- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Çok talihsiz çokOnun da evli bir erkek kardeşi, nişanlı bir kız kardeşi vardi hatta.
Tıpkı konu sahibi gibi aynı şeyleri yazar dururdu yorumlarda.
Hayat tesadüflerle dolu işte ne yapacaksın.
10 gun yiyip bir ay ugramasam bana da tatli gelebilirdiYa kesin tesadüftür ama
Biliyor musun seni karıştırdığım üyenin de anne babası ayrıydı
Babasının ailesini hiç sevmiyordu
Gerçekten talihsiz bi karıştırma
Neredeyse her şey tutacak kadar tesadüf
Ama o üye değilsin
Valla biz bazen ortam uyuyor bi hafta veya10 gün yediğimiz oluyor kayınvalidemde
Hala lezzetli geliyor bana
Sonrasında belki 1 ay uğrayamıyoruz filan
Allah her iki taraf açısından da iyi insanlarla karşılaştırsın insanı
O üye sensiz olmazYa kesin tesadüftür ama
Biliyor musun seni karıştırdığım üyenin de anne babası ayrıydı
Babasının ailesini hiç sevmiyordu
Gerçekten talihsiz bi karıştırma
Neredeyse her şey tutacak kadar tesadüf
Ama o üye değilsin
Valla biz bazen ortam uyuyor bi hafta veya10 gün yediğimiz oluyor kayınvalidemde
Hala lezzetli geliyor bana
Sonrasında belki 1 ay uğrayamıyoruz filan
Allah her iki taraf açısından da iyi insanlarla karşılaştırsın insanı
Canım 3gün akşam işe gıdıyorum. 10 da cıkıyorum. Diger günler akşam 8 de çıkıyorum. 8den sonra nasıl gideyim. Mesela dün çalıştım bugün evdeyim. Felaket yorulmuşum. Bi de kardeşim falan kendini niye gidecegiz diye sıkıyorsun diyor. Onlara göre çok gidiyorumCanım bunun bir kuralı yok calısmıyor olsan haftada 1 2 normaldı ama calıstıgını söylüyorsun iş cıkışı gitmen daha mantıklı oluyor hem gönüllerını almış olursun hemde yemek yapma derdin olmaz:))
Kendi ailemi özlüyorum. Haftada bir mutlaka gidiyorum. İşe gidiyorum diye 2hafta gidemedim anneme. Fırsat olmadı. Eşimin ailesini özlemiyorum açıkcası. Köyden anneannesi geldi mesela. Ne bileyim görmeye gitmedim. Ay sonu gidecekmiş.Eşim dün gitti gördü geldi.Bende öyle özlem yok onlara karşıkayınaile ziyaret mevzuatına göre evliler haftada bir gitmeli mi desem =) bu sizin diyaloglarınıza göre değişiyor nasıl tarih söylenebilir ki? doğrusu yanlışı yok. kendi ailenizi de mi 1,5 ayda bir görüyorsunuz? hiç özlemiyor musunuz? sonuçta aynı şehirdesiniz.
Ay yoksa hani tüm çeyizini kendi alması gereken eşyalara kadar kayınvalideye aldıran kına gecesini bile kadının evinde yapıp yine maddi olarak kadını sömürüp evlenince 360 derece dönen üyemiymişDaha okuduğunuzu anlamıyorsunuz eski üyeliğiniz ya da adı başka olan üyeliğinizinin içeriklerinielektra daha iyi biliyormuş size elektra demiyor zaten..işinize gelen yere cevap yazıyorsunuz yazık eşinizi sevdiğinizi bile sanmıyorum
Hayır başa dönmedik. Şuan gidelim diyen yok. Ben kendime göre bi düzen uydurayım diyorum. Acaba aynı şehirdekiler kaç günde bir gidiyor. Ondan sordum.Yine mi başa döndük?
Eşimin ailesiyle aynı şehirde yaşarken haftada bir giderdik. Bana normal geliyor o süre ama her aile farklı9 aydır evliyim. Konularımı bilenler olacaktır.Başlarda eş ailesinin beklentisi karşısında çok pasif durup sürekli gidip geldim.Sonra evlerinin oradan geçmek bile istemez oldum.Çok kavga ettik, çok araştırdım.Sürekli bununla ilgili arkadaşlarıma dert yanıp tavsiye istedim.
Şuan ben part time işe girdim. Ek olarak fırsat oldukça başka işede gidiyorum. Bu aralar yogunum. Eş ailesi ne günler işe gittigimi bile bilmiyor. Kayınvalidem sürekli çagırdığı için ayrıntılı anlatmadım.
Ben sürekli gidip gelmekten çok sıkıldım ailesine. En son 2hafta önce bize geldiler. Bugün ben işteydim, eşim ugradı. Eşim gidelim baskısı yapmıyor. Bende sırayla gitme taraftarıyım. Ama gitme konusunda kendimi sıkmak istemiyorum. İlla git git diye.. Şuan ayda bir bile gidince bana çok geliyor, o kadar sıkıldım.Bi de sürekli annesi çagırıyordu, sürekli bir gidip gelme muabbeti vardı.1buçuk ayda bir gitsem nasıl sizce. Ya da bunun bi süresi var mı? Aramızda problem yok. Haftada bir annesi ile konuşuruz.Ama illaki her ay gitmem mi lazım. Haftanın 5 6 günü işe gidiyorum.Gitmeyince vicdan yapıyorum. Gidince de uzun süre gitmek istemiyorum
Ta kendisiAy yoksa hani tüm çeyizini kendi alması gereken eşyalara kadar kayınvalideye aldıran kına gecesini bile kadının evinde yapıp yine maddi olarak kadını sömürüp evlenince 360 derece dönen üyemiymiş
Ya sizi bilmiyorum daO üye sensiz olmaz
Bana kalsa 2 3ayda bir gitsem yeterli. Ama bekliyorlar işteBen kayınvalide seven grup başkanıyım.
Canım ne zaman isterse o zaman görüşürüm.
Belli bir düzen olmaz, isteyen istediği vakit gider. Seni rahat bıraksalar yılda biri çok görürsün.Hayır başa dönmedik. Şuan gidelim diyen yok. Ben kendime göre bi düzen uydurayım diyorum. Acaba aynı şehirdekiler kaç günde bir gidiyor. Ondan sordum.
Hayır 2 3ayda bir 2 3saat gayet iyidir. Eşim anlayışlılar sıkma kendini diyorda, o beklentiyi hissediyorum hepBelli bir düzen olmaz, isteyen istediği vakit gider. Seni rahat bıraksalar yılda biri çok görürsün.
Beklesinler ne yapalım.Bana kalsa 2 3ayda bir gitsem yeterli. Ama bekliyorlar işte
Yemege gidip bir çay içip kalksam bende daha sık gidebilirim. Kardeşi evdeyken ve günlerden cumartesi ise gece 2 ye kadar oturmamızı isterler. Haftaiçi de 11 12.Ama şuan iş var gerçi o kadar duramam bensoru insanların aile yapısına gore değişir
Mesela ben kayınvalıdeye yemeğe haftada 1 gün giderim.
Terasta kahve, çay ve sigaramızıı iceriz
biraz oturup kalkarız .
Haftanın 2 günü bile yemeğe gidilir yani
Ve aynı günlerde gitmem mesela, cunku sonra geleneksel hale dönüşüyor. Gitmediğim günlerde oluyor .
Bu soru kişisel soru olabilir bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?