Kayınaile kaç günde bir ziyaret edilmeli?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence her şeyi ayrıntılı düşünme sizi çok yıpratır vakit buldukça gidin yemeğinizi yiyin , vicdan da yapmayın. Ayda bir ve ya iki ayda bir iki saat olacak şey için niye kendinizi üzüyorsunuz bence değmez.

kayınaile ziyaret mevzuatına göre evliler haftada bir gitmeli mi desem =) bu sizin diyaloglarınıza göre değişiyor nasıl tarih söylenebilir ki? doğrusu yanlışı yok. kendi ailenizi de mi 1,5 ayda bir görüyorsunuz? hiç özlemiyor musunuz? sonuçta aynı şehirdesiniz.

10 gun yiyip bir ay ugramasam bana da tatli gelebilirdi çok muhabbet iyi degil hele de yeni evliyken surekli kaynana çekilecek dert degil. Sabaha kadar uyumamissin kadin sabahin körü cart ariyor sizi bekliyoruz diyor ne kdar bahane uydursan da butun kapilari kapatiyor direkt reddedersen zaten senden kötûsü yok ne kötü gelin olmadigin kaliyor ne de esimin hayirsiz evlatligi, gözde uyku başta agri butun gun kadinin keyfini goruyorsun , zaten uykusuzluktan mal gibi olmussun yaptigin isi de begenmiyorlar benim tabak turacak halim kalmamis lan ne işi ne yemegi sonunda kafayi siyirttilar bana kendileri de yemekleri de konusmalari da evleri de her seylerinden tiksindim igrenc gelmeye basladi

O üye sensiz olmaz

Canım 3gün akşam işe gıdıyorum. 10 da cıkıyorum. Diger günler akşam 8 de çıkıyorum. 8den sonra nasıl gideyim. Mesela dün çalıştım bugün evdeyim. Felaket yorulmuşum. Bi de kardeşim falan kendini niye gidecegiz diye sıkıyorsun diyor. Onlara göre çok gidiyorum

Kendi ailemi özlüyorum. Haftada bir mutlaka gidiyorum. İşe gidiyorum diye 2hafta gidemedim anneme. Fırsat olmadı. Eşimin ailesini özlemiyorum açıkcası. Köyden anneannesi geldi mesela. Ne bileyim görmeye gitmedim. Ay sonu gidecekmiş.Eşim dün gitti gördü geldi.Bende öyle özlem yok onlara karşı

Ay yoksa hani tüm çeyizini kendi alması gereken eşyalara kadar kayınvalideye aldıran kına gecesini bile kadının evinde yapıp yine maddi olarak kadını sömürüp evlenince 360 derece dönen üyemiymiş

Eşimin ailesiyle aynı şehirde yaşarken haftada bir giderdik. Bana normal geliyor o süre ama her aile farklı

Ay yoksa hani tüm çeyizini kendi alması gereken eşyalara kadar kayınvalideye aldıran kına gecesini bile kadının evinde yapıp yine maddi olarak kadını sömürüp evlenince 360 derece dönen üyemiymiş
Ta kendisi
Daha doğrusu pardon
Karıştırıldığı üye oymuş
Hepsi talihsiz bi tesadüf yani
O üye sensiz olmaz
Ya sizi bilmiyorum da
Benim aptal yerine konmak hoşuma gitmiyor
Nerdeyse tüm anlattıkları uyacak kadar aynı
Ama tesadüf tamamen
Yerseniz afiyet olsun
Bi önceki üye aşırı derecede samimiyetsiz olduğu için eğer aynı üyeyse aynı oranda kaale almamak istiyorum
Ki çoğu şey oturdu benim kafamda

Valla ben 1 senelik evliyim toplasan 5 kere gitmemişimdir. Böyle şeylere takılan insanlar değiller çok şükür. Görümcem karşı dairemde oturuyor kayınvalidem çocuklarına bakıyor arada gitmeden bana uğruyor bir kahve içip gidiyor. Eşim gidelim diye ısrar etmez hoş gidelim dese de ben sorun etmem. Benim annem vefat etti babam zaten yok bizim tarafa da gidilmiyor dayımlar var ama eşimle birlikte 2 kere gittik oraya. Bu sene bayramlar da yazlıkta olduğumuz için gitmedik. Döndüğümüzde de gitmedik.

Hayır başa dönmedik. Şuan gidelim diyen yok. Ben kendime göre bi düzen uydurayım diyorum. Acaba aynı şehirdekiler kaç günde bir gidiyor. Ondan sordum.
Belli bir düzen olmaz, isteyen istediği vakit gider. Seni rahat bıraksalar yılda biri çok görürsün.

soru insanların aile yapısına gore değişir
Mesela ben kayınvalıdeye yemeğe haftada 1 gün giderim.
Terasta kahve, çay ve sigaramızıı iceriz
biraz oturup kalkarız .

Haftanın 2 günü bile yemeğe gidilir yani

Ve aynı günlerde gitmem mesela, cunku sonra geleneksel hale dönüşüyor. Gitmediğim günlerde oluyor .
Bu soru kişisel soru olabilir bana göre

Yemege gidip bir çay içip kalksam bende daha sık gidebilirim. Kardeşi evdeyken ve günlerden cumartesi ise gece 2 ye kadar oturmamızı isterler. Haftaiçi de 11 12.Ama şuan iş var gerçi o kadar duramam ben

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…