Kavga sırasında bu kadar terbiyesizleşen adama hayatta çocuk yapmazdım,sizi sevdiğine emin misiniz,ben anlattıklarınızda pek sevgi ibaresi göremedim de
bu ne oluyor?
neden bu hakaretlere maruz bırakıyorsunuz kendinizi?
Bence sizde normal değilsiniz. Adam sizi sürekli aşağılıyor. O kovmadan sizin ona yol vermeniz lazımdı.
Neden se eşinizin hayatında biri olduğunu düşündüm hızlıca sizden kurtulmak gibi bi çabası var bebek yokken ayrılın yolunuza bakın güzel bir ah ederek
Yok illa ben oturucam bu hayvan herife karılik edicem diyorsaniz size ne soylense boş
Boşanma avukatında varsa anlaşmalı değil. Çekişmeli olsun donuna kadar alman gerek ha bu arada evden ilk çıkan Siz olmayın git bi avukat la görüş ne yapabilecegini söyler sana
Eski konularınızı okudum yıllardır zerre değişmemiş sizin için,huysuz aksi çekilmez bi adam bana göre kaldı ki bunlar da karakter özellikleri bence,gerçekten ayrılmak istediğini düşünmüyorum sizi bu şekilde “terbiye “ etmeye çalışıyor bence, bu tarz adamları da iyi tanırım,kesinlikle değişmeyecek ve sizin tek başına yapacağınız bişe yok,böyle gelmiş böyle gidersiniz,sevse bile böyle seven adamın sevgisinin içine etsinler diyorum,yemişim böyle sevgiyi.Sevdigini soyluyor. Ama ne kadar dogrudur bilmiyorum. Seven insan boyle kirarmi.
İyi olduğunu düşünmek ? Bir de 4 yıldır sürekli bunları yaşamak ?Evden ayrilmicam suanda ama cocuk yapmaktan bahsediyoduk ayni zamanda, ben iyi oldugumuzu dusunuyodum kavga yokken iyiyiz cunku..
Ama bu laflari ve hakaretleri cekilecek gibi degil.
Keske boyle olmasaydi
Hicbisey yapmadin kocan sorunlu.bende oyleydim esime karsi tabii bu kadar degil ama yinede sinirlenince soyluyordum biseyler.artik yapmiyorum tabii boyle terbiyesizlikler.Malesefki alistim. Asagilanmak normal gelmeye basladi. Uzgun ve yorgunum sadece, bunu hakedecek ne yaptim diye dusunuyorum.
Bide cayin agzini kapatmamisim diye bana ev duzeni icin kurs olsada gitsen keske dedi, kendisi suyunu almaz herseyi ben yaparim, evimize yeni tasindik tum bayram akrabalari geldi evi hergun temizledim ve onlara ben hizmet ettim. Boyle konusunca bende sinirlendim karsilikli siniri astik ve son noktayida o koydu.
Adam çift kişilikli mi? Bana epey saçma geldi hareketleri. Siz de tuhafsınız. Adam çaresiz gidemez mi diyor acaba sizin için? Ezdikçe eziyor.
Adam seni aldatıyor o zaman. Kurtulma peşinde.Malesefki alistim. Asagilanmak normal gelmeye basladi. Uzgun ve yorgunum sadece, bunu hakedecek ne yaptim diye dusunuyorum.
Bide cayin agzini kapatmamisim diye bana ev duzeni icin kurs olsada gitsen keske dedi, kendisi suyunu almaz herseyi ben yaparim, evimize yeni tasindik tum bayram akrabalari geldi evi hergun temizledim ve onlara ben hizmet ettim. Boyle konusunca bende sinirlendim karsilikli siniri astik ve son noktayida o koydu.
Eski konularınızı okudum yıllardır zerre değişmemiş sizin için,huysuz aksi çekilmez bi adam bana göre kaldı ki bunlar da karakter özellikleri bence,gerçekten ayrılmak istediğini düşünmüyorum sizi bu şekilde “terbiye “ etmeye çalışıyor bence, bu tarz adamları da iyi tanırım,kesinlikle değişmeyecek ve sizin tek başına yapacağınız bişe yok,böyle gelmiş böyle gidersiniz,sevse bile böyle seven adamın sevgisinin içine etsinler diyorum,yemişim böyle sevgiyi.
Adam seni aldatıyor o zaman. Kurtulma peşinde.
Ne çocuğu ya sakın çocuk yapma bak! Biran önce bu manyaktan ayrılmaya bak!Sanmiyorum, yeni eve tasindik 1 ay oldu, cocuk plani yapiyo. Ve hep boyleydi.. sadece gittikce daha vahim oluyor
Hala çocuk diyorsun tatlım adam seni sevse sınırlı iken bu cümlenin 10 da 1 ni söylemez bak çocuk yokken bitir çocuk olunca hiç birşey yapamiyorsun bu bağın oluyor çocuk yüzünden o adamla çocuk yaparsam düzelir modundasin sanırımEvden ayrilmicam suanda ama cocuk yapmaktan bahsediyoduk ayni zamanda, ben iyi oldugumuzu dusunuyodum kavga yokken iyiyiz cunku..
Ama bu laflari ve hakaretleri cekilecek gibi degil.
Keske boyle olmasaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?