kaygılarım var

Siz erol mütercimleri mi izlediniz ablacım bu ara herkes onu konuşuyor felaket tellalı gibi. ablamda özel sektörde beyaz yaka çalışan o da korkuyor onu geçtim eşimde devlet memuru oda korkuyor. İşçi emekli ne yapacak belirsiz. Allah yardımcımız olsun. Ama şöyle bişey var kriz ilk gelişmekte olan ülkeleri vurdu türkiyede buna dahil 2020de dünya uzun süren bi kıtlığa giriş yapacak o yüzden biz şimdiden etkileniyoruz kriz sadece bizde değil global çaplı olacak.

Öncelikle yorumun çok itici.Asgari ucretli calismadigm halde rahatsz oldum.Emekcilerimizle dalga gecemezsin.(E kaygılansınlar madem diyerek)Alın teri döken,herşeyi yapmak zorunda bırakılan asgari ucretli olmak, yatarak işini ofleye pofleye yapanlara gore cok cok onurlu. Emin ol ki düşünürler nasıl gecinecez diye onlarda.Ama memur maaşı azzzzzzzz diye ortalığa düsmezler.Keza düşselerde nafile...Artan oran belli.
Size ne anlatayım ki o kadar yanlış anlamissiniz ki ve provoke ediyorsunuz resmen.yani durun söyle anlatayım öyle demek istemediğim halde millete karşı beni hedef gösteriyorsunuz..diyorum ki bu kriz hepimizi vuracak oturan da ayaktakini de memurunu da asgari ucretlisini de. Memur endiseleniyorsa asgari ücretli de endiselensin. Ayrıca asgari ücretli hala 2000 alamıyorum sorumlusu memur mu?ya bunlar nasıl kafalar?'bazı'butceler yüzde 223 artıyor asgari ücretli 2000alamiyor sizce bunun sorumlusu 3030 lira alan memur mu?biraz vizyonunuzugeliştirin sizin gibiler yüzünden 100 kere ban yiyorum ya. Sorunun kaynağına ulasin ve ayrıca evet onlar da düşsün ortalığa. Haklarını arasınlar. Ne verilirse şükür demesinler.sizdeki bu memur nefreti nerden?bu arada ben issizim

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne kadar acımasızca eleştiriyorsunuz öyle şaşırdım.tabiki ülkede ekonomik dar boğaza girersek hepimiz etkilenicez.dua ederken bile herkesi koru allahım.diye dua ediyorum.bu ne düşüncesizlik ve basitliktir yaptığınız.ayrica her memur aynı değil sen benim ne şartlarda çalıştığımı nerden biliyorsun da tuzun kuru yada aksama kadar yatıyorsunuz diyorsunuz.kocaman insanlar olmuşsunuz ancak ne kadar basit düşünüp eleştiriyorsunuz.
Düzgün konuşacaksın önce.Basit sensin...Basit düşünen sensin...Açtığın konu basit...Sen memurlar bile maas alamayackmış dersen millet tabiki asgari ucretlileri dusunerek yorum yapacak.Ülke ekonomisi Tvde kadın programı izlemek gibi yorumlanamaz.Lanet insanlarla uc kurus paraya çalıştım gece gündüz.Lakin gel görki vergi dairesine sgkya vs. Devlet kurumuna atananlar rahat rahat saat 5in gelmesini bekledi.Tlflarımızı 5i 1 geçe acmadılar.Madem cok milleti ekonomiyi dusunuosnz.Memursaniz sizin maasinizdan yada esinizin maasindan bir kesinti yapsinlar bu krizi atlatmak icin bakalim noluo...Ortaliga düsersiniz.

Size ne anlatayım ki o kadar yanlış anlamissiniz ki ve provoke ediyorsunuz resmen.yani durun söyle anlatayım öyle demek istemediğim halde millete karşı beni hedef gösteriyorsunuz..diyorum ki bu kriz hepimizi vuracak oturan da ayaktakini de memurunu da asgari ucretlisini de. Memur endiseleniyorsa asgari ücretli de endiselensin. Ayrıca asgari ücretli hala 2000 alamıyorum sorumlusu memur mu?ya bunlar nasıl kafalar?'bazı'butceler yüzde 223 artıyor asgari ücretli 2000alamiyor sizce bunun sorumlusu 3030 lira alan memur mu?biraz vizyonunuzugeliştirin sizin gibiler yüzünden 100 kere ban yiyorum ya. Sorunun kaynağına ulasin ve ayrıca evet onlar da düşsün ortalığa. Haklarını arasınlar. Ne verilirse şükür demesinler.sizdeki bu memur nefreti nerden?bu arada ben issizim
Hayır proveke deil.Hakkıyla çalışan memurlara degil bu kinim.Ben 3500 lira alan ama 2 saat calismayan insanlar gordum.Tabiki gece gunduz calisanlarda.Ben emekcilerimiz düşünsün bu krizi diyorum.Yani memur olup zarar goren hicbir zaman olmaz.Isten cikarilma durumu yuz kizartici sucu yoksa olmuyor.Maası tık hesabına yatıyor.Ozel sektör acımasız.2 ay yarim maaş alan insanlar var.Başka iş mi yok diosunuz.Evet var.Sartları yine agir baska islerde var.Neyse anlayacaginiz zor.Memurlara düşmez bu krizi duşunmek.

Back
X