluyor.
Evet eziyo asagiliyo beni..
ben madem cayi beceremedim Sen yap dedim oda e onuda ben yaparsam sen ne b.ka yaricaksin dedi. Sen neden varsin onuda yapicaksam dedi.
Ben calismiyorum suanda ama evliligimizin 3 senesi calisip ortak para kazandik kendi kismimi ayirp ona gonderdim parami. Ve o zamanda ev isine elini surmedi herseyi ben yaptim.
Yeni eve tasindigimizdan beri herseyi kendim yapiorum onun kiyafetlerine kadar ben dizdim ama cay icin duydugum laflara bakin. Sonrada ben ne ise yararmisim

Adam seni aldatıyor o zaman. Kurtulma peşinde.

Bende ayni dusunuyorum ama belki bu sefer ciddidir ve bosanir oyle diyo ya.
Bugune kadar hep bosanma tehditleriyle devam ettik. Hep benim degismemi bekliyo, ne kadar degissemde yeteri kadar degisememis ve hakaretleri haketmis oluyorum gozunde.
Senelerime yazik

Ah canim okuyunca cok üzüldüm ki suan bende ayni durumdayim. Hergun bir kavga hergun bir kavga. Hayattan bezdiriyolar insani. Tutunacak dalin yok mu. (Ailenden bahsediyorum). Onlara soyleyip yanlarina gitsen. Bak cocukta yokmus. Bu senin hayatin. Hayatini kimsenin mafetmesine izin verme. Bu senjn hayatin dik dur. Kendine gel saglikli dusun. Senin durumunu tam olarak bilemedigimden duzgun bisey diyemiyorum ama derin nefes alip saglikli dusunmen gerek.

Keske boyle olmasaydi
Hala çocuk diyorsun tatlım adam seni sevse sınırlı iken bu cümlenin 10 da 1 ni söylemez bak çocuk yokken bitir çocuk olunca hiç birşey yapamiyorsun bu bağın oluyor çocuk yüzünden o adamla çocuk yaparsam düzelir modundasin sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…