- 9 Temmuz 2021
- 5.408
- 5.207
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Aranızda problem mı oldu gıtmıyor sunuzBen gitmiyorum kv ye gidenede engel olmuyorum. Bunun bir kuralı yok canınız ister gidersiniz canınız istemez gitmezsiniz. Kv niz keyiflidir eli lezzetlidir ne bileyim tüm çocukları toplanır güzel vakit geçer gidilebilir.
Bi de kvme eşim ne kadar gitsede ben gidince gidilmiş sayıyor. Az durmayı saymıyor. Uzun kalacağız. İllaki cumartesi 2e kadar falan.bi de bunu çıkardılar. Cumartesileri ıptal ettım bende. Haftasonu sokaklarından bıle gecmıyorum. Aslında başından beri ayagımı alıştırmaya calıstı. Bunda çelişiyoruz. O çagırıyor ben gıtmıyorum o cagırıyor gıtmıyorum. İnatlastık resmenÇok ilginçmiş gerçekten.
Misafirlik böyle mi olur?
Gidersin,yemek,çay,kahve neyse yiyip içersin.
3 sohbet,5 gülüş,tamam.
Hadi Allaha emanet olun,bitti,gitti.
Dediğim gibi adam orayı misafirlik olarak görmüyor,kendi evi sanıyor hala.
Alışamamış bence asıl evine.
Yoo frekans meselesi tutmadı. Onlarda zorlamıyorlar açıkcası zaten eşim gittiği için benim gidip gitmemem sorun olmuyor.Aranızda problem mı oldu gıtmıyor sunuz
Bence öyle deme.Haklısın yoksa neden öyle yapsın. Zaten annesi desin gelmıyorsun dıye ee gelsem nolacak senın kuzucuk pc basında ya da kardesının yanında, böyle ailece toplanıp oturmuyosunuz, sıkılıyorum bende gelmıyorum dıycem.
Bizde eşim gitsede benim gitmemem problem oluyor. İllakı ıkımız gıdecegız. Ailesinin laf etmeyecegını bılsem bayramdan bayrama gıderım kiYoo frekans meselesi tutmadı. Onlarda zorlamıyorlar açıkcası zaten eşim gittiği için benim gidip gitmemem sorun olmuyor.
Gece 2'ye kadar mı?Bi de kvme eşim ne kadar gitsede ben gidince gidilmiş sayıyor. Az durmayı saymıyor. Uzun kalacağız. İllaki cumartesi 2e kadar falan.bi de bunu çıkardılar. Cumartesileri ıptal ettım bende. Haftasonu sokaklarından bıle gecmıyorum. Aslında başından beri ayagımı alıştırmaya calıstı. Bunda çelişiyoruz. O çagırıyor ben gıtmıyorum o cagırıyor gıtmıyorum. İnatlastık resmen
İşte ben hep sen git naparsan yap beni sıkmayın diyorum. Evet alıp karşıma konuşacağım.Göbek bagı henüz kesilemedi maalesef.Eşim kendisi de diyor. Sana göre ana kuzusuyum dimi diyor evet diyorum. O da farkında aslında. Aslında sürekli terasta otururu böyle konuşuruz. Hatta geçen kendi dedi.Seni sıkan yok. Kendine dert etme gidip gelmeyi, aileler hep bekler dedi.Bidaha konu açılsın hepsini söyleyecegimBence öyle deme.
Açıkça otur konuş.
Senin sorunun ne biliyor musun? Problemlerinizi konuşmuyorsun. Adama bu yaptıklarının ergence olduğunu,artık kendinize ait bir eviniz/düzeniniz olduğunu,annesi ne kadar ısrar etse de bu düzenin bozulmaması gerektiğini,misafirlikte 3 saatten fazla oturmanın ayıp olduğunu,ortada sağlık problemi yoksa eş olmadan annede kalmanın çocuksu olduğunu vs. vs. neden söylemiyorsun?
Daha sayamadıklarım varsa sen ekle.
Adama 'gelmiyorum,kalmıyorum,sen git' demek yerine hatalarını neden konuşmuyorsunuz?
Senin de yanlışların vardır,o da onları sayar,ortak bir yol çizersiniz.
Evet. Neymiş kardeşi köz yapıyor nargile için. Hepsinin bitmesini bekliyor.Şimdi kardeşi, annesi ve eşim alıştı, bi de pazar iş yokya. Cumartesi gidip rahat oturmak istiyor. Ama 2beni aşıyor çok geliyor.Ne ailesi evlendigimizin farkında ne eşim.Gece 2'ye kadar mı?
İyi misiniz siz gerçekten ya?
Bir üye vardı sensizasla123 mü neydi nicki sen o değilsin değil mi çünkü cevapların ona çok benziyor. Eğer öyleysen ben konudan çıkayımBizde eşim gitsede benim gitmemem problem oluyor. İllakı ıkımız gıdecegız. Ailesinin laf etmeyecegını bılsem bayramdan bayrama gıderım ki
Yemek zerre kadar umrumda degil.Ben zaten çok yemek yiyen bi insan degilim. İşe gitsemde eşim benden önce gelip yemegi yapıyor, sorun olmuyor. Oraya yemek içinde gitsek, çay faslı, kardeşi varsa nargile faslı. Eger saat 11i geçerse bilki bizim için kavga vaktidir. Ben geceye kadar durmak istemiyorum. Eşim istıyor. Gerçi ben senınle gıdınce diken üstündeyim diyor. Bende gitmekten rahatsızım artık.Keşke köye yerleşseler ya.Bizim kayınaile yakınımızda değil ama kendi ailem yakında. Hafta sonu kahvaltıya çağırırlar genelde. Bu birlikte geçireceğimiz bir günümüzün çöp olması demek bize göre. Bayıyor muhabbetler bir yerden sonra sürekli aynı şeyleri anlatıyorlar. Biz de cuma akşam yemeğine çevirdik bunu. Haftada bir gitmiş oluyoruz böylelikle. 2 aile de yakınımızda olsa yine hafta içi bir gün birinde öbür gün ötekinde yer her gittiğimiz yerden bir minik tencere de yemek araklasan haftayı çıkarmış olursun bence.
Dogru bi onunla ben Türkçe biliyorum zaten. Hayır başka nasıl bir cevap verılır ki.Bir üye vardı sensizasla123 mü neydi nicki sen o değilsin değil mi çünkü cevapların ona çok benziyor. Eğer öyleysen ben konudan çıkayım
Yakinen tanıyorsun öyleyseDogru bi onunla ben Türkçe biliyorum zaten. Hayır başka nasıl bir cevap verılır ki.
Ta kendisiBir üye vardı sensizasla123 mü neydi nicki sen o değilsin değil mi çünkü cevapların ona çok benziyor. Eğer öyleysen ben konudan çıkayım
Şu 'ana kuzusu' benzetmesine çok kızıyorum.İşte ben hep sen git naparsan yap beni sıkmayın diyorum. Evet alıp karşıma konuşacağım.Göbek bagı henüz kesilemedi maalesef.Eşim kendisi de diyor. Sana göre ana kuzusuyum dimi diyor evet diyorum. O da farkında aslında. Aslında sürekli terasta otururu böyle konuşuruz. Hatta geçen kendi dedi.Seni sıkan yok. Kendine dert etme gidip gelmeyi, aileler hep bekler dedi.Bidaha konu açılsın hepsini söyleyecegim
Yav he he. Siz benden iyi tanıyorsunuz masallahYakinen tanıyorsun öyleyse
Ama hikayen, üslubun hep aynı, ajanlığa lüzum bile yok. Yaratıcı ol biraz.giggles elektra Katibin Ruhu Tahin Helva evet bayanlar. Birdaha kayınaile konusu açmıyacagım buraya. Başka bir foruma daha üyeyim. Oraya zilyon kez açsam da sizin gibi ajanlık yapmıyorlar. Hata bende kusura baköayın. Burada bu kadar ajanlıga soyunan insan oldugunu bilmiyordum. Ben başka forumlara bakayım en iyisi. Mune konumu kapatır mısın.
Keşke olmasalar bile istiyorsun değil mi?Yemek zerre kadar umrumda degil.Ben zaten çok yemek yiyen bi insan degilim. İşe gitsemde eşim benden önce gelip yemegi yapıyor, sorun olmuyor. Oraya yemek içinde gitsek, çay faslı, kardeşi varsa nargile faslı. Eger saat 11i geçerse bilki bizim için kavga vaktidir. Ben geceye kadar durmak istemiyorum. Eşim istıyor. Gerçi ben senınle gıdınce diken üstündeyim diyor. Bende gitmekten rahatsızım artık.Keşke köye yerleşseler ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?