Kayananın yaptıkları unutulur mu

Ben surat aşmayı hiç beceremiyorum en fazla 10dakika

Bende hiç surat asacak bir insan değildim ama asılıyormuş, onlarlayken başka türlüsü olmuyor iyikide olmuyor ne zaman iyi niyetle ayağa kalksam kv min çok sert darbeleriyle yere yıkıldım..Şimdi iyi niyet , arada bağ vs vs hiç biri yok onlar eşimin ailesi o kadar gerisi yok..

Çok haklısın aslında öyle yapmaya çalışacağım ben iyiyken noldu bian da diyecek ama belki böyle daha iyi olurum

Ah canm ah hersey esimin yaninda oldu kulagi duya duya ama o annesini secti hep. Dedigim gbi iste olaylari bilmk icin kusmuor esinin sana karsi anlayisini iyiliklerni kv cok anlatma baska yollara bile basvurur tek soz sahibi o olsn istior oglunun hayatnda.

Keske noktalama kullansaydiniz Konuya gelecek olursak unutulmaz.

İste bende bunu istiyorum..esimede söylüyorum,o kusmemı istemiyor ,hersey yap ama küsme iliskiyi kesme diyor cunku bana iyiyse ben hemen yumusuyorum aklıma geliyo sonra yorgan altı ağlıyorum
Şu dünyaya bir kere gelme şansım var kimse için yorgan altlarında ağlayamam kendine bunu yapma.. saygı, sevgi karşılıklı olur güven birlikte oluşturulur ben artık o insanlara güvenmiyorum saygı duymuyorum neden yorayım kendimi? Eşin için bişey diyemem herkesin yapısı farklı benim eşim bana hiç bişey diyemiyo çünkü kör değil herşeyi gördü duydu.. ha yine de derse ki görüşeceksin onlar benim ailem inan ki bir dakika düşünmem çeker giderim! Beni buna asla mecbur edemez..

Evli değilim lakin ben senin yerinde olsaydim saygisizlik etmeZ fakat oyle mıç mıç annecim annecim olmazdm. Yani hem o zamanları unutma hemde saygıszlık etme nötr ol. Umarım anlatabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…