• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavga sonrası panik atak geçiren eşim, kendine gelemeyen ben

Hiç serumluk olamadık iyi mi? Ben bir kere aldatılma şüphesi ile bir kavga çıkardım ki ooovvv. :KK53: Hiç anlatmayayım Kk'nın onursal delisi ilan edersiniz beni. Onda bile herife bir b*k olmadı, domuz gibi duruyor pislik. :KK53:
En azinda 112 gereksiz mesgul olmamis ... iyi tarafindan bakalim:)

Ders alıyorum üstadlardan, bir dahakine barkod okuyucuyu alnına yapıştırıcam herhalde aldığım gazla 😂
E iyi mi oldu bak arabaya gidip ağlayınca? Kasiyere olan bir şey yok. Olan size oldu. Günü mahvolan sizsiniz, ne gerek var buna?

Ders alıyorum üstadlardan, bir dahakine barkod okuyucuyu alnına yapıştırıcam herhalde aldığım gazla 😂
"Hanımefendi her müşteri ile böyle gereksiz muhabbete girerseniz ters birine gelirsiniz işinizden olursunuz, dikkat edin. İyi ki biz öyle biri değiliz şanslısınız "demen yeterli bence. O alır mesajı

Size şöyle söyleyeyim benim evin, yakınında da bi kasiyer var kadın inanılmaz boş muhabbet ediyor müşteri ile. Çok gereksiz laf atıyor, boş boş elinden çok çenesi çalışıyor. Ama herkese böyle. Yani bunun eşinizle alakası olmayabilir bu 1.

İkincisi de ben gelen mesajda bir sıkıntı görmedim eşimi gece gündüz iş sebepli arıyorlar, şimdi ben neden seni arıyorlar bu sınırı çekemiyorsun diye kavga etsem saçma değil mi? İnsanları nasıl kontrol edebiliriz ki? Eşiniz ne kadar sınır çizse de (ki ben iş konusunda aşırı sınırlı bir insanım 5ten sonra amirim dahi arasa açmam, öğle arasında iş yapmam, ulaşabilir olmam vs) ona rağmen kaç kere 5ten sonra da öğlen de arandım iş için. Oluyor yani.
Haklı olabilirsiniz birincisi konusunda, ama ilk abur cubur muhabbetinde ben de konuya dahil oldum ya değil mi ben de çok severim falan dedim, kadın ısrarla eşime bakarak devam edince, duygularımı yönetemedim o an ve olanlar oldu😂
Diğer konuda da eşim asla bu muhabbetlere girmez ve iş için o da normalde gece gündüz aranır ama burdaki konuda işle ilgili bir şey yok, ve kendisi de benim başkasıyla bu tarz samimi yaklaşımlarım olmasını istemez yani aynı kafadayız bu konuda

Mesleği icabı muhatap olmak zorunda kaldığı onlarca çeşit çeşit kadın var. Bu samimi mesaj beni sinirlendirdi sadece.
Bana da karşı cinsten evli bir arkadaş cığımlı hitap ediyor ama hiç yanlış anlamadım. Üslubu böyle. Mecbur kalmadıkça gündüz dışında haberleşmeyiz. Amaa gidip de böyle gereksiz bir şey için akşam sonrası mesaj atmam. Atana da bazen saydırırım içimden tabii. Sabah mesai başlayacağı zaman at.

Aritmisi varsa ve arada kriz geçiriyorsa lütfen müdahale yöntemlerini öğrenin. Arkadaşım havasız ve stresli ortamda bulununca bir kere geçirdi. İlkin anlayamadık. Kasıldı kaldı. Şekeri veya tansiyonu düştü sandık. Eline poşet verdik nefesini kontrol etsin diye. Meğerse arada panik atak geçiriyormuş aritmi kaynaklı. İlk defa şahit olunca garibime gitmişti. Sigarayı peşpeşe içince ve stres yapınca geçirmiş olabilir.

Sizi kaybetme korkusu da bana saçma geldi. Asıl karşı taraf sizi bırakmaz mı eğer ki o raddeye gelinse?

bence eşinizin korkudan ambulanslık olmasını kafaya takmanız lazım,ben de bi haltlar yediğimde ve açığa çıktığında kalbim güm güm atar titrerim beynim o an durur
Aaa aynı ben. :KK53: Sus niye yöntemlerimizi açığa çıkarıyorsun Mermad. :KK53:

İlk olayda ağlamanız falan ne saçma sapan tepkiler ya rab diye okudum içimden, yani gerçekten bu kadar kırılgan olmak, eşime asıldılar diye tribe girmek çok komik bence. Bizim başımıza gelse ilk olaya kahve içerken gülerdik ne gereksiz muhabbet açtı diye.

İkinci olayda da yani eşimi bildiğim için yine dert etmezdim. Toksik ilişki bağımlısı herhalde bazı insanlsr bilemedim.
O an duygularımı kimseye göstermeden ağlayarak yönetmem gerekti, yakasına yapışıp nedeeeğnnn neden bu kadar yakışıklısın kahrolası demedim ki 😂 toksik bir davranışım yoktu kendi kendime ağlayıp susacaktım.
Aynı gün içinde yaşanan tesadüfi iki olayda toksik bir ilişkimiz olduğunu nerden çıkardınız ki? Bizim büyük kavgalarımız varsa da çok nadirdir,onlar da ahan da böyle 😂 Eşimi bildiğim için zaten sorun ettim.

ama sen öğlen saatlerinde EVLİLİK DAVETİYESİ atmışsın burada fevziciğim denmesi normal fevzinin eşide bunu görse evlilik davetiyesinden bir şey çıkarmaz.

konu sahibi kasiyer konusunda tamamen haklı zaten.gece iş arkadaşı sen benim dediğimi yaparsın bir bardak su verme bla bla hadi buda normal bir mesaj çok abartılmaz ama sen eşinin panikatak geçirip korkudan ambulanslık olması mesele aslında.
yoo isle ilgili birsey olsa da yazardim. ne var yani ne olmus demek ki samimiyeti var ki yazmis.
ha bir de adamin verdigi kotu bir cevap yok, yanlis birsey yok. o niye boyle yapti bu niye boyle yapti diye guzel gunun icine scmaya gercekten gerek var mi?
adam da herseyi duzgun yapmaya calistikca sorun cikartacak bir kadinla yasayip kendini izah etmekten bikmistir artik vucudu alarm vermistir.

İlk olayda ağlamanız falan ne saçma sapan tepkiler ya rab diye okudum içimden, yani gerçekten bu kadar kırılgan olmak, eşime asıldılar diye tribe girmek çok komik bence. Bizim başımıza gelse ilk olaya kahve içerken gülerdik ne gereksiz muhabbet açtı diye.

İkinci olayda da yani eşimi bildiğim için yine dert etmezdim. Toksik ilişki bağımlısı herhalde bazı insanlsr bilemedim.
her ilişkinin dinamiği farklı bence. İlk olayda kasiyeri bozardım bende mesela ama eşime bir sıkıntı yaratmazdım çünkü adamın bir suçu yok kasiyer hadsizmiş. İkinci olayda ise gereksiz samimi bir mesaj sen benim her istediğimi yaparsın vs. kimisi bu haddi nerden bulduğunu sorgulamaz normal der geçer kimiside bu kadın gecenin bu saatinde bu samimiyette bir mesajı yazma haddini nerden alıyor diye sorar.

Bana da karşı cinsten evli bir arkadaş cığımlı hitap ediyor ama hiç yanlış anlamadım. Üslubu böyle. Mecbur kalmadıkça gündüz dışında haberleşmeyiz. Amaa gidip de böyle gereksiz bir şey için akşam sonrası mesaj atmam. Atana da bazen saydırırım içimden tabii. Sabah mesai başlayacağı zaman at.

Aritmisi varsa ve arada kriz geçiriyorsa lütfen müdahale yöntemlerini öğrenin. Arkadaşım havasız ve stresli ortamda bulununca bir kere geçirdi. İlkin anlayamadık. Kasıldı kaldı. Şekeri veya tansiyonu düştü sandık. Eline poşet verdik nefesini kontrol etsin diye. Meğerse arada panik atak geçiriyormuş aritmi kaynaklı. İlk defa şahit olunca garibime gitmişti. Sigarayı peşpeşe içince ve stres yapınca geçirmiş olabilir.

Sizi kaybetme korkusu da bana saçma geldi. Asıl karşı taraf sizi bırakmaz mı eğer ki o raddeye gelinse?
Ya bizim ilişki dinamiğimizde o yok işte. Ve çok gereksiz geldi o an o mesaj. Müdahale yöntemlerini öğrenmeye çalışacağım gerçekten çok kötü bir tecrübe oldu, beni de epey zorladı ama bunun sebebi nedir ben ona da yoğunlaşmak istiyorum. Yani son dediğinizde de haklısınız ama onun söylemek istediği bu yanlış anlaşılmalar sebebiyle seni kaybetmek istemiyorumdu.

yoo isle ilgili birsey olsa da yazardim. ne var yani ne olmus demek ki samimiyeti var ki yazmis.
ha bir de adamin verdigi kotu bir cevap yok, yanlis birsey yok. o niye boyle yapti bu niye boyle yapti diye guzel gunun icine scmaya gercekten gerek var mi?
adam da herseyi duzgun yapmaya calistikca sorun cikartacak bir kadinla yasayip kendini izah etmekten bikmistir artik vucudu alarm vermistir.
Tamam sen yaz. Ama eşime yazma lütfen olur mu ben çok üzülüyoyum ve hemen pıt pıt ağlıyoyum yenge abla üzme beni lütfen😘

Ikinizin de davranislari orantisiz. Lütfen cocuk düsünmeden ikiniz de bunun üzerine calisin.

Kocanız hiç mi sorunla karşılaşmamış böyle sebeplerden krizlere giriyor, yediği bi nane var diye düşündürüyor insana seni kaybetmekten korkuyorum ne alaka götün başın oynamıyorsa kaybetmezsin zaten.
İşte evet değil mi? Takipte olacağım zaten de, şimdilik olayların yorgunluğu var üstümde sadece

Back
X