Bence çok gereksizdi ben evlenmişim nelerle uğraşıyorum evime kalmaya gelmiş herkes yerini bilmeli açıkçası ona böyle bişey söylenmiş olsa onun neler yapabileceğini hiç düşünemiyorum bile sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına da yapmayacaksın bir de evlenmiş bi görümce artık annesinin evindeki geline vs fazla burnunu sokamaz hoş karşılanmaz o olay olduğunda da evliydi ben onunla kötü olmak istemiyorum kardeşim neyse o da aynı ama zorla kendinden soğutuyorO sözü şimdi değil yıllar önce söylemiş. Sende şimdi cevabını vermişsin. Belki de kız hala öyle düşünmüyor. İnsanları birbirini tanimiyorken farklı görüp tanıştıktan sonra kaynasabilir. Sen şu an ki durumunun verdiği psikolojiyle gereksiz saldırıyorsun.
En güzelini yapmışsınız, mutluluklar :)Anlatmadım canim bugün kapıyı çaldı eşim açtım Ki çikolatadan seni seviyorum dünyam yazdırmış paketlettirmiş sanki moralimin bozuk olduğunu anlamış gibi her şeyi unuttum bi anda zaten ne yapabilir kardeşi bu değiştiremez ki kaderi onun da işte
Teşekkürler canım :)En güzelini yapmışsınız, mutluluklar :)
hmm anladım bende eskiden söylemişti sandım . evet sacmalamıs . iyide cevap vermissiniz zafen sözlüsünün ne sacmaBöyle kapıya gelen kızdan bişey olmaz demiş beni görünce annesine babasına onu şimdi söylüyor Yen'i daha
İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz.Evet ilaçlar beni mahvetti doğru manevi destek aradım kimseden öyle bi destek de görmedim köstek olmasınlar da gonal f kullandım bende başlı başına moral gerektiren bişey bu Allah yardımcımız olsun inşallah müjdeli haberleri veririm sizlere
Allaha havale et inan ki karşısına çıkarıyo..hiç üzme kendini tedavine bak eşinle muhabbetine bak..kardeşini seven kardeşinin eşinede değer verirMrb arkadaşlar çoğunuz biliyorsunuz neyden muzdarip olduduğumu tüp bebek tedavim bitmek üzere transfer hazırlığı yapıyorum ilaçlar kullanıyorum geçen kuzenim bize geldi o gün görümcemler de geldi çat kapı görümcemin eşine telefon geldi acil şehir dışına çıkması gerekti bizde bıraktı görümcemi neyse ben oruç tutamıyorum oturduk yedik içtik sahur vakti bayağı bi konuştuk kuzenim eniştemle nasıl tanıştınız abla diye bana sordu bende anlatmaya başladım bi gün eşimle sözlü olduğumuz zamanlarda annesinin evine gitmiştik arada düğünü erteledikleri için ben ailesine kırgındım içeri girmedim ramazan ayıydı yine onlar da balkondan beni görünce benim panter görümcem atlamıştı sen hangi sıfatla buradasın kimsin sen nikahın Yok bişeyin Yok vs tartışmıştık o günü hatırlattı ve dedi ki ben o gün dedim ki böyle kapıya gelen kızdan bişey olmaz diye bende dedim ki bişey oldu karışıyım dedim ve ayrıca sözlümdü sen hiç kocanla bi yere çıkmadın mı sadece nikahta mı gördün dedim kuzenim de destekledi tabi sonra konuyu kapatmak için yengem yastık var mı dedi alayım dedi hiçbir şey dememiş gibi gerçekten artık şaşkınım hem evlenmişim hem tüp bebek tedavisi görüyorum hem annesinin bi desteğini göremiyorum kendisinden sıra gelmiyor hala da neyin peşinde bilmiyorım sizce eşime söylemeli miyim bu konuyu söylemedim çünkü çok sinirlendim ama gerçekten yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum
Maalesef çok haklısınız bu şekilde yaptığı sürece ondan uzak duracağım ve hiçbir şey düzelmeyecek zamanında yaptığı hataları abisiyle telefonda bile konuşmayarak aldı hala akıllanmadı kendince bişeyler yapmaya çalışıyor tabi herkes sokak karışı bi o namusluŞu siteye girdim gireli insanların (özellikle de hemcinslerimin) çirkefliğine, pisliğine şaşalamaktan bir hal oldum.
Ya dünyada Ne pis kaynana, görümce ve eştiler varmış ya. Şu sitede kocasıyla sorun yaşayan kadın sayısı görümcesi ve kaynanası ile yaşayan kadın sayısının yanı da solda sıfır kalır. Neden biz kadın milleti bu kadar psikopatız?
Not: görümcen olmuş örümcek . Allah sabır versin bacım.
Aynen öyle canım yanlış bişey de Yok zaten ortada boş ver cahile laf anlatmak suya yazı yazmak gibidirevlenmıssınız bıtmıs gıtmıs dılımıze dolamaya kalksak kımın nelerı cıkar ortaya herkes kendıne dönsun baksın
bence cıddıye almayın kendı halıne bırakın o kısıyı pis zıhnıyetıyle
Aynen öyle canım ego tatmini için yapmayacakları YokAllaha havale et inan ki karşısına çıkarıyo..hiç üzme kendini tedavine bak eşinle muhabbetine bak..kardeşini seven kardeşinin eşinede değer verir
Canım yeterince stres var zaten ilaçlar mide bulantısı yapıyor iştahım hiç Yok sevmediğim ama yemem gereken yiyecekleri mecbur yiyorum yasak olan şeyler var vs ya zaten ben o zamanda dedim anne baba varken sana bişey düşmez ben onun evleneceği kadınım asıl sen kimsin evlenmiş gitmişsin git kendi evinle ilgilen demiştim bunlara istinaden bana neler dedi evlendikten snra da yaptı çok şeyler burnunu sokma olayı yani ve olmayan şeyler çıktı hem benimle hem Abisiyle kötü oldu kaynanamı çok doldurdu ben onlara karşı kötülük yapmadım aksine iyilikten başka ama Yok yani olmuyor rahat duramıyorlar düşünmemeye çalışıyorumTransfer sürecine odaklanın. Kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin O sahisla ilişkinizi minimuma indirin .
Evet gereksiz bi söz hem de bu zamana kadar söylememesi şimdi konuyu açıp söylemesi zorla yine kötü olmayı istiyor herhalde diyorım kendi kendimehmm anladım bende eskiden söylemişti sandım . evet sacmalamıs . iyide cevap vermissiniz zafen sözlüsünün ne sacma
Söylemedim canım kafası dolu zaten onlar bizim gibi değil her şeyi konuşamıyorlar öyle düşünmez ama illaki yengene ne dedin sen bakayım der arar ya da yanına gider bi tartışma olur yani Allah'ından bulsun ama dost görmüyorum onu kesinlikle onun hiçbir zaman dost olmayacağını bilmek iyi oldu hiç değilse ona göre davranırımÜzülmeyin bu süreçte lütfen. Kocanıza söylemeyin ailesine karşı doldurulduğunu düşünür erkekler bizim gibi düşenemez çünkü. Size birşey diyen olursa gelin burda anlatın içinizi dökün. Biz burda kaynana, görümce, koca Allah ne verdiyse gömüyoruz
Canim tedavin inşallah başarılı olur..sana tavsiyem hergün bir yumurta ye..yumurta ürameyi arttırıyormuş.hem kuran da hadis var hemde prof. söylemiştiAynen öyle canım ego tatmini için yapmayacakları Yok
Evet canım zaten normalde yumurta olmadan doymam seviyorum hep protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum eşim sürekli kırmızı et vs alıyor yediriyor sağolsun avokado ananas falan yiyorum rabbim emeklerimi boşa çıkarmasın inşallah bayramdan sonra transferim olacak canımCanim tedavin inşallah başarılı olur..sana tavsiyem hergün bir yumurta ye..yumurta ürameyi arttırıyormuş.hem kuran da hadis var hemde prof. söylemişti
Evet canım zaten normalde yumurta olmadan doymam seviyorum hep protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum eşim sürekli kırmızı et vs alıyor yediriyor sağolsun avokado ananas falan yiyorum rabbim emeklerimi boşa çıkarmasın inşallah bayramdan sonra transferim olacak canımCanim tedavin inşallah başarılı olur..sana tavsiyem hergün bir yumurta ye..yumurta ürameyi arttırıyormuş.hem kuran da hadis var hemde prof. söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?