Kavga sonrası panik atak geçiren eşim, kendine gelemeyen ben

Boş boş konuşacağınıza işinize bakın derdim de markete ayağa kaldırmak, daha abartılı tepkiler vermek "bence" normal değil. İnsanlar olay çıkarmadan da tepki verebiliyor yani.
Ben de olay çıkarmadım zaten. Eşime de bir şey söylemedim. Kendi duygularımı o an bu şekilde yönettim, eşim sorduğunda da cevabını verdim hepsi bu.

Boş boş konuşacağınıza işinize bakın derdim de markete ayağa kaldırmak, daha abartılı tepkiler vermek "bence" normal değil. İnsanlar olay çıkarmadan da tepki verebiliyor yani.
aşko ben örnek verdim
herkes konu sahibinin ağlamasına abartı bulmuş ben de onun bunu sinirden yaptığını ve herkesin sinirini göstermenin yolunun farklı olduğunu söykedim.
kimisi marketi ayağa kaldırır kimisi sinirinden ağlar diyede bitirdim cümleyi.

Ben anlatmadığınız şeyler olduğunu düşünüyorum yoksa anlattığınız kadarı ile adamın böyle abartılı tepki vermesi garip geldi bana.
Anlatmadığım şeyler var ama ikimizin arasında geçen olayda değil, bu ara ciddi stresli işlere girdik ikimiz de, kış geliyor yapılacak bir sürü ekstrem iş çıktı vs. Kendi aramızda bir sorun yok çok şükür diyorduk, bunlar da tuz biber oldu. Yoksa olayda başka bir şey yok

Şimdi tam tersi erkek bir kasiyer size yumuşatıcınızın kokusu buraya kadar geliyor dese o kasiyeri gömer oraya, ne diye dut yemiş bülbüle dönüyor ki, işinize bakın hanımefendi desin geçsin.

Gece yarısı işle hiçbir alakası ve önemi olmayan bir mesaj size de atıyor mu iş arkadaşlarınız?

Olaylar tam tersi yaşanmış olsaydı o kadar farklı olurdu ki yorumlar.

Ya arabaya gidip ağlayacağınıza o kasiyere gereken cevabı niye vermediniz? Evet hanımefendi o takımlıyız, başka soracağınız soru varsa ben yanıtlayabilirim deseydiniz ya. Öfkeyi yanlış yere yönlendirmişsiniz ilk olayda. İkincide aslında bir tık kızmaya hakkınız varmış. Onda da eşinizden fırsat kalmamış. "Xciğim çen beni dinlersin, kız onlara kız, çu bile verme taaam mı" temalı bir mesaja ben de gıcık olurdum şahsen. Ha ama eşinizin şu kadarcık şeye hastanelik olması biraz garip. Ay nebileyim biz mi teflonlaştık acaba, ben 245422 kere adamın üstünden geçtim resmen hiçbir şey olmadı.

Ben de olay çıkarmadım zaten. Eşime de bir şey söylemedim. Kendi duygularımı o an bu şekilde yönettim, eşim sorduğunda da cevabını verdim hepsi bu.
Sizin için demedim onu zaten.
Kimi ağlar kimi marketi arayağa kaldırır yazmıştı kendisi ona cevabendi. Siz kendi kendinize geçirmeye çalışırken eşiniz 2 ayda yapılacak kahve keyfini de hiç etmiş.
Bu kadar zor ilçeye inerken biraz daha sakin olsaymış beyfendi.

Mukremin gezgin serumlar serumlar videosu geldi aklima

Ya ben o an cevap versem de herhalde sinirle yine ağlar küçük düşerdim. Eşimin de fazla havalanmasını istemedim açıkcası, çirkin geldi bana o durum. Bilmiyorum yani o an öyle oldu. Duygularımı yönetemedim. Sonrasında ağlamayı kes temalı o benim üstüme geldi ve yapacağımız şeyleri de yapamadan eve döndük malesef.
Ya bizde öyle çok nadir sorun çıkar, bu da her şey üst üste geldi böyle ne bileyim kafam çorba gibi oldu valla zaten uykusuzum da

Birinci olayda sinirlendi ikinci olayda panik atak.İkisinde de tepkiler aynı olmalıydı bence.Bi de kadın sen benim istediklerimi yaparsın demiş.

Yani benim hayat felsefem şu, benim canım sıkıldıysa canımı sıkanın canını sıkarım. O an pat diye yapıştırırım lafı içimde kalmaz. Eşim de havalanırsa havasını sonra indiririm.
Ayy aman salın gitsin biraz.

Size şöyle söyleyeyim benim evin, yakınında da bi kasiyer var kadın inanılmaz boş muhabbet ediyor müşteri ile. Çok gereksiz laf atıyor, boş boş elinden çok çenesi çalışıyor. Ama herkese böyle. Yani bunun eşinizle alakası olmayabilir bu 1.

İkincisi de ben gelen mesajda bir sıkıntı görmedim eşimi gece gündüz iş sebepli arıyorlar, şimdi ben neden seni arıyorlar bu sınırı çekemiyorsun diye kavga etsem saçma değil mi? İnsanları nasıl kontrol edebiliriz ki? Eşiniz ne kadar sınır çizse de (ki ben iş konusunda aşırı sınırlı bir insanım 5ten sonra amirim dahi arasa açmam, öğle arasında iş yapmam, ulaşabilir olmam vs) ona rağmen kaç kere 5ten sonra da öğlen de arandım iş için. Oluyor yani.

Markettekini düşünmemiştim ama düşününce de market yeni açıldı ve eşim bensiz ilçeye gittiğinde genelde evrak işlerini falan halleder o yüzden ama ihtimal hep vardır tabii... Diğeriyle de hiç denk gelmedim aynı yerde değiller mesajları da belli ama çok şüphelendirdi beni, şimdilik olayın üstünde durmuyorum sadece ama takipteyim

Mukremin gezgin serumlar serumlar videosu geldi aklima
Hiç serumluk olamadık iyi mi? Ben bir kere aldatılma şüphesi ile bir kavga çıkardım ki ooovvv. Hiç anlatmayayım Kk'nın onursal delisi ilan edersiniz beni. Onda bile herife bir b*k olmadı, domuz gibi duruyor pislik.

İlk olayda ağlamanız falan ne saçma sapan tepkiler ya rab diye okudum içimden, yani gerçekten bu kadar kırılgan olmak, eşime asıldılar diye tribe girmek çok komik bence. Bizim başımıza gelse ilk olaya kahve içerken gülerdik ne gereksiz muhabbet açtı diye.

İkinci olayda da yani eşimi bildiğim için yine dert etmezdim. Toksik ilişki bağımlısı herhalde bazı insanlsr bilemedim.

İşte nasıl takiptesin ne yapıyorsun mesela

Ders alıyorum üstadlardan, bir dahakine barkod okuyucuyu alnına yapıştırıcam herhalde aldığım gazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…