Kaygılar...

Canım merhaba kaygılı olman ve zaman zaman olumsuz düşüncelere kapılman çok doğal zor bir hayatın olmuş evet ama hangimiz zor yollardan geçmedik ki
Fakat ne olursa olsun hayat bir şekilde devam ediyor ve geçmişi geçmişte bırakmalı ve yaşanılan olumsuzlukların o günün şartlarının getirdiği şeyler olduğunu bilerek bugünümüzü yaşamalıyız sonuçta hayatımıza giren ve zamanı gelince çıkan insanlarla oluşan problemlerin sadece kaderle değil o kişilerin karakterleriyle oluştuğunu bilmeliyiz geçmişte yaşadığın kötü bir evlilik tecrübesi olabilir ama bunun ceremesini yeni eşine ve yeni yuvana çektirme o insan başkaydı bu insan başka yaşadığın hayat tecrübesini yeni evliliğinde eksi değil artı olarak düşün ve ona göre davran sonuçta artık hangi davranışın hangi sonucu getirdiğini öğrenmiş birisin bunu hayatını ve evliliğini daha iyi bir hale getirmek için kullanmak dururken neden kendini olumsuz olacak diye şartlandırıyorsun bak ne güzel ALLAH sana yeni bir yuva kurma şansını vermiş eskiyi yine öyle olacak diye hayatına sokmayı bir kenara bırakıp yeni evinin yeni eşinin ve yeni hayatının tadın çıkarmaya bak ve artık yetişkin bir insansın babanı da bu kadar kafana takıp kendini mutsuz etme senin kendine ait bir dünyan var onu güzelleştirmeye bak öpüyorum seni canım herşey gönlünce olsun inşallah:)

İçimi rahatlattınız çok teşekkür ederim

Yanlış yazmışım canım düzelttim zaten şimdi ama gerçekten hoş değil eskiyi unut mutlu yuvana odaklan her şey çok daha güzel olacak değerini bilen biri var.

İçin rahat olsun zaten canım onca zorluğa göğüs gerip ayakta kalmayı başarmış bir insan olarak sen herşeyin en iyisini hakediyorsun zaten ve ben inanıyorum bundan sonra hayatın yuvan seni çok mutlu edecek sende inan

Yaşadığınız herseyi okudum. Cok kötü seyler yasamissiniz. Allah sizin karşınıza öyle güzel birini çıkarmış ki. Acilarinizi sarip sarmaliycak. Ona sahip cikin dort elle sarilin. Gecmisin pislikleri ile kendinizi harabe edip mahvetmeyin. Birakin kalan zamani askla sevgiyle yanınızda olan adamla yasayin. Sizi hak etmeyen zaten yanınızda değil. Hak edenlere ömrünuzu adayin

Cok ozendim canım evliliğini ze yani senim jestin cok güzel iliskiyi eşinizi ayakta tutuyorsunuz allah sizi nazarlardan korusun inşallah bnm karsimada anlayışlı dürüst hayirli insanlar cikar cok istiyorum

eşinize eski eşinizden bahsetmemeniz gerekirdi :KK63:
hani bahsetmekten ziyade evlenmeden önce tamam kısa bir tanımla tamam da yeni evlilik de bak böyle yapınca şöyle olmuştu demen o adama güç verir.... nasıl mı sinirlenince insan gözü döner ve o sırada zarar vermeye bakar resmen, bunuda karşındakinin ince noktasından yapar...
kim olursa olsun... neler çektiğinizi hele hele eşinize eşinizin ailesine asla ve asla bahsetmeyin.... onlara eskiden neler çekmiş bizim gibi düzgün insanlarda(herkesler kendilerine göre düzgündür) neler çekse müstahak dedirtmeyin

Bence önce keninizin zaaflarından bahsetmeyin bırakın yoksa daha da kötü olur herşey

Cok ozendim canım evliliğini ze yani senim jestin cok güzel iliskiyi eşinizi ayakta tutuyorsunuz allah sizi nazarlardan korusun inşallah bnm karsimada anlayışlı dürüst hayirli insanlar cikar cok istiyorum
ben benim eşimi hareketlendirmek için ne maymunluklar yapıyorum ah bi bilsenamin canım Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın..

Sebebini bilmiyorum çok duygulandım okurken. Belki de güzel sonla bitmesine…

Herkesin bir hikayesi var işte..önemli olan sen hayatın bir noktasından doğru giriş yapabilmişsin. Yazıların ne kadar da mantıklı ve yere basan bir ayakların olduğunu gösteriyor.

Eski kuşak anne babalar ne kadar okumuş dahi olsalar tam motivasyon sevgi anlayışını gösteremiyorlar, onlar da öyle gördü. Yeni kuşak; yani biz daha bilinçliyiz.

Geçmiş çok kolay unutulmuyor, unutulsa bile kalıntıları silinmiyor biliyorum. Annenden bilirsin, çocukluk çağında aldığımız şeyler (ruhsal) DNA larımız gibidir, çelik bir kasada muhafaza edilir, büyüdükçe çocukluk izlerin seninledir.

Düşünme bunları, yeni hayatının her anını güzel yaşamaya bak.

her evliliğin dinamiği farklıdır..

kotuyu düşündükçe kendini o kotu şeylerin içinde bulursun..

çocuğun varmı,yoksa hemen yap..
kocanı sevıyorsan aılenız daha sağlamlaşır gelen bebekle..

sende dünyanın babandan ıbaret olmadığını anlarsın..kendı cekırdek aılen herseyden önemli olur..

Aklim başımda diyorsunuz, mantıklıyım diyorsunuz, karakterinizi oturtmuş olmanızı belki hatırlamak istemeseniz dahi geçmişinize borçlusunuz. Sizi siz yapan onlar. Size şekil veren, sizi zor şartlara hazırlayan.. Ben, büyük konuşmak gibu olmasın ama, geçmişte takılı kalan insanları hiç anlamıyorum. Yahu önünüzde muazzam bir hayat var, doğru kişiniz var, işiniz gücünüz var. Kimsenin hayatı mükemmel değildi elbet çocukluğunda, sizinki biraz daha kötüymüş. Napalım ama şimdi, o dönem kötüymüş diye bunu geleceğe de mi yansitalim? Ben şunu savunuyorum, geçmişteki kötü şeylerden ders alınıp kendimize birseyler kattıktan sonra, bu sizin için çocuğunuza sunacağınız güzel yaşamla ilgili olabilir, negatif şeylere hiçbir duygu vermeden sırtımızı dönmeliyiz. Unutun gitsin. Yaşayın! Nefes alıyorsunuz, aldığınız her nefeste yanınızda olan bir insan var, sevin! Güzellikler sizinle olsun, güçlü kadın..

aşığım bu kadına yaa

Çok sükür ki geçmişte kalmış o üzücü günlerden kurtulup yeni bir hayat kurmuşsunuz sevdiğiniz insanla. Geçmişe takılmak yerine şu anınıızı dolu dolu yaşamayı deneyin. Sadece şu an var elimizde, şu anı kötü düşüncelerle mahvetmemeliyiz.

Teşekkür ederim güzel dilekler için. Makuk bir yapım olduğunu düşünüyorum. Eh yaşın getirdiği olgunluk da var tabii :) Dilerim hepimizin hikayeleri mutlu sonla biter.

Sevgilerimle.

koşmadan ufak ufak sakin sakin yürü ...

Canım yürüyemiyorum mesaiye kalacakmış Öyle huzursuzum ki sanki dün güzel bir gece yaşasak kavga etmesek bugün işleri kötüye gitmeyecek gibi düşünüyorum ( sıkıntılı bir müşterisi yüzünden kalıyor mesaiye ) yanlış bir düşünce ama üzüldüm şimdi yattı pastalar

niye yatıyor geç gelsede kapıyı güzel elbiselerin ve elindeki pastayla açsana sen...onuda mı ben söyleyeyim

Askini bulmussun birakma sakin elini.
Eskiyi unut, unutamiyorsan yardim al.
Ama evliligini sakin eskiyle kiyaslama, hosgeldin x falan deme sakin, adami zorla cinnete getirme

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…