- 25 Şubat 2018
- 438
- 1.293
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar kadın yürümüyor ya hiç de denk gelmedim bugüne kadar. Zaten kadına acelemiz var daha çabuk olur musunuz şeklinde söylendim sert bir ses tonuyla. Daha fazla abartmak istemeden ortamdan ayrıldım, sonra sinirimi çıkaramadığım için birkaç damla gözyaşım aktı yani.Panik durumu genelde fazla korkunca veya travmatik bir sebepten olur
Birde eşiniz çok mu yakışıklı bu kadar kadın yürüyor eşinize.
Özellikle kasiyerin cesaretine hayran kaldım,en yakın arkadaşımın bırak kocasını,sevgilisiyle bile öyle konuşamam.Hele hiç tanımadığım yabancı bir erkekle asla öyle konuşamam. Parmağınızda yüzük falan yok mu.
Ayrıca ikinizin tepkileride çok uçuk. Ağlamak yerine kocanıza yürüyen kasiyeri uyarabilirdiniz.
Zırıl zırıl ağlamadığımı da belirttim halbuki. Sinirimi atamadığım için birkaç damla akan gözyaşı. Ambulansı da işgal etmedik hanımefendi, ritim bozukluğu olan eşim panik atak geçiriyordu. Siz hangi durumlarda ambulans çağırıyorsunuz öldüğünüzde mi mesela?Kasiyer eşinizle konuşmaya başladı diye niye ağlıyorsunuz?
Gelen mesaj da bir şey yok bana kalırsa ama eşinizin anormal tepkisinin ardında başka bir şey olabilir. Ambulansı böyle şeyler için işgal etmeseniz keşke.
Karı koca her şeye böyle anormal tepkiler mi veriyorsunuz?
Bende konu sahibini etkilemek istemedim ama içimde de tutamadım banada biraz şov gibi geldiYani günahını almayım konu sahibini dahada korkutmamak adına söylemedim ama ben de bi haltlar yiyip korkusundan o hale geldiğini düşündüm,iş arkadaşının bir mesajıyla ambulanslık olmazsın heralde yaNe halt yediyse o kadar korkmuş ki
bence eşinizin korkudan ambulanslık olmasını kafaya takmanız lazım,ben de bi haltlar yediğimde ve açığa çıktığında kalbim güm güm atar titrerim beynim o an dururBu kadar kadın yürümüyor ya hiç de denk gelmedim bugüne kadar. Zaten kadına acelemiz var daha çabuk olur musunuz şeklinde söylendim sert bir ses tonuyla. Daha fazla abartmak istemeden ortamdan ayrıldım, sonra sinirimi çıkaramadığım için birkaç damla gözyaşım aktı yani.
Ama ambulans olmazsa drama gereken seviyeye ulaşmazÜzgünüm ama yok yere ambulansı işgal etmissiniz.
tabiki kiskanin kiskanin da bunu rasyonel bi karsiligi var mi bunu soruyorum. Tabiki herkesin kocasi kendisi icin en yakisikli ama genel gecer yakisiklilik kriterlerine uyan boyle herkesin uzerine atladigi kac kisi var...Neden, eşimizi kıskanmıyor muyuz?
Kasiyerin müşterisiyle muhabbet etmesi normal mi ?Kasiyer iki muhabbet etti diye kıskanıp ağlamak normal mi ya sizce?
İşte o iki muhabbet hoş değildi, yumuşatıcının kokusu geliyor falan. Ben mi çok duygusalım yoksa siz mi çok duygusuzsunuz genel olarak acaba. Kıskanıp hönkürerek ağlamadım zaten. İnsan gibi uzaklaştım ortamdan, 10 saniyede sinirim geçmedi ve gözümden yaş geldi. Bu yani. Gidip kendimi yerden yere vurmadım yahuKasiyer iki muhabbet etti diye kıskanıp ağlamak normal mi ya sizce?
Valla takipteyim ben. Sadece üstüne gitmiyorum şu anlık o halini gördüğüm için, kendi içimde sürekli bir ağlama isteğim var ve geçici bir şey biliyorum ama onun gölgesi gibiyim izliyorumYani günahını almayım konu sahibini dahada korkutmamak adına söylemedim ama ben de bi haltlar yiyip korkusundan o hale geldiğini düşündüm,iş arkadaşının bir mesajıyla ambulanslık olmazsın heralde yaNe halt yediyse o kadar korkmuş ki
Ne kadar katılıyorum sana ne kadar anlatamamKasiyerin durup dururken kimseyle o kadar muhabbete gireceğini sanmıyorum. Daha önceden, yalnız gittiği bir zamanda muhabbet etmiş demekki, günahını almak istemem ama burdan öyle görünüyor.
Bu konuda bu kadar çıldıracak ne var, panik atak geçirecek kadar? Tuhaf ya bilemedim.
Hayır başka bir meslek ama belirtmek istemiyorum açık etmemek adınaSizin gibi eşiniz de mi öğretmen acaba ?
Ayy ben bunu hiç düşünmemiştim cidden ama şöyle de bir durum var, bensiz ilçeye gittiğinde sadece evrak kürek işlerini halleder çarşıya girmesi de yasak olduğu için aklıma gelmemiş olabilir. Yine de ne olur ne olmaz bakacağımKasiyerin durup dururken kimseyle o kadar muhabbete gireceğini sanmıyorum. Daha önceden, yalnız gittiği bir zamanda muhabbet etmiş demekki, günahını almak istemem ama burdan öyle görünüyor.
Bu konuda bu kadar çıldıracak ne var, panik atak geçirecek kadar? Tuhaf ya bilemedim.
Zaten kimseyle o şekilde konuşmasına şahit olmadım, ki benim de yoktur. Olmasından da eşim hoşlanmaz ve benim hoşlanmayacağımı da bilir. Bu yüzden sinirlendim açıkcasıEşimle bizim de çeşit çeşit meslektaşlarımız var X hocam derler ya da X bey/hanım derler. Ciğim cığım hem samimiyetsiz hem de gereksiz samimiyet. Açıkçası hoşlanmazdım
Zırıl zırıl ya da değil kasiyerin konuşmasına ağlamanız sizin bu konuları çok abarttığınızı gösterir. Eşimi gölgesi gibi izliyorum yazmışsınız mesela, kusura bakmayın takıntılı insan davranışı bunlar. Daha önce aldatıldıysanız bilemiyorum.Zırıl zırıl ağlamadığımı da belirttim halbuki. Sinirimi atamadığım için birkaç damla akan gözyaşı. Ambulansı da işgal etmedik hanımefendi, ritim bozukluğu olan eşim panik atak geçiriyordu. Siz hangi durumlarda ambulans çağırıyorsunuz öldüğünüzde mi mesela?