öncelikle evi asla terk etme terk boşanma sebebi terkeden kusurlu olur.eşinin öfke kontrolü yok yaşadıklarını cevren ailen hatta ailesi bilsin ilerde bosanmada eline koz olur.eşinin tedavi olması gerekiyor her ne olursa olsun bir insana bu kadar hakaret eden kişi ruh hastasıdir. Şimdi bosanmasan bile bir gün bosanaçalım bari koz topla elini güçlendirmek. Şahitleri olsun yani ilerde yaşadıklarına hayatının 3 4 yilini yemiş bedelini odesin....esin söyle düşünüyordur. ...kendine güvensiz ne yapsam asla bosan az beni asla terk edemez. İnanın kendinize gucenin evli olmak çocuk yapmak mutlaka olması gereken şeyler değil ....O kadar mutsuz çocuk var ki....çevrede berbat evliliklerin içine yapılmış bu evliliğe birde çocuk olsa düşünemiyorum. ......Esimle gelgitli bi iliskimiz var, kavga aninda cok cirkin konusur beni asagilar, hakaret ve kufur eder. Bugun guzelce kahvaltimizi yaptik , cay demleyecekken bu cay niye acik dedi agzini kapatmamissin diye burdan olay yaratti ve allahin aptali igrenc parmaklarinla ittirmissin cayi bantlayacagina falan dedi, biliyorum cok sacma bir konu. bana ettigi cirkin sozlere ben karsilik veremiyorum , o yuzden ittirdim susmasi icin, bana bir daha dokunursan doverim seni dedi. bende duzgun konusmasini soyledim. konusmaya devam etti seni gordugum gune lanet olsun evlenmez olaydim diye, ve cahil mal gerizekali gibi hakaretler etti ve ben tekrar kolunu ittirdim susmasi icin, bu sefer benim yuzumu tuttu ve ustume geldi koluma vurdu. ve kalkip cehennem ol git bu evden esyalarini topla cik git bosanicaz dedi.
Ben ustune baya bi konustum, kavga aninda bu yaptiginin yanlis oldugunu, ve olayi onun baslattigini ustume gelip canimida yaktigini soyledim. yuzde 90 dinlemedi soylediklerimi, arada sadece sus basim agridi dedi bosanicaz dedi.
cocugumuz yok, sozde cocuk yapmayida dusunuyoruz, ama gelinen nokta bu. esim sali gunu is icin baska sehire gidicek 4 gunlugune, banada ben gidince toplan gitmis ol ben geldigimde evde olma falan dedi. daha oncede yaptigi seyler, bir kere ayrida kaldik bosanmanin ucundan donduk. simdi ne yapmaliyim sizce..
ettigi cok agir laflar var, ornegin annen seni dogurdugunda veterinere gitmeliymis kuduz kopek dedi. 5 paralik bir karim var ne gunah islemisim acaba dedi. seninle uyandigim her gune lanet olsun dedi.
ama bu arada sabah sarilarak uyanmistik. boyle bir durum iste.. siz olsaniz ne yaparsiniz? tesekkurler
Kira olup olmaması değil mesele.
Verilmiş sadakaniz varmış ki çocuk işini aceleye getirmemişsiniz. Unutun çocuğu şimdilik.
Benim sorduğum başka bir şey. Kilidi değiştirip onu evden kovabilir mısınız diyorum.
Evi terkeden sen kusurlu olursun bosman davasında. ..hiç birşey alamzsn birde sen ödemek zorunda kalırsın. ....evet cok sukurki yok cocugumuz.. birde ona uzulecektim ayrica..
evden kovup neden burada yasayayimki.. ben istemem bu evde kalmayi bosanicaksak.
Siz de eşinizi sevmiyorsunuz o zaman sadece bağımlısınız. Alışkanlık. Zeten kim kendine böyle hakaret eden birini sevebilir ki? Madem eğitiminiz var ayaklarınızım üzerinde durabilirsiniz niye çekiyosunuz bu adamı? Eşiniz yokken oturun düşünün ve kendinizi daha fazla ezdirmeyin. Hayat kısa zaman çabuk geçiyor, kimse için üzülmeye değmez.
bukadar hakarete ragmen hala o adama caymi demliyorsunuz???cok terbiyesiz cunku. daha onceden bana dol israfisin dedigi bile oldu, ise yaramaz malmisim.
surekli beni asagiliyor. gorucu usulude evlenmedik gayet flort ederek kendi istegimizle evlendik, calistigimiz yerde tanisipta.
Adam sana laf ettikçe niye kolunu ittirip durdun:))) konussana o konuştukça niye bastrmadinda adamı durttun durmadan :) neyse ben olsam yüzüne bakmam çok pislik bi adam boşa gitsin.
bukadar hakarete ragmen hala o adama caymi demliyorsunuz???
adam herseyi der artik nasil olsa her kosulda gitmuyorsunuz birde sarilarak uyandim diyorsunuz nasil iciniz aliyor allah askina defedin gitsin annenizi bile hayvan yerine koymus veterinere gidecekmis sizi dogurmak icin pialigin laflarina bak
En azından olayların farkındasınız bı kız çocuğunuz olsa böyle bi evliliğe devam etmesini ister miydiniz? Sizde bir ana babanın evladısınız mutlu olmak hakkınız .cekmeyin böylesini bu şekilde ne hayır gelir ne huzur verir
haklisiniz. en buyuk haksizlik benim kendime ettigim zaten.
hep boyle oldugu icin bi sekilde gormezden gelmeye calistim, ama her gecen kavgada saygisizlik bi ust boyuta tasiniyo..
E
öncelikle evi asla terk etme terk boşanma sebebi terkeden kusurlu olur.eşinin öfke kontrolü yok yaşadıklarını cevren ailen hatta ailesi bilsin ilerde bosanmada eline koz olur.eşinin tedavi olması gerekiyor her ne olursa olsun bir insana bu kadar hakaret eden kişi ruh hastasıdir. Şimdi bosanmasan bile bir gün bosanaçalım bari koz topla elini güçlendirmek. Şahitleri olsun yani ilerde yaşadıklarına hayatının 3 4 yilini yemiş bedelini odesin....esin söyle düşünüyordur. ...kendine güvensiz ne yapsam asla bosan az beni asla terk edemez. İnanın kendinize gucenin evli olmak çocuk yapmak mutlaka olması gereken şeyler değil ....O kadar mutsuz çocuk var ki....çevrede berbat evliliklerin içine yapılmış bu evliliğe birde çocuk olsa düşünemiyorum. ......
Lütfen, rica ediyorum ayrılın bu adamdan.cok terbiyesiz cunku. daha onceden bana dol israfisin dedigi bile oldu, ise yaramaz malmisim.
surekli beni asagiliyor. gorucu usulude evlenmedik gayet flort ederek kendi istegimizle evlendik, calistigimiz yerde tanisipta.
igrenc ya ben olsam evden giderken kulübende sana iyi cemkirmeli gunler yazar cikarim miyminti egoist herifbenim icin diyor ben kopekmisim, annem dogurunca kopek dogdu diye veterinere gidicekmis falan.......
bu hakaretler caydan sonra oldu tabi, 1 haftadir kavga etmiyoduk.. ama her kavgada bir seviye daha dusuruyor..
Esimle gelgitli bi iliskimiz var, kavga aninda cok cirkin konusur beni asagilar, hakaret ve kufur eder. Bugun guzelce kahvaltimizi yaptik , cay demleyecekken bu cay niye acik dedi agzini kapatmamissin diye burdan olay yaratti ve allahin aptali igrenc parmaklarinla ittirmissin cayi bantlayacagina falan dedi, biliyorum cok sacma bir konu. bana ettigi cirkin sozlere ben karsilik veremiyorum , o yuzden ittirdim susmasi icin, bana bir daha dokunursan doverim seni dedi. bende duzgun konusmasini soyledim. konusmaya devam etti seni gordugum gune lanet olsun evlenmez olaydim diye, ve cahil mal gerizekali gibi hakaretler etti ve ben tekrar kolunu ittirdim susmasi icin, bu sefer benim yuzumu tuttu ve ustume geldi koluma vurdu. ve kalkip cehennem ol git bu evden esyalarini topla cik git bosanicaz dedi.
Ben ustune baya bi konustum, kavga aninda bu yaptiginin yanlis oldugunu, ve olayi onun baslattigini ustume gelip canimida yaktigini soyledim. yuzde 90 dinlemedi soylediklerimi, arada sadece sus basim agridi dedi bosanicaz dedi.
cocugumuz yok, sozde cocuk yapmayida dusunuyoruz, ama gelinen nokta bu. esim sali gunu is icin baska sehire gidicek 4 gunlugune, banada ben gidince toplan gitmis ol ben geldigimde evde olma falan dedi. daha oncede yaptigi seyler, bir kere ayrida kaldik bosanmanin ucundan donduk. simdi ne yapmaliyim sizce..
ettigi cok agir laflar var, ornegin annen seni dogurdugunda veterinere gitmeliymis kuduz kopek dedi. 5 paralik bir karim var ne gunah islemisim acaba dedi. seninle uyandigim her gune lanet olsun dedi.
ama bu arada sabah sarilarak uyanmistik. boyle bir durum iste.. siz olsaniz ne yaparsiniz? tesekkurler
Lütfen, rica ediyorum ayrılın bu adamdan.
Kendinize böyle bir hayatı nasıl layık görebilirsiniz.
Seni cok iyi anliyorum lutfen kendini ezdirme ev senin evin hemen esyalarini toplayin cop posetine koyup kapiya asin kapi kilidini degistirin ve kendi ailenizden birini cagirin kesinlikle eve girmesin diyin..lutfen ayaklariniz uzerinde durun kendinize o laflari o muameleyi reva gormeyinEsimle gelgitli bi iliskimiz var, kavga aninda cok cirkin konusur beni asagilar, hakaret ve kufur eder. Bugun guzelce kahvaltimizi yaptik , cay demleyecekken bu cay niye acik dedi agzini kapatmamissin diye burdan olay yaratti ve allahin aptali igrenc parmaklarinla ittirmissin cayi bantlayacagina falan dedi, biliyorum cok sacma bir konu. bana ettigi cirkin sozlere ben karsilik veremiyorum , o yuzden ittirdim susmasi icin, bana bir daha dokunursan doverim seni dedi. bende duzgun konusmasini soyledim. konusmaya devam etti seni gordugum gune lanet olsun evlenmez olaydim diye, ve cahil mal gerizekali gibi hakaretler etti ve ben tekrar kolunu ittirdim susmasi icin, bu sefer benim yuzumu tuttu ve ustume geldi koluma vurdu. ve kalkip cehennem ol git bu evden esyalarini topla cik git bosanicaz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?