ya insanları anlamak cok zor bune şimdi sen hep gönlünü yapıyorsun o hiç pas vermiyo kesin bişeyine taktı cıkarortaya yarınöbür gün duyarsın eşinden anneme böyle yapmışsın diemerhaba arkadaşlar sizden bir konu hakkında fikir almak istiyorum. olay kayın validemle alakalı... kayın validemi seviyorum gerçekten kendi annemden ayırmam ama bu aralar bana tavırlı davranıyor onlara gittiğimizde konuşurken herkesin yüzüne bakarak konuşuyor benim yüzüme bile bakmıyor neden ben ne yaptım gerçekten anlamıyorm eşime söylediğimde boşver kafana takma diyor ama zoruma gidiyor.2 hafta önce kayın validemlerdeyken biraz rahatsızlanmıştı o kadar zorladımki hadi doktora gidelim diye gitmedi o arada kayın pederimle araları yoktu herhalde sıkıntıdan midesi ağrıyor diye düşündüm ertesi gün aradığımda kayın pederimle konuştum her aradığımda meşguldü sonra onlar doktora gitceklermiş kayın pederimi aradım gelelimmi diye gelmeyin biz gideriz dedi...gitmedik o günde kendi annem hastaneye gitmiş bize söylememiş dönüşte size uğrayayım dedi bende tamam dedim yemek yedik annem gitti sonra aradım tekrar kayın pederimi annem nası dedim uyuyo dedi bende size gelcektik ama uyuo madem dinlensin biz gelince kalkar şimdi dedim gitmedik saat 10 gibi tekrar aradı eşim annesini bu kez çıktı tele anne gelecektik ama uyuyodun dedi anneside tavırlı bi şekilde gelebilirdiniz demiş neyse önemli değil falan filan demiş kayın validem küsünce tam küser eşime dedimki daha beter küsmeden gidelim gittik akşam 10da orada kaldık. kayın validem oğluna iyi benim yüzüme bile bakmıyor arada konuşuyor o kadar eşimide ben yönlendirdim halbuki dün onlara gittik gene aynıydı bu aralar ders çalışıyorum ben aöf için ama benim ders çalışmamı önemsemiyor sanki gündüz ders çalışıyorm akşamları gidiyoruz2 günde bir dünde dedim anne akşam gelicez diye tamam yemege gelin dedi gelince yemeği sen yaparsın dedi ne pişceğinide söyledi tamam dedim ama bozuldum..gittiğimzde yemekleri yapmıştı ama bana neden böyle yapıyo anlamıyorum... sizce ne yapmalıyım nası davranmalıyım o bana soğuk davranınca bende uzak duruyorum istemeyerek bu arada neden böylesin anne bişymi yaptım diye sordum yok bişy dedi kayın pederimle küslükleri devam ediyor bu arada.. bi akıl verirseniz sevinirim herkese teşekkürler.
merhaba arkadaşlar sizden bir konu hakkında fikir almak istiyorum. olay kayın validemle alakalı... kayın validemi seviyorum gerçekten kendi annemden ayırmam ama bu aralar bana tavırlı davranıyor onlara gittiğimizde konuşurken herkesin yüzüne bakarak konuşuyor benim yüzüme bile bakmıyor neden ben ne yaptım gerçekten anlamıyorm eşime söylediğimde boşver kafana takma diyor ama zoruma gidiyor.2 hafta önce kayın validemlerdeyken biraz rahatsızlanmıştı o kadar zorladımki hadi doktora gidelim diye gitmedi o arada kayın pederimle araları yoktu herhalde sıkıntıdan midesi ağrıyor diye düşündüm ertesi gün aradığımda kayın pederimle konuştum her aradığımda meşguldü sonra onlar doktora gitceklermiş kayın pederimi aradım gelelimmi diye gelmeyin biz gideriz dedi...gitmedik o günde kendi annem hastaneye gitmiş bize söylememiş dönüşte size uğrayayım dedi bende tamam dedim yemek yedik annem gitti sonra aradım tekrar kayın pederimi annem nası dedim uyuyo dedi bende size gelcektik ama uyuo madem dinlensin biz gelince kalkar şimdi dedim gitmedik saat 10 gibi tekrar aradı eşim annesini bu kez çıktı tele anne gelecektik ama uyuyodun dedi anneside tavırlı bi şekilde gelebilirdiniz demiş neyse önemli değil falan filan demiş kayın validem küsünce tam küser eşime dedimki daha beter küsmeden gidelim gittik akşam 10da orada kaldık. kayın validem oğluna iyi benim yüzüme bile bakmıyor arada konuşuyor o kadar eşimide ben yönlendirdim halbuki dün onlara gittik gene aynıydı bu aralar ders çalışıyorum ben aöf için ama benim ders çalışmamı önemsemiyor sanki gündüz ders çalışıyorm akşamları gidiyoruz2 günde bir dünde dedim anne akşam gelicez diye tamam yemege gelin dedi gelince yemeği sen yaparsın dedi ne pişceğinide söyledi tamam dedim ama bozuldum..gittiğimzde yemekleri yapmıştı ama bana neden böyle yapıyo anlamıyorum... sizce ne yapmalıyım nası davranmalıyım o bana soğuk davranınca bende uzak duruyorum istemeyerek bu arada neden böylesin anne bişymi yaptım diye sordum yok bişy dedi kayın pederimle küslükleri devam ediyor bu arada.. bi akıl verirseniz sevinirim herkese teşekkürler.
Canım sen hassas birine benziyorsun..
Normalde umursamaz gelinler bütün şartlar normalken yani.. sen tam tersi.. güzel bir durum tabi. Ama çok üstüne gitme derim aranızda bir husumet yokmuş nasıl olsa zamanla düzelir. Bazen kaynanaları anlamak zor olabiliyor. Onların da beklentileri çok koskoca oğul veriyorlar kolay değil kadınlar için canım…birkaç gün sessizliğe bürün bakalım. Ne sen onu ne de o seni silebilir. Herkes küssün diye uğraşır canım sen de neden konuşmuyor diyosun ne kadar düşüncelisin. Kaçan kovalanır canım çok üstüne gidip tatlandırma.
off arkadaşlar off bugün görüştük yine bize geldiler ama yine aynı yüzü asıktı sonra benim halılara taktı kafayı neden kirliymiş neden kirlenmiş kaç kere sildim gitmiyo halı yıkamaya vercem dedim halı yıkamayamı verilir bozarlar evde çocuk yok bişy yok nası böyle kirlenir evi hergün silmiyomusun falan filan gene yüzü asıldı bide pis gelin oldum yani eşim izinde o evde olunca derin temizlik yapamıyorum evide hergün siliyorum ama halı is çekti sanki bulunduğum bölgede hep soba yakıyorlar evde yok ama halının rengi değişti bugün balkonu yıkamamıştım bide onu gördü anlatamam yüz şeklini allahım saat 1 oldu uyuyamıyorum
ne alaka ya ona ne senin pisliğinden hayret bişey. bide surat yapıcak. sonuçta derste çalışıyosun öle haldır haldır işmi yapıcan, dersmi çalışçan, onamı gelip gidicen. ayrıca neden kendi annene daha az gidiyosun ikisinede ortak seferlerle git. bide demiş kim gelirse gelsin oda nedemek annen gelmiş daha ötesi varmı bunun. bende yaptım zamanında çok şimdi anneme 10 gidiyosam ona 1 gidiyorum. baktımki ben gittikçe o bi havalara giriyo yazık anneciğim hiç sesini çıkarmıyo onu ihmal ediyorum bende anneme odaklandım. hem gidince anne kız sohpet ediyoruz kafam dağılıyo hemde evlat olarak daha çok yanında oluyorum. hem ne mecburiyetim var oğlunu zorla annesine götürmeye... akıllandım artık. o nekadar yakınsa bende okadar yakınım o nekadar soğuksa bende okadar ayağımı kesiyorum. bakıyoki gitmiyorum açar teli çağırır. eee nedemişler nekadar ekmek okadar köfte :))
perdeleri yıkıyorum şuan kadın pskolojimi bozdu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?