Kavgada bile söylenmezdi

Bence çok gereksizdi ben evlenmişim nelerle uğraşıyorum evime kalmaya gelmiş herkes yerini bilmeli açıkçası ona böyle bişey söylenmiş olsa onun neler yapabileceğini hiç düşünemiyorum bile sana yapılmasını istemediğin şeyi başkasına da yapmayacaksın bir de evlenmiş bi görümce artık annesinin evindeki geline vs fazla burnunu sokamaz hoş karşılanmaz o olay olduğunda da evliydi ben onunla kötü olmak istemiyorum kardeşim neyse o da aynı ama zorla kendinden soğutuyor

En güzelini yapmışsınız, mutluluklar :)

Şu siteye girdim gireli insanların (özellikle de hemcinslerimin) çirkefliğine, pisliğine şaşalamaktan bir hal oldum.

Ya dünyada Ne pis kaynana, görümce ve eştiler varmış ya. Şu sitede kocasıyla sorun yaşayan kadın sayısı görümcesi ve kaynanası ile yaşayan kadın sayısının yanı da solda sıfır kalır. Neden biz kadın milleti bu kadar psikopatız?

Not: görümcen olmuş örümcek . Allah sabır versin bacım.

Konuyu düzenlemelisin bence, berbat anlatmışsın zira hiç bir şey anlamadım...

Böyle kapıya gelen kızdan bişey olmaz demiş beni görünce annesine babasına onu şimdi söylüyor Yen'i daha
hmm anladım bende eskiden söylemişti sandım . evet sacmalamıs . iyide cevap vermissiniz zafen sözlüsünün ne sacma

İnşallah güzel haberlerini bekliyoruz.

Allaha havale et inan ki karşısına çıkarıyo..hiç üzme kendini tedavine bak eşinle muhabbetine bak..kardeşini seven kardeşinin eşinede değer verir

evlenmıssınız bıtmıs gıtmıs dılımıze dolamaya kalksak kımın nelerı cıkar ortaya herkes kendıne dönsun baksın
bence cıddıye almayın kendı halıne bırakın o kısıyı pis zıhnıyetıyle

Transfer sürecine odaklanın. Kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin O sahisla ilişkinizi minimuma indirin .

Maalesef çok haklısınız bu şekilde yaptığı sürece ondan uzak duracağım ve hiçbir şey düzelmeyecek zamanında yaptığı hataları abisiyle telefonda bile konuşmayarak aldı hala akıllanmadı kendince bişeyler yapmaya çalışıyor tabi herkes sokak karışı bi o namuslu

Aynen öyle canım yanlış bişey de Yok zaten ortada boş ver cahile laf anlatmak suya yazı yazmak gibidir

Allaha havale et inan ki karşısına çıkarıyo..hiç üzme kendini tedavine bak eşinle muhabbetine bak..kardeşini seven kardeşinin eşinede değer verir
Aynen öyle canım ego tatmini için yapmayacakları Yok

Transfer sürecine odaklanın. Kimsenin sizi üzmesine izin vermeyin O sahisla ilişkinizi minimuma indirin .
Canım yeterince stres var zaten ilaçlar mide bulantısı yapıyor iştahım hiç Yok sevmediğim ama yemem gereken yiyecekleri mecbur yiyorum yasak olan şeyler var vs ya zaten ben o zamanda dedim anne baba varken sana bişey düşmez ben onun evleneceği kadınım asıl sen kimsin evlenmiş gitmişsin git kendi evinle ilgilen demiştim bunlara istinaden bana neler dedi evlendikten snra da yaptı çok şeyler burnunu sokma olayı yani ve olmayan şeyler çıktı hem benimle hem Abisiyle kötü oldu kaynanamı çok doldurdu ben onlara karşı kötülük yapmadım aksine iyilikten başka ama Yok yani olmuyor rahat duramıyorlar düşünmemeye çalışıyorum

Üzülmeyin bu süreçte lütfen. Kocanıza söylemeyin ailesine karşı doldurulduğunu düşünür erkekler bizim gibi düşenemez çünkü. Size birşey diyen olursa gelin burda anlatın içinizi dökün. Biz burda kaynana, görümce, koca Allah ne verdiyse gömüyoruz

hmm anladım bende eskiden söylemişti sandım . evet sacmalamıs . iyide cevap vermissiniz zafen sözlüsünün ne sacma
Evet gereksiz bi söz hem de bu zamana kadar söylememesi şimdi konuyu açıp söylemesi zorla yine kötü olmayı istiyor herhalde diyorım kendi kendime

Söylemedim canım kafası dolu zaten onlar bizim gibi değil her şeyi konuşamıyorlar öyle düşünmez ama illaki yengene ne dedin sen bakayım der arar ya da yanına gider bi tartışma olur yani Allah'ından bulsun ama dost görmüyorum onu kesinlikle onun hiçbir zaman dost olmayacağını bilmek iyi oldu hiç değilse ona göre davranırım

Canim tedavin inşallah başarılı olur..sana tavsiyem hergün bir yumurta ye..yumurta ürameyi arttırıyormuş.hem kuran da hadis var hemde prof. söylemişti
Evet canım zaten normalde yumurta olmadan doymam seviyorum hep protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum eşim sürekli kırmızı et vs alıyor yediriyor sağolsun avokado ananas falan yiyorum rabbim emeklerimi boşa çıkarmasın inşallah bayramdan sonra transferim olacak canım

Canim tedavin inşallah başarılı olur..sana tavsiyem hergün bir yumurta ye..yumurta ürameyi arttırıyormuş.hem kuran da hadis var hemde prof. söylemişti
Evet canım zaten normalde yumurta olmadan doymam seviyorum hep protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum eşim sürekli kırmızı et vs alıyor yediriyor sağolsun avokado ananas falan yiyorum rabbim emeklerimi boşa çıkarmasın inşallah bayramdan sonra transferim olacak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…