Kavga sonrası panik atak geçiren eşim, kendine gelemeyen ben

İlkinde suçu yok zaten ben sadece kendi kendime sinirimi boşaltacakken bana bağırınca biz tartışma moduna girdik. İkincide haklısınız ben de bu samimiyet nerden geliyor diye sordum sonra adam gitti... Ama peşini bırakmayacağım bu konunun

Halbuki kendi kendime masumca sinirimi gözyaşımla akıtıyordum. Neden kasiyeri ve iş arkadaşını insan kırkayak haline getirmişim gibi yorumluyorsunuz?
Kasiyer işini yapmaktan sıkılmış sohbet edesi gelmiş olabilir.Orada eşinizi alıp gidecek hali yok.İş arkadaşı da eşinizi belli konularda yanına çekmek için birilerine karşı gaza getirmek istemiş.Bir şey yok yani.Böyle devam ederseniz eşiniz bir süre sonra üzülmeyi bırakıp normalleştirir durumu.Yine saçmaladın falan demeye başlar.Kendinize güvenin

Bence çok tatlı bi tipsiniz, ağlayıpta kaldırmayın totosunu kocanızın ya cool olun biraz, zaten adam kıskanılınca baygınlık geçiriyo kalpten götürcen adamı asddg
Ya vallahi de billahi de görmesin diye zaten ortamı terk ettim, teşekkür ederim siz de çok tatlısınız , Bir daha bir şey olursa sen gelme kocamı almaya ama sen kokluyormuşsun

Teşekkür ederim

Halbuki kendi kendime masumca sinirimi gözyaşımla akıtıyordum. Neden kasiyeri ve iş arkadaşını insan kırkayak haline getirmişim gibi yorumluyorsunuz?
Masumca sinirinizden gözyaşınızı akıtabilirsiniz ancak anlaşılan bu durum eşinizi ve ilişkinizi olumsuz etkiliyor. Bir de konu yazıp yorum beğenmiyorsunuz ya ben de onu anlamıyorum. Burda bunca kadın sizinle aynı fikirde olamayız ki.. Ayrıca eşinize güven sorununuz olabilir belki bilemedim, tepkileriniz fazla çünkü.
Mesela ben kendi açımdan yorumlayayım, eşime asılan biri olursa da inanın güler geçerim, eşimle ti'ye alırım çünkü güven sorunumuz yok, iş arkadaşı da mesaj atabilir, olumsuz karşılamam, mesajda şüphe çeken bir ifade/ibare yok çünkü.. O yüzden bir de bu bakış açısıyla gözden geçirin derim..

Yorum beğenmiyor değilim ki sadece bu kadar aşırı olarak yorumladığınız şeyin boyutunu anlattım size. Eşimin hoşuna gitmiyor zaten evet ve ben de bu yüzden ona göstermeden ağladım, ona da hemen kendime geleceğim senlik bir şey yok açıklamasını yaptım. Samimiyeti olduğunu bildiğim biri olsaydı (ki yine de gece vakti hoş değil ve eşim de bana böyle bir mesaj gelse hoş karşılamaz) yine bir nebze anlayabilirdim.

Ya vallahi de billahi de görmesin diye zaten ortamı terk ettim, teşekkür ederim siz de çok tatlısınız , Bir daha bir şey olursa sen gelme kocamı almaya ama sen kokluyormuşsun
Tamam sen yeterli ağlama n95 maske bile takarım asdfhshsg

Tedavi olun. Gidişat iyi değil esinizide hasta etmissiniz. Şurada bir gününüzü anlattınız bana bile fenalık geldi eşiniz ne hale geldi düşünemiyorum bile. Adam kendi halinde kimseye karıştığı yok kafanızda kurup kurup adama sarmissiniz hiç sağlıklı değil davranışlarınız.

Zaten Bakırköy ruh ve sinir hastalıklarından yazıyorum mesajları. Köy dediğim orası.

Çarşıya girmesi niye yasak onu anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…