Bi anne babanın çocuğuna karşı görevleri vardır evladın da eşim yapıyor görevlerini ama onlar ne bu zamana kadar yaptı ne yapmaya niyetleri var evlenirken destek vermediler ev kurarken vermediler tedavi için demiyorum zaten istemiyorum kendim kendime bakıyorum kızının her ay bi eksiğini alıyor evlenirken kredi çekti her şeyini aldı 6 senedir borcu bile bitmedi bana gelince 1 liranın bile hesabını yapıyor yoksa kimsenin hizmetini beklemiyorumGeçmişte olmuş bitmiş şu an bir sorununuz yok sadece o gün ilk izlenim olarak öyle demiştim demiş bir şey dememiş hem kayınvalidenizden bu süreçte nasıl bir destek bekliyorsunuz ki ne yapabilir kadın ilaçları iğneleri gelip o mu vuracak size? görümcemden sıra gelmiyor diyorsunuz ne yapıyor görümceniz konuşmanızı mı engelliyor? bende kaç tane tüp bebek tedavisi yaptırdım annem geldi transferden sonra ilgilendi gelmese de olurdu eşim başımdaydı bir beklenti içinde olmanıza ve şimdi bunları takıp eşinize demenize de gerek yok evlenmişsiniz işte.
Hayır onu Yen'i söylüyor daha o zaman zaten eşim haddini bildirmişti annesine babasına öyle demişte beni görünce onu söylüyor
Bende eşimle aramda bi problemim Yok zaten boşuna adamı üzmek istemiyorum çünkü ne onlardan gibi ne de huyları benziyor Allaha şükür haklısınızÇok gereksiz ve sinir bozucu olmuş. Haklısınız kızmakta.
Bir daha açarsa savunmaya geçeceğinize geçmişte yaşanmış tatsız konuların açılmasının faydasından çok zararı olur deyip geçin. Çok da tınlamayın, eşinize anlatmanızın gereği yok bence, görümceniz amacına ulaşmış sizi germiş olur.
Gerekli bişey mi sizcee tamam işte eskiyi söylüyor..
Gerekli bişey mi sizce
Anlattığımı söyleyen kim anlatmayacağım zaten zihniyetinin onun bengerekli gereksiz kadının zihniyeti bu.. konuyuda kapatmış zaten.
sizin konuyu eşinize anlatıp ortalığı bulandırmanız gereksiz..
Anlattığımı söyleyen kim anlatmayacağım zaten zihniyetinin onun ben
Evet girdim ailesiyle tanışmak için bundan bi sakınca Yok o da benim evime geldi ailemle tanıştı gizli saklı konuşmaktan daha iyidir çocuk değiliz ya neyi nasıl yapacağımızı biliyoruz o işlere burun sokmaya bayılır ben eşimle ailesinin evinde de kendi evimde de bi kere yanaktan bile öpüşmedim ve bunun hepsi farkında he onunla saydırmaya kalksam bu sinirle sözlüyken eşinden aldığı telefonlar mı kıyafetler mi dersin ben eşimden öyle pahalı hediyeler istemedim kabul etmedim ne zaman evlendik o zaman her şeyimi almak tabiki de hakkı herkesin düşüncesi farklı ama karşısında ben yengesi olarak duruyorum ve artık her şey bitmiş yiğeni olsun diye uğraşıyoruz o sözü söyleyip mide bulandırması çok gereksiz kızdığım nokta bu yoksa eskiye takılıp üzülmeyi çoktandır oldu bıraktımanlattınız demedim zaten ilk mesajınızda anlatsam mı demişsiniz ona istinaden yazdım..
ha zihniyetine gelirsek beraber saydırabiliriz.. eve bile girebilirdiniz hatta bunun için sözlü bile olmanıza gerek yok bence..
Hayır canım geçmişte düşünmüş ama öyle bişey olmuştu ya dedi ben o gün anneme babama he bu kız buraya geliyorsa bişey olmaz bundan demiştim dedi yani çok gereksiz bişeydi ben onunla geçen olumsuz şeyleri haklı veya haksız fark etmez söylemiyorum sinirlendim ve fark etti gerildiğimi bir de böyle bi zamanda Ki böyle bi düşünceyi ne kaynanamdan ne de kayınbabamdan duydum o hariç söylemedim zaten ağzımın tadını bozamaz verdim cvbını zatenBirşey anlamadım , ama geçmişte söylenmiş bitmiş şimdi niye anlatacan eşine
Kim bana nasılsa bende öyleyim ama patavatsız bu bi gerçek şimdi abisi evli bişeylere karışamıyor ve görüşemiyorlar eski burnunu soktuklarını anlatıp avunuyor işte ben bak oluyormuş beş kuruşsuz evlenip ev kurabilen abinin karışı olabilen şimdi de çocuğunun annesi olmaya çalışabilen bi kadınım dedim konuyu dağıttı sonra kişi kalitesini konuşmasıyla belli eder zaten böyle yaparak kendinden soğutuyor yoksa benim kimseye düşüncem kötü değilO zaman söylediği laftan pişman olduğu için söylemiştir belki siz iyi davranınca. Ya da fazlaca dengesiz. Her iki durumda da boşver, eşine söylemeye de değmez. Şu an kullandığınız ilaçlar ve süreç sizi duygusal olarak etkiliyor. Ben de klomen kullanırken hamileliktekinden daha beterdim. Siz bebeğinize odaklanın kafanızi takmayın.
Evet ilaçlar beni mahvetti doğru manevi destek aradım kimseden öyle bi destek de görmedim köstek olmasınlar da gonal f kullandım bende başlı başına moral gerektiren bişey bu Allah yardımcımız olsun inşallah müjdeli haberleri veririm sizlereO zaman söylediği laftan pişman olduğu için söylemiştir belki siz iyi davranınca. Ya da fazlaca dengesiz. Her iki durumda da boşver, eşine söylemeye de değmez. Şu an kullandığınız ilaçlar ve süreç sizi duygusal olarak etkiliyor. Ben de klomen kullanırken hamileliktekinden daha beterdim. Siz bebeğinize odaklanın kafanızi takmayın.
Anlatmadım canim bugün kapıyı çaldı eşim açtım Ki çikolatadan seni seviyorum dünyam yazdırmış paketlettirmiş sanki moralimin bozuk olduğunu anlamış gibi her şeyi unuttum bi anda zaten ne yapabilir kardeşi bu değiştiremez ki kaderi onun da işteGereksiz polemik yaratmak istemiş, aman canım önemsemeyin, eşinize de anlatmayın, vermişsiniz cevabını zaten.
Evet canım patavatsızkonuşalım da ne olursa olsun dıyor bazıları esınıze söylenmeyin hıc gerek yok sacmalamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?