• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga sonrası panik atak geçiren eşim, kendine gelemeyen ben

Panik durumu genelde fazla korkunca veya travmatik bir sebepten olur
Birde eşiniz çok mu yakışıklı bu kadar kadın yürüyor eşinize.
Özellikle kasiyerin cesaretine hayran kaldım,en yakın arkadaşımın bırak kocasını,sevgilisiyle bile öyle konuşamam.Hele hiç tanımadığım yabancı bir erkekle asla öyle konuşamam. Parmağınızda yüzük falan yok mu.
Ayrıca ikinizin tepkileride çok uçuk. Ağlamak yerine kocanıza yürüyen kasiyeri uyarabilirdiniz.
Bu kadar kadın yürümüyor ya hiç de denk gelmedim bugüne kadar. Zaten kadına acelemiz var daha çabuk olur musunuz şeklinde söylendim sert bir ses tonuyla. Daha fazla abartmak istemeden ortamdan ayrıldım, sonra sinirimi çıkaramadığım için birkaç damla gözyaşım aktı yani.

Yakalandım diye mi atak geçirmiş şimdi enişte bey.

İkinci vakada kadın tekrar cevap yazmadan mi atak geçirdi?? Yoksa sonra mı? Sanki kadın "aaa neden böyle diyorsun x.cigim" falan diyecekti dee yakalanmamak için vurdu kendini yerlere gibi hissettim ben

Kasiyer eşinizle konuşmaya başladı diye niye ağlıyorsunuz?
Gelen mesaj da bir şey yok bana kalırsa ama eşinizin anormal tepkisinin ardında başka bir şey olabilir. Ambulansı böyle şeyler için işgal etmeseniz keşke.
Karı koca her şeye böyle anormal tepkiler mi veriyorsunuz?
Zırıl zırıl ağlamadığımı da belirttim halbuki. Sinirimi atamadığım için birkaç damla akan gözyaşı. Ambulansı da işgal etmedik hanımefendi, ritim bozukluğu olan eşim panik atak geçiriyordu. Siz hangi durumlarda ambulans çağırıyorsunuz öldüğünüzde mi mesela?

Yani günahını almayım konu sahibini dahada korkutmamak adına söylemedim ama ben de bi haltlar yiyip korkusundan o hale geldiğini düşündüm,iş arkadaşının bir mesajıyla ambulanslık olmazsın heralde ya😂 Ne halt yediyse o kadar korkmuş ki
Bende konu sahibini etkilemek istemedim ama içimde de tutamadım banada biraz şov gibi geldi 😂

Bu kadar kadın yürümüyor ya hiç de denk gelmedim bugüne kadar. Zaten kadına acelemiz var daha çabuk olur musunuz şeklinde söylendim sert bir ses tonuyla. Daha fazla abartmak istemeden ortamdan ayrıldım, sonra sinirimi çıkaramadığım için birkaç damla gözyaşım aktı yani.
bence eşinizin korkudan ambulanslık olmasını kafaya takmanız lazım,ben de bi haltlar yediğimde ve açığa çıktığında kalbim güm güm atar titrerim beynim o an durur

Neden, eşimizi kıskanmıyor muyuz?
tabiki kiskanin kiskanin da bunu rasyonel bi karsiligi var mi bunu soruyorum. Tabiki herkesin kocasi kendisi icin en yakisikli ama genel gecer yakisiklilik kriterlerine uyan boyle herkesin uzerine atladigi kac kisi var...

Kasiyer iki muhabbet etti diye kıskanıp ağlamak normal mi ya sizce?
İşte o iki muhabbet hoş değildi, yumuşatıcının kokusu geliyor falan. Ben mi çok duygusalım yoksa siz mi çok duygusuzsunuz genel olarak acaba. Kıskanıp hönkürerek ağlamadım zaten. İnsan gibi uzaklaştım ortamdan, 10 saniyede sinirim geçmedi ve gözümden yaş geldi. Bu yani. Gidip kendimi yerden yere vurmadım yahu 🤣🤣🤣

Yani günahını almayım konu sahibini dahada korkutmamak adına söylemedim ama ben de bi haltlar yiyip korkusundan o hale geldiğini düşündüm,iş arkadaşının bir mesajıyla ambulanslık olmazsın heralde ya😂 Ne halt yediyse o kadar korkmuş ki
Valla takipteyim ben. Sadece üstüne gitmiyorum şu anlık o halini gördüğüm için, kendi içimde sürekli bir ağlama isteğim var ve geçici bir şey biliyorum ama onun gölgesi gibiyim izliyorum

Kasiyerin durup dururken kimseyle o kadar muhabbete gireceğini sanmıyorum. Daha önceden, yalnız gittiği bir zamanda muhabbet etmiş demekki, günahını almak istemem ama burdan öyle görünüyor.

Bu konuda bu kadar çıldıracak ne var, panik atak geçirecek kadar? Tuhaf ya bilemedim.
Ne kadar katılıyorum sana ne kadar anlatamam 👏👏👏

Kasiyerin durup dururken kimseyle o kadar muhabbete gireceğini sanmıyorum. Daha önceden, yalnız gittiği bir zamanda muhabbet etmiş demekki, günahını almak istemem ama burdan öyle görünüyor.

Bu konuda bu kadar çıldıracak ne var, panik atak geçirecek kadar? Tuhaf ya bilemedim.
Ayy ben bunu hiç düşünmemiştim cidden ama şöyle de bir durum var, bensiz ilçeye gittiğinde sadece evrak kürek işlerini halleder çarşıya girmesi de yasak olduğu için aklıma gelmemiş olabilir. Yine de ne olur ne olmaz bakacağım

Eşimle bizim de çeşit çeşit meslektaşlarımız var X hocam derler ya da X bey/hanım derler. Ciğim cığım hem samimiyetsiz hem de gereksiz samimiyet. Açıkçası hoşlanmazdım
Zaten kimseyle o şekilde konuşmasına şahit olmadım, ki benim de yoktur. Olmasından da eşim hoşlanmaz ve benim hoşlanmayacağımı da bilir. Bu yüzden sinirlendim açıkcası

Zırıl zırıl ağlamadığımı da belirttim halbuki. Sinirimi atamadığım için birkaç damla akan gözyaşı. Ambulansı da işgal etmedik hanımefendi, ritim bozukluğu olan eşim panik atak geçiriyordu. Siz hangi durumlarda ambulans çağırıyorsunuz öldüğünüzde mi mesela?
Zırıl zırıl ya da değil kasiyerin konuşmasına ağlamanız sizin bu konuları çok abarttığınızı gösterir. Eşimi gölgesi gibi izliyorum yazmışsınız mesela, kusura bakmayın takıntılı insan davranışı bunlar. Daha önce aldatıldıysanız bilemiyorum.

Ne dediler eşinize hastanede?
Karısı iş arkadaşından gelen mesajı gördü diye titremeye başlayan kocanın panik atak geçirilmesi enteresan geldi. Sizde dışarıdan okusanız benzer şeyleri düşünürsünüz muhtemelen.

Back
X