Kavgada bile söylenmezdi

3419

Sonbahar yağmurları☘️
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
1.695
1.592
83
Mrb arkadaşlar çoğunuz biliyorsunuz neyden muzdarip olduduğumu tüp bebek tedavim bitmek üzere transfer hazırlığı yapıyorum ilaçlar kullanıyorum geçen kuzenim bize geldi o gün görümcemler de geldi çat kapı görümcemin eşine telefon geldi acil şehir dışına çıkması gerekti bizde bıraktı görümcemi neyse ben oruç tutamıyorum oturduk yedik içtik sahur vakti bayağı bi konuştuk kuzenim eniştemle nasıl tanıştınız abla diye bana sordu bende anlatmaya başladım bi gün eşimle sözlü olduğumuz zamanlarda annesinin evine gitmiştik arada düğünü erteledikleri için ben ailesine kırgındım içeri girmedim ramazan ayıydı yine onlar da balkondan beni görünce benim panter görümcem atlamıştı sen hangi sıfatla buradasın kimsin sen nikahın Yok bişeyin Yok vs tartışmıştık o günü hatırlattı ve dedi ki ben o gün dedim ki böyle kapıya gelen kızdan bişey olmaz diye bende dedim ki bişey oldu karışıyım dedim ve ayrıca sözlümdü sen hiç kocanla bi yere çıkmadın mı sadece nikahta mı gördün dedim kuzenim de destekledi tabi sonra konuyu kapatmak için yengem yastık var mı dedi alayım dedi hiçbir şey dememiş gibi gerçekten artık şaşkınım hem evlenmişim hem tüp bebek tedavisi görüyorum hem annesinin bi desteğini göremiyorum kendisinden sıra gelmiyor hala da neyin peşinde bilmiyorım sizce eşime söylemeli miyim bu konuyu söylemedim çünkü çok sinirlendim ama gerçekten yorumlarınız için şimdiden teşekkür ediyorum

Bebek tedavisindeki ilaçlar ve bebek bekleme süreci insanı fazla duygusallığa ve gerginliğe sokuyor. Bence seninkide fazla gerginlik. Haklı mı hayır kesinlikle değil. Çokta hadsizmiş kendisi ama boşver. Böyle ne dediğini bilmez herkesin hayatında var ya sağlam laf çakıcan konuşamıcak ya da cidden boşver gitsin.

Hayır onu Yen'i söylüyor daha o zaman zaten eşim haddini bildirmişti annesine babasına öyle demişte beni görünce onu söylüyor

Sözlüyken ailesine gittiğinizde o olayı anlatan kim? Orasını anlamadım.

Madem öyle ne işin var evimde benim yemeğim de yenilmez şimdi diyecektim aslında öyle diyecektim de işte itin hatırı yoksa sahibinin vardır ama yine dedim valla karışı oldum inşalah çocuğunun annesi de olacağım dedim

Büyütülecek bir şey görmüyorum. Siz de cevabınızı verseydiniz. Bak görüyor musun demek ki benden bir şey oluyormuş diye

Sözlüyken ailesine gittiğinizde o olayı anlatan kim? Orasını anlamadım.
Anlatmadık görümcem açtı konuyu gelmiştiniz ya falan diye sonra ben o gün seni görünce anneme babama buraya kadar gelen kızdan bişey olmaz dedim dedi

Büyütülecek bir şey görmüyorum. Siz de cevabınızı verseydiniz. Bak görüyor musun demek ki benden bir şey oluyormuş diye
Dedim oldum bak karışı oldum dedim emin olmadiım adımı atmam ben dedim

Aman ağzı olan konuşuyor işte sonuçta evlenmişsin boşver gitsinn
Evet öyle ama insan sinir oluyor gelme o zaman bu kadar patavatsız olmak zorunda mı yengem yengem diye ortada gezmeyi biliyor yüzsüz

Sen verilcek en güzel cevabı vermişsin. Gerisini gerçekten takma. Kimi kız kardeşler erkek kardeşlerini kıskanır mini kaynana yani o yüzden kıskançlık olabilir. Sen bebişine odaklan. İnşallah güzel haberlerini paylaşırsın bizimle.

Zaten esiniz ikaz etmis o zaman ailesini. Daha neden eski seyleri acipta esinizi strese sokasiniz ki? Eski bir olayda o an ne dusundugunu soylemis. Bir sorun yok suan bence.

Geçmişte olmuş bitmiş şu an bir sorununuz yok sadece o gün ilk izlenim olarak öyle demiştim demiş bir şey dememiş hem kayınvalidenizden bu süreçte nasıl bir destek bekliyorsunuz ki ne yapabilir kadın ilaçları iğneleri gelip o mu vuracak size? görümcemden sıra gelmiyor diyorsunuz ne yapıyor görümceniz konuşmanızı mı engelliyor? bende kaç tane tüp bebek tedavisi yaptırdım annem geldi transferden sonra ilgilendi gelmese de olurdu eşim başımdaydı bir beklenti içinde olmanıza ve şimdi bunları takıp eşinize demenize de gerek yok evlenmişsiniz işte.

Anlatmadık görümcem açtı konuyu gelmiştiniz ya falan diye sonra ben o gün seni görünce anneme babama buraya kadar gelen kızdan bişey olmaz dedim dedi
Çok gereksiz ve sinir bozucu olmuş. Haklısınız kızmakta.
Bir daha açarsa savunmaya geçeceğinize geçmişte yaşanmış tatsız konuların açılmasının faydasından çok zararı olur deyip geçin. Çok da tınlamayın, eşinize anlatmanızın gereği yok bence, görümceniz amacına ulaşmış sizi germiş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…