- 22 Temmuz 2024

- 553

- 367

- 23

Ya hassas zamanıma denk geldi onu gözyaşıma kurban ederim deBişi dicem bir daha ağlayıp durma. Kendisi ağlasın kuzum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya hassas zamanıma denk geldi onu gözyaşıma kurban ederim deBişi dicem bir daha ağlayıp durma. Kendisi ağlasın kuzum.
Aşkım panik atak kısmının numara mı gerçek mi olduğunu inanki anlamadım ben sadece bana ters gelen kısımları söyledimEsinin minnos yuregi kirilip panik atak gecirmis, deme oyle.
Ben niye aksiyon arıyor oldum ki.. Kendi kendime sinirimi ağlayarak çıkardım diye mi. Keşke keleşlerle marketi tarasaydım daha normal olurdu galiba.Abartılı dizi sahneleri gibi bir konu.
Siz iki ayda bir çıkıyorsunuz anladım da kasiyer de iki ayda bir müşteri mi görüyor da öyle davranıyor hiç anlamadım, hiç mantıklı gelmedi.
Demek iki ay değil iki günde bir çıksanız neler olacak diyeceğim de o zaman olmaz.
İnsan az çıktığı vakitte aksiyon arar sanırım
Numara degilsede orada bi capanoglu var simdi kabul edelim, bu kyk ergeni degilki vara yoğa kriz gecirsin.Aşkım panik atak kısmının numara mı gerçek mi olduğunu inanki anlamadım ben sadece bana ters gelen kısımları söyledim
Yok cidden panik atak geçirdi. Onu başlıkta yazıp konuya eklemeyi unutmuşum ben. Ritim bozukluğu var normalde kalbinde. Çocukluğundan beri diyim de ona da sen hasta etmişsin dediler çünküAşkım panik atak kısmının numara mı gerçek mi olduğunu inanki anlamadım ben sadece bana ters gelen kısımları söyledim
Benim de şüphelerim var ama zamanını bekliyorum şimdilik. Yine de çok korkunçtu bir eş olarak kendimi inanılmaz suçlu hissettimBu konuda bu kadar yükselen adam net şüphelidir.
Erkekler saçmala gibi tepkiler verir panik atak geçirmez
Prenses değilse tabi
Bendede ezelden beridir ritm bozuklugu ve kalpte delik var, bi halt yemediğim surece bayil istersen feriha moduna girmiyorum koca kazik kadar adamda girmesin bence.Yok cidden panik atak geçirdi. Onu başlıkta yazıp konuya eklemeyi unutmuşum ben. Ritim bozukluğu var normalde kalbinde. Çocukluğundan beri diyim de ona da sen hasta etmişsin dediler çünkü![]()
Yavuz hırsız ev sahibini bastırırmış. Kocama ben de sinir oluyorumHerkes kendince haklı da gevşek ağızlı kasiyerle iş arkadaşının hiç mi suçu yok? Hemcinslerimizi koruyacağız diye de gereksiz sınırsız insanları görmemeye çalışmanın anlamı da yok. + Kocanıza bir sinir oldum nedense.
Yok yok girmiyorsunuzBendede ezelden beridir ritm bozuklugu ve kalpte delik var, bi halt yemediğim surece bayil istersen feriha moduna girmiyorum koca kazik kadar adamda girmesin bence.
Yahu adamin gunahina giriyorsak soyle, ben uzulurum sonra.
Hayir bir de kasaba gibi bir yerin 3 harfli kasiyeri bu, ekstra dikkatli olmasi gerekiyor, zira bu tarz sohbetleri baskalarinada yapıyorsa adinin cikmasi yakindir, herkes konu sahibi gibi disarida 3 damla gozyasi dokup kapatmaz yani konuyu.Herkes kendince haklı da gevşek ağızlı kasiyerle iş arkadaşının hiç mi suçu yok? Hemcinslerimizi koruyacağız diye de gereksiz sınırsız insanları görmemeye çalışmanın anlamı da yok. + Kocanıza bir sinir oldum nedense.
Cocuk var mi?Yok yok girmiyorsunuzciddiydi ya çok da korktum ve üzüldüm ama yani sebebi ne madem işte
Hayır çocuğumuz yok. Düşünüyorduk ama iki aydır falan süresiz rafa kaldırdık. Aman olmuyor zatenCocuk var mi?
İle,ilçeye çok mu uzaksınız ki 15 günde bir çıksanız.Ben niye aksiyon arıyor oldum ki.. Kendi kendime sinirimi ağlayarak çıkardım diye mi. Keşke keleşlerle marketi tarasaydım daha normal olurdu galiba.
evet kesinlikleHayir bir de kasaba gibi bir yerin 3 harfli kasiyeri bu, ekstra dikkatli olmasi gerekiyor, zira bu tarz sohbetleri baskalarinada yapıyorsa adinin cikmasi yakindir, herkes konu sahibi gibi disarida 3 damla gozyasi dokup kapatmaz yani konuyu.
Rafa kaldirmak mantikli bir secenek olmus. Cocugun olmamasi icin ekstra bir saglik sorunu yoksa elbet olur, bazen sadece cocuk yapalım baskisi dahi uremeye engel olabiliyor malum.Hayır çocuğumuz yok. Düşünüyorduk ama iki aydır falan süresiz rafa kaldırdık. Aman olmuyor zaten![]()