Kavga sonrası panik atak geçiren eşim, kendine gelemeyen ben

Ikinizin de davranislari orantisiz. Lütfen cocuk düsünmeden ikiniz de bunun üzerine calisin.
Bu sık sık olan bir durum değil aramızda, stresten zaten çocuk mocuk hak getire Ama biraz sakinleştikten sonra olaylar üzerine düşüneceğim ve çocuk konusunu rafa kaldırdık zaten.

Bişey yapma ayrıl

Köyde yaşaya yaşaya kafanız da köylü olmuş. Kadının davranışları aşırı saçma da yani cidden ben gülerdim, kahve içerken dalgamızı geçerdik. Bazı kadınlar böyledir, ne yapayım.

İkinci durumda da düşündüm, ofiste çalışan insanlardan bana x’cim diye hitap eden de vardı, ben genelde ona z abi ya da bey diye hitap ederdim, bana hep hanım diyen biri yıllardır birlikte çalıştığı insana diyelim adı Hayriye hayrişçim derdi.

Herkes herkesin üstüne atlamak için beklemiyor ya, bizim ofiste herkes hem mesafeli hem samimiydi. Burada bile marketteki kadınla flört etmiştir vs, ne uç düşünceler.

Geçen burada kocam kadınları işe bırakıyor - işvereni istemiş işyeri aracını kullandığı için- yok kadın müdürüne projesi için mesaj attı. Hayatı hem kendinize hem adamlara zindan ediyorsunuz saçma sapan

Şimdi siz neden köylüleri aşağılayıp beni de geri kafalı olmakla suçladınız ki? Bence biraz ayıp ediyorsunuz kendimi yeteri kadar açıkladım. Bu üsluba cevap vermek istemiyorum teşekkür ederim ❤

aslında her konuya kendi ilişkilerimize göre cevap veriyoruz yanlış bu.
mesela bir instagram fenomeni var duyunca şaşırmıştım bekar kız arkadaşları eve geldiğinde eşi evde olmuyormuş,aynı zamanda evli kız arkadaşlarıda gelse evde olmuyormuş yani herkesin inancı düşüncesi farklı.
benimki mesela erkek arkadaşım olmasını istemezdi sevgili olduktan sonra hepsini block ettirdi çünkü kendisinin kız arkadaşı yoktu,bana göre erkekle kadın arkadaş olamaz diyordu. e şimdi ona bir kadından …..cim diye bir mesaj gelse ben tabi ki sinirden küplere binerdim çünkü bizdeki dinamik farklı ama normalde yakın kız arkadaşları olsa şöyle 10-15 senelik ….cim dese bir şey demezdim. her şeyi kendimizle kıyaslamamak lazım çünkü hiç birimizin düşüncesi,hiç birimizin eşi,hiç birimizin hayatı birbirlerine tam olarak benzemiyor. ama konu sahibide sinirini ağlayarak gösterdi diye linç edilmek zorunda değil demek ki onlara göre anormal

Siz iyi misiniz ? İlk olayda kiza zaten tepki göstermişsiniz bitmis. Ne ağlayıp gününüzü mahvediyosunuz . İkinci konu kafa karistirici ya esin ilk konudan etkilendi bıktı artik gerildi panik atak gecirdi. Ya da bi şey gizliyo da mi panik atak gecirdi sizi manipüle etti olayi unutun diye anlamadim. Gozlemleyin su X’cigim diye kisiyi

Ay benim içim sıkıldı okurken gerçekten

Alnı olsa öperdim

Köylerde yok o onunla konuştu yok o buna baktı diye dert edinen insanlar var ya, iş yerinde kadın görünce ooo kadınlar işe gitmesin kötü yola düşerler diye düşünenler. Kadın erkek aynı yerde çalışmasın kadın erkek sohbet etmesin.

Hem gününüzü mahvetmisniz hem de aa kocam kasiyerle ve iş arkadaşlarıyla flört mü ediyor diye dert sahibi oldunuz müthiş.

Bu arada bunların hepsi de mümkün şeyler kimse de melek değil, ama tepkiler saçma sapan ya. Benim yeğenim nişanlısı da benim düğünümde iş yerinden biriyle yan yana durduğu fotoğraftan dolayı kavga çıkartıp - erkek- sosyal medyasından çıkarttırmıştı. Sonra öğrendik ki kendisi instagramdan kızlarla konuşuyormuş. Bu derece kıskançlıklar bana hiç sağlıklı gelmiyor o yüzden. Ya kendi bir haltlar karıştırıyor oluyor çoğu zaman ya da aşırı bir özgüven problemi oluyor

Ben kendimi tutamadım o an çünkü sinirimi ağlayarak atmam gerekti. Eşim orda sus artık minvalinde bağırmasaydı bir iki dkya hemen kendime gelecektim. Sinirimi atacaktım yani. Diğer konuyu takipteyim, bakalım inşallah düşündüğüm gibi değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…