- 20 Ocak 2010
- 49.925
- 197.291
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Ha o zaman birsey diyemem ama ben benim annemlere daha az gidiyorum çünkü annemler çok takmaz ama eşimin annesi sık gormek ister sana o kadar bana bu kadar muhabbetleri zamanla geçer daha yenisin alışırsınızEşimde annemlere gelmiyor ki. Benim gitmemem ayıp onunki ayıp degil mi. Mesela en son onun ailesi ile görüştük. Sıra benim ailemde. Sıraya koydum artık napayım.
Zaten bi süre araba olmayacak bizde. İş yerinin arabası kamyonet bildigin. Araba gelene kadar gidemeyecegiz zaten. Kamyonetle gelin dıyecekler. Onunla gıtmeyı kabul etmıyecegım. Zaten iş yerının görürler falanHa o zaman birsey diyemem ama ben benim annemlere daha az gidiyorum çünkü annemler çok takmaz ama eşimin annesi sık gormek ister sana o kadar bana bu kadar muhabbetleri zamanla geçer daha yenisin alışırsınız
Tamamda onun ailesi kraliyet ailesi de benimkiler ne. Beyimiz nedense fırsat olsun kendi annesine gider, arar, neredeyse hergün konuşur. Ama bizimkilere pek gitmez. Bende iki aileyi eşit tutuyorum işte. Madem bizimkilere gitmek zor geliyor. Onun ailesine gitmekte bana zor geliyor.Bence annanesini görmeye gidin. iki saat oturun içinizden sayı sayınYani denge önemli benim aileme sürekli eşim gelmem istemiyorum dese üzülürdüm. Bence siz de biraz farkındasınız. Büyük ihtimalle başa dönecek diye korkuyorsunz. Ama siz eskisi gibi değilsiniz. Gidince mesafeli olun eşinize de o kötü enerjiyi vermeyin ama sınırlarınızı da hiçe saymayın.
Zaten en son gittigimde sıkıldım. Telefona baktım. Eşim gitti bilgisayarda oyun oynuyor. Ailesinin yanına gitmiş oyun oynuyor. Normal mi. O zaman annemmmmmm diye ölmeyecek. Bilgisayar için gidiyorsa internet cafe daha yakın oraya gitsin. Gidiyorsa da oturup sohbet etsin insanlarlaBence annanesini görmeye gidin. iki saat oturun içinizden sayı sayınYani denge önemli benim aileme sürekli eşim gelmem istemiyorum dese üzülürdüm. Bence siz de biraz farkındasınız. Büyük ihtimalle başa dönecek diye korkuyorsunz. Ama siz eskisi gibi değilsiniz. Gidince mesafeli olun eşinize de o kötü enerjiyi vermeyin ama sınırlarınızı da hiçe saymayın.
Kim bu kim 13 sayfa okutturma bana bacım gozünün yağını yiyemSizi sürekli eski bir üyeyle karıştırıyorlar. Burdan kınıyorum kendilerini. Siz o olamazsınız bi kere. Çünkü o bi paragraf içinde 235 kere "mıç mıç" kelimesini kullanmadan asla ve de kattiyen konu açmazdı. Baktım bi kere bile "mıç" dememişsiniz, ıııhh o değilsiniz, siz bambaşka birisisiniz.
Bence de senede 1 kere gidin, kv cama çıksın, el sallayıp öpücük atıp dönün.
Kim bu kim 13 sayfa okutturma bana bacım gozünün yağını yiyem
Bizim mıçmıç çakmayalım mevzuyu diye içli dışlıya dönmüşSizi sürekli eski bir üyeyle karıştırıyorlar. Burdan kınıyorum kendilerini. Siz o olamazsınız bi kere. Çünkü o bi paragraf içinde 235 kere "mıç mıç" kelimesini kullanmadan asla ve de kattiyen konu açmazdı. Baktım bi kere bile "mıç" dememişsiniz, ıııhh o değilsiniz, siz bambaşka birisisiniz.
Benbirkediyim mi diye vi üye vardıKim bu kim 13 sayfa okutturma bana bacım gozünün yağını yiyem
O anahtar kelime kullanırsa, bal kabağına dönüşeceğini kendi de biliyorSizi sürekli eski bir üyeyle karıştırıyorlar. Burdan kınıyorum kendilerini. Siz o olamazsınız bi kere. Çünkü o bi paragraf içinde 235 kere "mıç mıç" kelimesini kullanmadan asla ve de kattiyen konu açmazdı. Baktım bi kere bile "mıç" dememişsiniz, ıııhh o değilsiniz, siz bambaşka birisisiniz.
Erkeklerin geneli öyle ki .. İşte ananemm diye tutturması belki siz istemedikçe iyice inatlaşıyordur.Corona olayında annemi alalım demiş mesela tabii kendi ailesine daha düşkündür ama sizinkilere saygısızlık etmemiş ki. Bence sizde ona bir adım atın. Hiçbir zaman kendi aileniz onun ailesi eşit olmaz ki. Bende gittiğimde iki gün kalıyorum. Laf eden ediyor neler neler. Benim gibi sizde lafları takıyorsunuz belli ki .Ama keskin sirke küpüne zarar inatlaşmak ,ben gitmem istemem gibi cümleler kuruyorsanız eşinizde inatlaşıyordur. Gene bildiğinizi yapın ama biraz yumuşasanız mı acaba?Zaten en son gittigimde sıkıldım. Telefona baktım. Eşim gitti bilgisayarda oyun oynuyor. Ailesinin yanına gitmiş oyun oynuyor. Normal mi. O zaman annemmmmmm diye ölmeyecek. Bilgisayar için gidiyorsa internet cafe daha yakın oraya gitsin. Gidiyorsa da oturup sohbet etsin insanlarla
Bence sen eşinle çözmelisin bu konuyu.Zaten en son gittigimde sıkıldım. Telefona baktım. Eşim gitti bilgisayarda oyun oynuyor. Ailesinin yanına gitmiş oyun oynuyor. Normal mi. O zaman annemmmmmm diye ölmeyecek. Bilgisayar için gidiyorsa internet cafe daha yakın oraya gitsin. Gidiyorsa da oturup sohbet etsin insanlarla
Neden evlenen kızların çoğu böyle davranıyor. Evlenmeden önce tam bir şirine evlendikten sonra eş ailesi tu kaka , 1.5 ayda bir gitmelik.9 aydır evliyim. Konularımı bilenler olacaktır.Başlarda eş ailesinin beklentisi karşısında çok pasif durup sürekli gidip geldim.Sonra evlerinin oradan geçmek bile istemez oldum.Çok kavga ettik, çok araştırdım.Sürekli bununla ilgili arkadaşlarıma dert yanıp tavsiye istedim.
Şuan ben part time işe girdim. Ek olarak fırsat oldukça başka işede gidiyorum. Bu aralar yogunum. Eş ailesi ne günler işe gittigimi bile bilmiyor. Kayınvalidem sürekli çagırdığı için ayrıntılı anlatmadım.
Ben sürekli gidip gelmekten çok sıkıldım ailesine. En son 2hafta önce bize geldiler. Bugün ben işteydim, eşim ugradı. Eşim gidelim baskısı yapmıyor. Bende sırayla gitme taraftarıyım. Ama gitme konusunda kendimi sıkmak istemiyorum. İlla git git diye.. Şuan ayda bir bile gidince bana çok geliyor, o kadar sıkıldım.Bi de sürekli annesi çagırıyordu, sürekli bir gidip gelme muabbeti vardı.1buçuk ayda bir gitsem nasıl sizce. Ya da bunun bi süresi var mı? Aramızda problem yok. Haftada bir annesi ile konuşuruz.Ama illaki her ay gitmem mi lazım. Haftanın 5 6 günü işe gidiyorum.Gitmeyince vicdan yapıyorum. Gidince de uzun süre gitmek istemiyorum
Eşim zaten nereye gitse peşindeyim ki. Bilgisayar başına geçse hemen bende yanına gidiyorum. Evet hatalı ben annesının gönlünü oyalıyayım. Zaten stres topuyum ben.Bence sen eşinle çözmelisin bu konuyu.
Beni annesine götürecek,kendisi gidip bilgisayarla oynayacak.
Ne mana?
Üzgünüm ama kayınvalidende değil eşinde hata var çok.
Onların aile yapısı vıcık vıcık. Sosyallık dedıklerı ev oturmaları, akraba ziyaretleri.İlk 4 5ay çok sıkıntı cektım.Süreklı gıtgel baskısı yüzünden hep onlardaydık. Şuan ıcımden hıc gelmıyor.Neden evlenen kızların çoğu böyle davranıyor. Evlenmeden önce tam bir şirine evlendikten sonra eş ailesi tu kaka , 1.5 ayda bir gitmelik.
Aile yapılarımizda bir sıkıntı var ya sonuna kadar suyunu çıkarıyoruz yada mesafe mesafe diye ölüyoruz.
Bunun ortasını bulmak zor olmamalı.
2 hafta önce bize davet ettım. Gayet iyi agırladım.Baya memnun kaldılar.Eşim baskı yapmıyor gitgel diye. Annesi eşime söylüyor gelmıyor dıye. O da gercı calısıyor falan dıyor.Dün akşama kadar annesındeydı. Agzımı acıp bısey demedım.Bi de çok gidince herseyı didik didik soruyorlar, rahatsız oluyorumErkeklerin geneli öyle ki .. İşte ananemm diye tutturması belki siz istemedikçe iyice inatlaşıyordur.Corona olayında annemi alalım demiş mesela tabii kendi ailesine daha düşkündür ama sizinkilere saygısızlık etmemiş ki. Bence sizde ona bir adım atın. Hiçbir zaman kendi aileniz onun ailesi eşit olmaz ki. Bende gittiğimde iki gün kalıyorum. Laf eden ediyor neler neler. Benim gibi sizde lafları takıyorsunuz belli ki .Ama keskin sirke küpüne zarar inatlaşmak ,ben gitmem istemem gibi cümleler kuruyorsanız eşinizde inatlaşıyordur. Gene bildiğinizi yapın ama biraz yumuşasanız mı acaba?
Ne fark eder,yanında olman?Eşim zaten nereye gitse peşindeyim ki. Bilgisayar başına geçse hemen bende yanına gidiyorum. Evet hatalı ben annesının gönlünü oyalıyayım. Zaten stres topuyum ben.
İşte gidip pc başında takılması yanlış. Kardeşi evde olsa onun yanına kaçar. Hayır madem öyle gitme yani.Ne fark eder,yanında olman?
Kızma da yanlış bir evlilik yapmışsın bence.
Oyun dediğin nedir?
Evde can sıkıntısından oynarsın.
Anneyi ziyarete gelince oyun mu oynanır,ergence hareketler.
Sizin ailenizin evinde pandemiye çare bulunuyor çünkü boş zamanlarınızdaOnların aile yapısı vıcık vıcık. Sosyallık dedıklerı ev oturmaları, akraba ziyaretleri.İlk 4 5ay çok sıkıntı cektım.Süreklı gıtgel baskısı yüzünden hep onlardaydık. Şuan ıcımden hıc gelmıyor.
Merak etme kayınailemin onlardan kalan yanı yok.Sanki onların da korona çok umrunda gibi. Daha dün manisadan misafirleri geldi.Ayrıca gündemdeki sorunlar hakkında bile konuşulmuyor. Tek dedikleri Allah yardım etsin, amin....Sanki gündemi takıp ediyorlar ya. Onların gündemi kim ne yapmıs... Bilip bilmeden yorum yapmak ıcın yapmayın bence.Sizin ailenizin evinde pandemiye çare bulunuyor çünkü boş zamanlarınızda
Sosyalleşmek için de çevre sorunları hakkında konuşuyorsunuz ailece
Aşı olmayan anneniz ve nasıl bulaştığını kafasına göre değiştiren kardeşinizle beraber
Bence eşiniz yanlış evlilik yapmış
Siz değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?