• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kavgalar tripler sonuç :(

Aay çok sıkıcısınız..yapacak bişeyınız yok dıye birbirinizin laflarına sarıyorsunuz..

Biraz sosyalleşin..biraz farklı ılgı alanları bulun kendinize..kös kös oturmayın duvarlara bakarak..

Tv kanallarını begenmıyorsanız alın dvd ızleyın..tv sırf dizi demek degılkı açın belgesel ızleyın,muzık dınleyın,yemek kanallarına bakın yorum yapın.haber ızleyın.evde az ses olsun..

Dusundukce ben daraladım burdan..

Size burdan anlatınca sıkıcı gibi geliyor ama normal de sıkıcı bi hayatımz yok aslnda fazlasyla yogunuz zaten. Akşam anca kafa dinlemek istiyoruz. Kitap flan okuyoruz ya da oturup muhabbet ediyoruz. Yani yapacak birşey buluyoruz. Arada film flan da izliyoruz ama cok az. Televizyonla sosyal olacagımıza inanmıyorum.

Kusura bakma ama trip atan da olayı uzatan da sensin gibi geldi bana.
Adam Özür dilemiş hala uzatıyorsun.
Ve eminim ki ayağını çek olayı da dizi izlemesine bozuldugun için. Yani sen sıkılinca o da bıraksın istedin. O da olumsuz karşılayınca dallandirdin budaklandirdin. Ayağım kaşindi canim deseydin madem...ayağını çekip bir de opseydin o zaman da mı böyle olurdu?
Biraz ben merkezcilik olabilir sen de.

Televizyon almama fikri ikimizden çıktı sirf benim kararım degildi. Ve benci de degilim. Onun istedigi bir çok seyi yapiyorum ikimizde çok yoruluyoruz ama istedigi hic birseye itiraz etmiyorum. Eve gelince yanimdan ayrilma diyor ayrilmiyorum. Ama bazen bazi şeyler insani sıkabiliyor. Hep benim dedigim olsun kafasinda degilim yan .

Ben sizin konularınızı daha önce okumadım burada yazdığınıza göre bir çıkarım yaptım :)
Daha yeni evlisiniz diye bütün bu tanttana zaman geçince kendiliğinden taşlar yerine oturuyor.

Siyahi hatun anlamadım ki ,aranızdaki küçük tripler bunlar ne var yani bunda ?

Ne yapsın adam daha acaba !yaklaşıyor git diyorsun sarılıyor dokunma diyorsun!

Dönüp yatıyor üstümü örtmemiş diyorsun ? yani çok hassassın azıcık kendine alınmamayı öğretsen iyi olur.

Size burdan anlatınca sıkıcı gibi geliyor ama normal de sıkıcı bi hayatımz yok aslnda fazlasyla yogunuz zaten. Akşam anca kafa dinlemek istiyoruz. Kitap flan okuyoruz ya da oturup muhabbet ediyoruz. Yani yapacak birşey buluyoruz. Arada film flan da izliyoruz ama cok az. Televizyonla sosyal olacagımıza inanmıyorum.
Tv ile sosyal olunmaz zaten..

Dünya ile bağlantın olur..nerde ne var,ne olmuş haberdar olursun..

Siz tv değil telefon bağımlısı olmuşsunuz bence..

Yapmasa iyi tabiiki ama hatasını telafi etmeye çalışması da bence umut belirtisi :) oturup sakince bu problemleri konuşun ve baştan tartışmadığınızı kesinleştirin. Gönlünü almaya çalışmış bence sende fazla uzatma. Senin neye takıldığını anlıyorum ams bunu da sakince konuşmadan çözemezsiniz. Sende sürekli onu suçlayıcı tarzda konuşursan oda ters tepki verir. Bizde tv var gece BBC earth de harika bir belgesel izledik. Mobil bağımlılık daha kotu bence ki sizde de o var gibi

Siyahi hatun anlamadım ki ,aranızdaki küçük tripler bunlar ne var yani bunda ?

Ne yapsın adam daha acaba !yaklaşıyor git diyorsun sarılıyor dokunma diyorsun!

Dönüp yatıyor üstümü örtmemiş diyorsun ? yani çok hassassın azıcık kendine alınmamayı öğretsen iyi olur.
Evliligimin klk aylarinda konu açtım buraya gercekten biraz nazli buyudugm için trip atmalarim surat asmalarim oluyordu. Ama bana burda konuşarak çöz dediler dogru olanda buydu zaten. Ben konuşuyorum o çocuk gibi dinlemeyip kafasini yastiga gomdugu için sarilma dedim. Yeri geliyor bende alttan aliyorum. Hatta artik herseyi alttan aliyorum. Ona sormadan yaptigim tek birşey yok. Sadece ne bileyim bayan olarak herkesin zoruna gider her seferinde kırsn sonra gelsin sarlsn. Bunu alışkanlik haline getirmesi benim zoruma giden zaten.. Cunku normal de bana sarilmasi gecin yuzume gulerek baktiginda ben dayanamiyorum guluyorum hemen

Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla sizin tartışma stilinizin karşıdaki görüşleri tümüyle reddetmek ya da kendi görüşleriniz şartsız kabul edilmesi. Gönül anlamak ise ayaklarınıza kapanıp özür dilenmesi.

Tv ile sosyal olunmaz zaten..

Dünya ile bağlantın olur..nerde ne var,ne olmuş haberdar olursun..

Siz tv değil telefon bağımlısı olmuşsunuz bence..

Haberleri hergun okuyoruz. Ama ben kk haricinde telefonu pek elime almam. Sadece buraya bakiyorum. Bunun haricinde eşimin yaninda o oynamadigi surece elmde telefon tutmam. O da ben birak dedigimde genel de telefonu birakir. Konu ne dizi ne tv ne telefon. Konu onun yaptigi şey zatrn

Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla sizin tartışma stilinizin karşıdaki görüşleri tümüyle reddetmek ya da kendi görüşleriniz şartsız kabul edilmesi. Gönül anlamak ise ayaklarınıza kapanıp özür dilenmesi.

Ay vallaha aglayacm simdi :KK42:
Kimseye anlatamadim kendimi. Hayir defalarca yazdim şuraya nornal de bi sarilmasi bile yetiyor kalbimi kırdıgı zaman ama bunu alışkanlık haline getirmesinden bahsediyorum ben. Yani kalp kır gel sarıl bitsin. Boyle olmamalı konuşulmali diye dusunuyorum. Eşim gibi biriyle konuşurken mumkun degil kendi dusunceni kabul ettirmek :) zaten oyle bi derdim yok. Bence tartişmak bile guzel yani insan birbirinin tepkilerini fikirlerini ogreniyor. Düşünceleri kabul ettirmek degil ama üstten tartışmak buyutmeden guzel oluyor.

Evliligimin klk aylarinda konu açtım buraya gercekten biraz nazli buyudugm için trip atmalarim surat asmalarim oluyordu. Ama bana burda konuşarak çöz dediler dogru olanda buydu zaten. Ben konuşuyorum o çocuk gibi dinlemeyip kafasini yastiga gomdugu için sarilma dedim. Yeri geliyor bende alttan aliyorum. Hatta artik herseyi alttan aliyorum. Ona sormadan yaptigim tek birşey yok. Sadece ne bileyim bayan olarak herkesin zoruna gider her seferinde kırsn sonra gelsin sarlsn. Bunu alışkanlik haline getirmesi benim zoruma giden zaten.. Cunku normal de bana sarilmasi gecin yuzume gulerek baktiginda ben dayanamiyorum guluyorum hemen

Örneklendirme vereceğim size,
Normalde bende annesinin kuzusu babasının balı olarak büyüdüm

Dün eşim yorgun gelmiş tabi bende yorgunum film izledik sonra namaz ardından yatmaya geçtik.

Öncesinde küçük aynı sizin gibi tartışma yaşadık ve yatakta konuşacağız dedim
Oda tamam dedi .Ben de tripli söyledim zaten .bir baktım adam uyumuş ve kendi kendime konuşuyorum sarılmıştı öncesinde bana sonra uyku hali ile arkasını döndü uyudu e şimdi bunu mesele yaparsam hiç yol kat edemem ki .
Adam bıkar !!!
sabah sen bir gıcıksın dedim oda gönlümü aldı olay bitti ve herkes işine gitti.
Her seferinde öyle oluyor sudan meseleler yani.
Bu size zarar verir bu şekilde büyütürseniz ilişkinizde zarar görür.
Şimdilerde sarıldığı zamanlar var ya bir bakmışsınız ki oda olmaz bıktırmayın adamı küçük meselelerle derim ben.

Benim sevgilimde de büyütme olayı var, normal bir şekilde konuşuyoruz, ama konu işine gelmediği için birden tartışma moduna sokuyor, biz hep tartışcak mıyız vb, ne zaman düzelcez, böyle laflar ediyor. Halbuki tartıştığımız falan yok. Tartışma(!) anında çok başka biri oluyor, normalde problemlerimiz yok, ama en ufak şeye ''tartışma'' gözüyle bakması beni gerçekten sinir ediyor. Halbuki normalde çok romantik ve kırılgan. Kırılgan olduğu için mi ters algılayıp tartışma sanıyor diyorum bazen kendi kendime. Ayağını çek mevzusuna benzer şeyleri de çok yaşıyoruz, mesela elinde telefon duruyor, falancanın numarasını verir misin diyorum, tamam diyor ama vermiyor, orada birkaç kere daha tekrarlıyorum, yine dememişim gibi bi haller, ardından sanki kötü bir laf etmişim gibi tartışıyor. Bu ve buna benzer büyütme halleri... Ben sizi gayet iyi anladım, ardından da yanaşmaya çalışmasına haliyle gıcık oluyorsunuz, yap-boz-yap-boz gibi. Ben de kıyamıyorum barışıyorum ama bazen tepemin attığı da oluyor.

bizde hep film iziliyoruz ama ben çok sıkıldım dizi izliycem eşim dizi izlemeyi de sevmiyor. mecbur filme bakıyoruz. ben dizi manyagi da degilim.. telefonumu da elimden düşüremiyorum eşim çok kızıyor. valla tv yokmuş evde çikin dişarda avm de gezin derim.

bence uzatan büyüten sorun çıkaran daha doğrusu normal şeylere sorunmuş gibi bakan sizsiniz;ayağınız kaşındıysa bi zahmet kalkıp kaşıyın ne bileyim 3 defa ayağını çek ayağını çek ayağını çek anlamsız olmuş ,, yada önce ayağım kaşındı diyin sonra ayağını çekte bi kaşiyim diyin ne bilim çok anlamsız muhabet olmuş :KK64:

Eşin kavga ve tartışma istemiyor işte.. Sen de mümkün olduğunca tartışma falan çıkarma, diretme bazı konularda. Baktın moralin bozuluyor azıcık surat as, nas yap o zaten gönlünü alır ;)

Eşin kavga ve tartışma istemiyor işte.. Sen de mümkün olduğunca tartışma falan çıkarma, diretme bazı konularda. Baktın moralin bozuluyor azıcık surat as, nas yap o zaten gönlünü alır :KK66:

Tartışma dedigim şey inan ki tartışma degil bir konu uzerinde farkli yorum yapiyoruz. Onun algiladigi tartisma ben konusurken yine kavga ediyoruz deyip susturmaya çalşyoe bende kavga etmiyoruz sadece konuşuyoruz diyorum. Ooo surat asmak asla olamaz ilk ay yaptim da çok kizdi bana naz flan cekemiyr yani.

Tartışma dedigim şey inan ki tartışma degil bir konu uzerinde farkli yorum yapiyoruz. Onun algiladigi tartisma ben konusurken yine kavga ediyoruz deyip susturmaya çalşyoe bende kavga etmiyoruz sadece konuşuyoruz diyorum. Ooo surat asmak asla olamaz ilk ay yaptim da çok kizdi bana naz flan cekemiyr yani.
Anladım canım.. ne dym ki erkekler zor.. :) Allah kolaylık versin

Tatlıya baglamasina bagladim. İki saat gecti tekrar ayni seyi yapti. Gel uyuyalim beraber dedi bi saate yakn uyuduk. Sonra kalktim hadi hayatim kalkalim dedim tamam dedi bnde uzaniyordum kendime gelmeyi bekliyordum kalktim işte baktim terslemeye başladi sinirli hareketler yapiyor. Gittim yemek yaptim cagirdim geldi işte kalktigimda sinirliydim simdi gecti diyor. Naptim diyorum seninle alakasi yok flan işte. Dedi bende geriyorsun bu şekilde bni dedm oyle kapandi konu. Suan normaliz ama boyle seyler yapmaso bni yipratyo

Back
X