Kaygılar...

Yazınca rahatladım biraz. Aslında ben yaşımın da olgunluğuyla hiç saçma sapan işler yapmayan bir kadındım ama duygusal travmalar nikah günüme dek devam edince ayarlarım bozuldu sanırım.
sorun değil bi onbin bakımı yaptırırız sana bişiciğin kalmaz tatlım..kuaför ağda masaj yüz maskesi az alışveriş ufak tefek hediyeler akşam küçük bir pasta içecekler (no alkol) tatlı sert hoş bir film..(göl evi) sarıl eşine al eline kahveyii ne dersin bebeğimbak bakalım kaygıdan eser var mı o gün(çok darlandığımda yaparım bunu onun dışında tövbe beni çıkaramazsın alışverişe..kapalı olunca çok seçenek te olmuyor zaten darlanıyorum aradığımı bulamıyorum diye

Pazar annemlere gittim eşim de arkadaşlarıyla çıktı. Odamı özlemişim bir gün önce de güneşte kaldık ıstakoz gibiydim o rehavetle uydum bir iki saat. Aman annem elli kere geldi yanıma uyutmadı, gel yüzünü görelim. Ya bütün gün sizlerleyim sabah kahvaltı ettik. Odamda yatayım zaten rengim pancara dönmüş. Yani kendimi çekmeme de izin yok! Annem her sabah sevgili gibi günaydın mesajı ister yazmazsam merak eder arar. Mesafe koymaya gayret halindeyim çünkü daha iki ay öncesine dek en mutlu anlarımı el birliğiyle mahvettiler...

Anneme de kızıyorum anlatılmayacak ne varsa anlattı bana... Yahu bilmiyim zaten öfkeliyim babama.. Üzdü beni çok sanki evlenmedim cenazem çıktı gibi.. Şimdi kızgınım ona da... Biraz uzak kalmak en iyisi en güzeli belki de...

sorun değil bi onbin bakımı yaptırırız sana bişiciğin kalmaz tatlım..kuaför ağda masaj yüz maskesi az alışveriş ufak tefek hediyeler akşam küçük bir pasta içecekler (no alkol

Öğle arasında kuaför kaçamağı var zaten Desteğin için çok sağol tatlım

Bencede dünü bırak geleceğine odaklan kendini toparlayınca bir bebek sahibi ol, ona odaklan dünyadaki herşeyi sana unutturacak emin ol . Benim bütün hayat sıkıntım kızımın bir gülüşünde eriyor biliyormusun

Allah bağışlasın güzel günlerini göstersin size hep.

Napsam sence ? Yemeğe mi götürsem bir yere yoksa evde mi hazırlasam bişeyler ?
ben geçenlerde küçük bir pasta aldım..çikolatalı evine hoş geldin aşkım yazdırdım üstüne..(işten geldi odunum bi yerden değil)ufak tefek tatlı tuzlu pastalar da aldım yanına birer ikişer ..hazırladım tepsiyi akşam yemeğinden sonra çay saatinde tak diye getirdim şoka girdi bu ne diye..illa özel gün mü olması lazım onun kutlama hediye alışkanlıkları yoktur ama karakteri çok güzeldir bu sebeple bende sevdiğim şeyi ona sundum..tv de güzel bir film vardı hoş olmasa laptoptan açardım..ben zaten ya dizine yatarım ya sarılarak otururum rahat bırakmam güzel bir akşam geçirdik..eşim çok konuşkan değildir bende tam tersiyim gece boyu kahkaha attık bende hikayede çok..bilmiyorum bildiğim tek şey eve gelirken ayakları koşa koşa geliyor geri geri gitmiyor ya bunu bilmek bana mutluluk veriyor..

Yeni gördüm bunu ben o zaman ben yürürüm burdan akşam eşime süsleneyim de birazcık

ESKIYI UNUTUN VE EŞİNİZLE BERABER MUTLULUGA KAPI ACIN DIYORUM BEN DÜŞÜNMEYİN BÖYLE ŞEYLERİ DÜŞÜNDÜKÇE KAYGILARINIZ HİÇ GİTMEYECEK.ONUNLA MUTLU OLMAYI ESKIYI SIZI UNUTTURMASNI DENEYIN.INANIN MUTLU OLACAKSINIZ.VE MUTLAKA BI PSIKOLOGDAN YARTDIM ALIN.

Yaşananlar kolay değil, uzman yardımı almadan hallolmuş gibi...
Babanın davranışları sürmese bence çok daha kolayca atlatılırdı bu meseleler...
Kaygı durumu bende de vardı başlangıçta, nişanlım beddua etmişti çünkü...Büyük kavga etsek "ahanda bedduası tuttu" diyordum hemen kendi kendime ama bunu kimse bilmezdi, eşime ise hiç söylemezdim...
Öyle ya büyük kavgalar edebiliriz hatta çok mutsuz olup ayrılabiliriz ama bunu eski nişanlımın gölgesinde yapmanın çok anlamsız olduğunu düşündüm.
Bu başlı başına yeni bir ilişki ve kalıntıları değil temiz bir sayfayı hak ediyor bence...

byull87 yerim lan seniiiiiii depüşükkkkkk
oy ne güzel önerilerde bulunmuşun öyle...
aşk kokusu buraya kadar geldi

vivela sanada gelince. kaygında bence encokda bu platformun etkisi vardır.
bendede oluyor cünkü. ne aldatılma hikayelerine tanıgız malum.
ilişkine evliliğine heyecan katıcak şeyler yap böyle zamanlarda.
eşindende bekleme.
yagmur altında dans edin dicem diye giricemde konuya. yaz günü ne yagmuru dimi ama.
neyse şimdilik odun moddayım

Eski şeyleri yaşamaktan korkuyor olman normal ne mutlu ki sana doğru insanı bulmuşsun ama eşine eskiden bahsetmekle hata yaparsın eşin aynısını yapsa sana çok üzülürsün ki emin ol o da çok üzülüyor

Evliliğin çok yeni bunları temeline koyma

Eşlerimiz benziyor seninle canım. Benimkinde de hediye,sürpriz, jest vs. yoktur. Adam mühendis kafa yapısını biliyorum ve ben zaten çiçek, böcek peşinde değilim ben aşk, sevgi , sadakat istedim Allah en güzelini verdi şükür olsun. Eve benimki de koşa koşa gelir ben de nolursa olsun hasta dahi olsam hep kapıda güler yüzle karşılarım evimin direği gelmiş derim

Ama o "hoşgeldin xxxx" meselesi çok ağır olmuş. Benim başıma gelse kaldırır mıydım bilmiyorum Mutsuz olmayayım derken kendini mutsuz ediyorsun. Sen çok şanslısın genelde kötü bir evlilik yapan kadınlar senin bahsettiğin o her şeyi unutturan adam gelse de kurtarsa beni bu durumdan diye bekler, sen onu bulmuşsun bence psikolojik sorunların var ve en kısa sürede aşmalısın. Bir uzmandan yardım al yoksa elimdekini de kaybederim korkun yüzünden bir gün elindekini de kaybedeceksin. İnşallah daha doğru bakmaya başlar ve çok mutlu olursun.

aynen akşam da gülerek sarılarak karşılarım gece görevinden sabahın 6 da geldiğinde de uyanır kapıda uykuluda olsa güler sarılırım...odunum benim hava sıcak mayışık olunca o beni böyle güzel karşılayamaz ama kapıda bekler sarılır..nazar etcez kız sustum ben

Günaydın demedim yani tartışıtken bana kızıp ses yükseltince "hoşgeldin xxx"dedim. Kabul ediyorum bana dense çok rahatsız olurum çok büyük hem de... Ona da söylüyorum .. Kendimi çok kötü ve suçlu hissettim yeniden

Nazara da inanır ve korkarım evet ama şuna da inanırım her evliliğin , ilişkinin farklı hikayeleri vardır.Önemli olan mutlulukları yakalamak, mesela kimi çok romantiktir ama kötü başka huyu vardır, kimi çok iyidir ama sinirlidir, kimi öyle kimi böyle.. Önemli olan artıların eksileri geçmesi yan yana getirdiğinde.. Ben eşim sayesinde şükretmeye başladım sürekli mutsuzdum sanki Allah beni sevmiyor, uğraşıyor gibi geliyordu ne boş bir kaygı :) Onu yere göğe koyamam ama sanırım kaygılarımla vedalaşmazsam çok üzecek ve üzüleceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…