Böyle kapıya gelen kızdan bişey olmaz demiş beni görünce annesine babasına onu şimdi söylüyor Yen'i dahaanlamadım kadın birsey dememiş
Hayır onu Yen'i söylüyor daha o zaman zaten eşim haddini bildirmişti annesine babasına öyle demişte beni görünce onu söylüyorhiç birşey anlamadım.
yeni birşey söylememişki o zaman söylediklerini niye söylediğini açıklamış..ha haklı mı değil..konuyuda uzatmamış zaten..neyi anlatacaksınız eşinize? zaten duymamışmıydı siz kapıya geldiğinde söylediklerini..
Madem öyle ne işin var evimde benim yemeğim de yenilmez şimdi diyecektim aslında öyle diyecektim de işte itin hatırı yoksa sahibinin vardır ama yine dedim valla karışı oldum inşalah çocuğunun annesi de olacağım dedimBebek tedavisindeki ilaçlar ve bebek bekleme süreci insanı fazla duygusallığa ve gerginliğe sokuyor. Bence seninkide fazla gerginlik. Haklı mı hayır kesinlikle değil. Çokta hadsizmiş kendisi ama boşver. Böyle ne dediğini bilmez herkesin hayatında var ya sağlam laf çakıcan konuşamıcak ya da cidden boşver gitsin.
Anlatmadık görümcem açtı konuyu gelmiştiniz ya falan diye sonra ben o gün seni görünce anneme babama buraya kadar gelen kızdan bişey olmaz dedim dediSözlüyken ailesine gittiğinizde o olayı anlatan kim? Orasını anlamadım.
Dedim oldum bak karışı oldum dedim emin olmadiım adımı atmam ben dedimBüyütülecek bir şey görmüyorum. Siz de cevabınızı verseydiniz. Bak görüyor musun demek ki benden bir şey oluyormuş diye
Evet öyle ama insan sinir oluyor gelme o zaman bu kadar patavatsız olmak zorunda mı yengem yengem diye ortada gezmeyi biliyor yüzsüzAman ağzı olan konuşuyor işte sonuçta evlenmişsin boşver gitsinn
Madem öyle ne işin var evimde benim yemeğim de yenilmez şimdi diyecektim aslında öyle diyecektim de işte itin hatırı yoksa sahibinin vardır ama yine dedim valla karışı oldum inşalah çocuğunun annesi de olacağım dedim
Dedim oldum bak karışı oldum dedim emin olmadiım adımı atmam ben dedim
Çok gereksiz ve sinir bozucu olmuş. Haklısınız kızmakta.Anlatmadık görümcem açtı konuyu gelmiştiniz ya falan diye sonra ben o gün seni görünce anneme babama buraya kadar gelen kızdan bişey olmaz dedim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?