ne kadar kzı gibi olmaya çalışırsan çalış kızı afedrsiniz ağzınada söve bişey demez sen surat yap el kızı olursun.bu kadar gerçek.sende ona göre davran o soğuksa sende kul köle olma
Canım kendimden biliyorum.Kayınvaliden senin yaptığın bişeyden dolayı sana darılmış. Bende birisine kızarsam, küzersem yada alınırsam eğer o kişiyle konuşurken yüzüne dahi bakasım gelmez. Konuşurken yüzüne bakmadan konuşurum. Kv bişeye takılmış.
Hastayken kp ile küsse aradığınızı söylememiş olabilir. Ona darılmıştır. Görünce hastayken aradık gelelim dedik babam yok gelmeyin dedi de ki aradığınızı gelmek istediğinizi bilsin.
Ama halı meselesine gelince de pis olabilir. İnsanlık hali bu şekil söylemesi doğru değil. Sonuçta anne ve kaç yaşında söylemekten söylemeye fark var.
Ne güzel kestirip atmıyorsun annenle bir tutuyorsun aram iyi olsun diyorsun ama bazen yaranamıyorsun. Bırak büyüklük sende kalsın. 2 gün sonra yine eski moduna döner.
nişanlıykende bu tip şeyler hatta daha ağırlarını yaşadık annemle bi yere gittim diye nası kavga etmiştik ama evlendim herşey güzeldi ama şimdi tekrar eski günlere dönüyoruz galiba.. allahtan eşim beni anlıyo nişanlıyken beni anlamıyodu yanımda olunca görüyo iyi niyetimi ama daralıyorum ya
o ara hasta olduğunda kaynımda onlarla gitmişti kendisi bekar onuda aramıştım hastaneye giderken gelelimmi diye yok biz hallederiz dedi o akşam gittiğimizde dedim ki babamıda kaynımıda aradık gelmeyin dediler anne o yüzden gelmedik dedim olsun gelebilirdiniz ben bitek küçük oğlumun annnesimiyim dedi bu kadar uzarmı bişy saatın 10da yürüyerek gittik arasıda var biraz gece gece yola düşmüşler die düşünmezmi insan bu arada hastalığı ii şuan hergün soruyorum ağrın varmı die ama işe yaramıyo bu arada geçenlerde kayın pederimle aranız nası die sordum kayın valideme aynı dedi küsüm ama ona göre barıştık dedi ben susarım susarım bi nefret ettimmi tam nefret ederim dedi sanki gözümü korkutmaya çalıştı gibime geldi ama ben gayet ii davranıyorum daha ne yapayımki pamuğa sarcak halim yokya küs olduklarında gel anne seni bize götüreyim kafanı dinle dedim ama iyiliğim boşa sanırım
O zaman kv annenin geldiğini duydu ya ben hastayken annesi oturmaya geldi diye bozuldu. buna bozuluyorsa bozulsun. anneni kıskanıyor besbelli. İyi de herkesin annesi öncedir. Bunun için yapıyorsa yaşına yazık valla. ayıp ayıp. Zaten bazı kv ler var gelinleri ailesi ile kötü olsun ister. ellerine ne geçecekse.
sizce nası davranayım bundan sonra.. bugün yine sordum durgunsun bişymi oldu diye... yooo bişym yok dedi.. sonra dedim baya zamandır bana durgun geliyosun dedim... yok aynıyım nası davranayım sana dedi ama yüz şekli söylerken çok farklıydı dalga geçer gibi... bu hareketleri beni çok uzaklaştırıyo
O zaman kv annenin geldiğini duydu ya ben hastayken annesi oturmaya geldi diye bozuldu. buna bozuluyorsa bozulsun. anneni kıskanıyor besbelli. İyi de herkesin annesi öncedir. Bunun için yapıyorsa yaşına yazık valla. ayıp ayıp. Zaten bazı kv ler var gelinleri ailesi ile kötü olsun ister. ellerine ne geçecekse.
annemin geldiği gün hastaneden geldiğini gizli hastaneye gitmiş bazı operasyonlar yaptmış sonuçları geldiği gün çıkmış benm hiç haberim yok sonuçlar ii çıkınca mutlu olmuş paylaşmak için gelmişti annemi doktorlar baya korkutmuş sonuçlar kötü olabilir hazırlıklı olun falan die kadın tek başına nelerle uğraşmış hiç bişyden haberim yok neden söylemedin anne die kızdım baya üzüldüm olsun kızım bak herşey düzgünmüş nası olsa daha size çook ihtiyacım olacak şimdiden çocuklara yüklenmenin anlamıyok dedi bu annemin düşüncesi annemin hiç bişynde yanında olamıyorum ama kayın validemin çocuksu tavırlarında hemen koşmam gerekiyo ona çünki kendi tabiriyle nefret ederse tam nefret eder annemin hastaneye gittiğini doktorların güzell seyler söylemediğini sonra sonuçlar ii çıkınca o mutlulukla geldiğini anlattim ilk anlattığımda ii di şaşırdı hatta keşke bana söyleseydi dedi neden buda değil sanırım
O zaman senin kv eserli. Gelmişler demek ki şu sıralar. Üsteleme, sorma bir daha da neyi olduğunu. Hatta 2-3 gün arayıp sorma. Noldu aramadın derse. Bana karşı tavırlıydın, soğuktun çok kırıldım. Seni biraz kendi haline bırakmanın daha doğru olduğunu düşündüm de. Bak o zaman o konuşmak için adım atar. Bunların hepsi aynı. Üstüne düşmeyince kıymete biniyorsun.
O zaman senin kv eserli. Gelmişler demek ki şu sıralar. Üsteleme, sorma bir daha da neyi olduğunu. Hatta 2-3 gün arayıp sorma. Noldu aramadın derse. Bana karşı tavırlıydın, soğuktun çok kırıldım. Seni biraz kendi haline bırakmanın daha doğru olduğunu düşündüm de. Bak o zaman o konuşmak için adım atar. Bunların hepsi aynı. Üstüne düşmeyince kıymete biniyorsun.