vay agittiğim otelin yemeklerini pek beğenmedim bizim standartlarımız da değildi,sizin gideceginiz yer daha elit bana daha uygun dedi
Tavsiye istemekten ziyade kaygilarimi paylaymistim..gitti geldi sorunsuz şükür kaza bela deprem olmadı...önemli olan buydu zatenvay a
siz aynı devam edersiniz ailecek he tavsiye falan aradığınız yoktu
Olumsuzu bu kadar düşünmem bana çağırmak gibi geliyor. Düşünmeyin bu kadar da olumsuzu. Ne güzel kızınız bağımsızlığına adım adım gidiyor işte. Darısı bizim gibi ufak çocuklulara, sağlıkla yuvadan uçtuklarınj görelimTavsiye istemekten ziyade kaygilarimi paylaymistim..gitti geldi sorunsuz şükür kaza bela deprem olmadı...önemli olan buydu zaten
Kardeşim lise 2. Sınıftayken bir projeyle polonyaya gitti ,kizkardesim de üniversitede Erasmus yaptı (Erasmus yaparken de bir sürü ülke gezdi), ben de üniversite boyunca en az 30-40 şehir gezdim 20 yaşındaki kızınız için bu endişe çok fazla ve gereksiz değil mi ?Selamlar hanımlar...
Başlıkta da yazdığım gibi her konuda aşırı derecede kaygılıyım..Ama ne terapiye gidecek vaktim var nede ilaç kullanmaya müsait bir işim...
Gelelim şimdiki kaygı sebebime...
Kızım üni.son sınıf öğrencisi ve birkaç ay sonra mezun olacak nasipse.. 20 yaşına girecek birkaç haftaya..
birkaç gün önce okulun bir tatil organize ettiğini bununla ilgili kayıt yaptırıp kapora verdiğini söyledi...birkaç günlük Bodrum'da otel tatili...karşı çıkamadım tmm dedim.esimde kızım arkadaşlarınla gidersen bizimle gelmezsin bizde karimla başbaşa gideriz sen evde kediye bakarsın sonra bize bozulma,tercih yap dedi ..
yok ben arkadaşlarım la gideceğim siz annemle başbaşa gidin dedi..Normalde kıskanır bizi asla yanlız bile bırakmak istemez heleki başbaşa tatile gitmemiz onun için asla kabul edilemez bir durumdur(Arkadaşlarını tanimiyorum bu arada gerçi okul gezisi gibi genelde öğrenciler olacak)
Bu akşamda eşim kızım gitmesen olmazmi bizimle gel falan dedi yok baba gideceğim ben deyince oda kırmak istemedi hiç gönlü yok eşimin de
Yarın aksam gidecek..
Ama ben bu dört gün kafayı kesin yiyeceğim şimdiden carpintim başladı
Ya kaza olursa ya deprem olursa ya başına kötü bir olay gelirde psikolojisi bozulursa ya beraber kalacağı arkadaşlarıyla sorun yasarsa..ya alkolü fazla kaçırıp kendini kaybederse(babasıyla içerler tatillerde babası onun sarhoslugunu çeker hatta en son başında beklemisti midesi falan bulanır diye ayakları kumluydu ayaklarını yikamisti eşim ,öyle yatirmisti yatağa bebekken yaptığı gibi) güzel bir baba kız ilişkileri var ..kızım tek çocuk ...
Şimdi babası olmadan sarhoş olursa perişan olacağı kesin..içme diye uyardım ama sanmam dinleyecegini,neyse...Kısacası
Çok korkuyorum aklım hiç başımda değil migrenim tuttu gerginlikten
Eşime dedim sende git en azından kendi aracımızla kendin götürürsun gözümüz arkada kalmaz falan.. kabul etmedi ergenlerin içinde ne yapayım ben dedi bende çalışıyorum izin almam imkansız..
Kızım baba sende gel dedi yok kızım ben gelemem ama sende gitme boşver dedi ...baktık üzülüyor ısrar etmedik.. varmı kızımı arkadaşlarıyla birlikte tatile gönderen tecrübelerinizi paylasirmisiniz
Ne yapayım ben şimdi bu dört gün nasıl geçecek bı akıl verin ne olur
Ben 20 yaşımdayken 2 ay dil okuluna gitmiştim yurtdışına.Selamlar hanımlar...
Başlıkta da yazdığım gibi her konuda aşırı derecede kaygılıyım..Ama ne terapiye gidecek vaktim var nede ilaç kullanmaya müsait bir işim...
Gelelim şimdiki kaygı sebebime...
Kızım üni.son sınıf öğrencisi ve birkaç ay sonra mezun olacak nasipse.. 20 yaşına girecek birkaç haftaya..
birkaç gün önce okulun bir tatil organize ettiğini bununla ilgili kayıt yaptırıp kapora verdiğini söyledi...birkaç günlük Bodrum'da otel tatili...karşı çıkamadım tmm dedim.esimde kızım arkadaşlarınla gidersen bizimle gelmezsin bizde karimla başbaşa gideriz sen evde kediye bakarsın sonra bize bozulma,tercih yap dedi ..
yok ben arkadaşlarım la gideceğim siz annemle başbaşa gidin dedi..Normalde kıskanır bizi asla yanlız bile bırakmak istemez heleki başbaşa tatile gitmemiz onun için asla kabul edilemez bir durumdur(Arkadaşlarını tanimiyorum bu arada gerçi okul gezisi gibi genelde öğrenciler olacak)
Bu akşamda eşim kızım gitmesen olmazmi bizimle gel falan dedi yok baba gideceğim ben deyince oda kırmak istemedi hiç gönlü yok eşimin de
Yarın aksam gidecek..
Ama ben bu dört gün kafayı kesin yiyeceğim şimdiden carpintim başladı
Ya kaza olursa ya deprem olursa ya başına kötü bir olay gelirde psikolojisi bozulursa ya beraber kalacağı arkadaşlarıyla sorun yasarsa..ya alkolü fazla kaçırıp kendini kaybederse(babasıyla içerler tatillerde babası onun sarhoslugunu çeker hatta en son başında beklemisti midesi falan bulanır diye ayakları kumluydu ayaklarını yikamisti eşim ,öyle yatirmisti yatağa bebekken yaptığı gibi) güzel bir baba kız ilişkileri var ..kızım tek çocuk ...
Şimdi babası olmadan sarhoş olursa perişan olacağı kesin..içme diye uyardım ama sanmam dinleyecegini,neyse...Kısacası
Çok korkuyorum aklım hiç başımda değil migrenim tuttu gerginlikten
Eşime dedim sende git en azından kendi aracımızla kendin götürürsun gözümüz arkada kalmaz falan.. kabul etmedi ergenlerin içinde ne yapayım ben dedi bende çalışıyorum izin almam imkansız..
Kızım baba sende gel dedi yok kızım ben gelemem ama sende gitme boşver dedi ...baktık üzülüyor ısrar etmedik.. varmı kızımı arkadaşlarıyla birlikte tatile gönderen tecrübelerinizi paylasirmisiniz
Ne yapayım ben şimdi bu dört gün nasıl geçecek bı akıl verin ne olur
Asıl zor oldu mu , oğlum 9 yaşında günübirlik geziye gidecek, muhtemelen 12 yaşında da yurt dışı gezileri olacak . Şimdiden hazırlamam gerekO sırada 12 yaşındaki kızımı 5 gün yurtdışına gönderen ben
Gönderirsiniz göndermezsiniz kendi bileceğiniz iş ama önce izin verip ardından sürekli gitmesen mi vazgeçsen mi diye kızın kafasını karıştırıp içine sindirmemek hiç doğru bir davranış değil bence. 20 yaşında artık bırakın kendi karar versin.
Zor gelmedi bize. Tabi endişeliydim ama yine de zırt pırt aramadım bile onun aramasını bekledim. İyi ki de göndermişiz gayet keyifle anlatır hala, böyle fırsatları kaçırmamak gerek.Asıl zor oldu mu , oğlum 9 yaşında günübirlik geziye gidecek, muhtemelen 12 yaşında da yurt dışı gezileri olacak . Şimdiden hazırlamam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?