- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
- Konu Sahibi Fight4freedom1
-
Çok sık değil mi yaHayır 2 3ayda bir 2 3saat gayet iyidir. Eşim anlayışlılar sıkma kendini diyorda, o beklentiyi hissediyorum hep
Eşim agzını açıp tek laf etmez. Bunaldıgımın farkında o da.Benim eşimin ailesi akrabaları birbirine sürekli gider gelir, bizimde öyle olmamız beklendi. Tabiki sıkıfıkı olunca illaki sorun çıkıyor.Beklesinler ne yapalım.
Bana kalırsa şu kayınvalide işleri çok abartılıyor.
Eş sana bağlı değilse kendi kendine ne kadar çabalasan boş.
Ay yoksa hani tüm çeyizini kendi alması gereken eşyalara kadar kayınvalideye aldıran kına gecesini bile kadının evinde yapıp yine maddi olarak kadını sömürüp evlenince 360 derece dönen üyemiymiş
İyi o zaman.Eşim agzını açıp tek laf etmez. Bunaldıgımın farkında o da.Benim eşimin ailesi akrabaları birbirine sürekli gider gelir, bizimde öyle olmamız beklendi. Tabiki sıkıfıkı olunca illaki sorun çıkıyor.
Eşin haftada bir gitse kocayı göremiyorum diye konu açarsın, ama ananı 2 hafta görmediğin dert oluyor. Yarın çocuk olunca o kaynanayı çok arayacaksın. Anam var deme, onu da kızkardeşin zaptedecek zaten.Hayır 2 3ayda bir 2 3saat gayet iyidir. Eşim anlayışlılar sıkma kendini diyorda, o beklentiyi hissediyorum hep
Kadını resmen salak yerine koymuştu kadın faturalarını ödedi mi diye sorduğunda bile batıyordu. Halbu ki kpss çalışıyor dıye doğalgazını internetini düşünüyorduTa kendisi
Daha doğrusu pardon
Karıştırıldığı üye oymuş
Hepsi talihsiz bi tesadüf yani
Ya sizi bilmiyorum da
Benim aptal yerine konmak hoşuma gitmiyor
Nerdeyse tüm anlattıkları uyacak kadar aynı
Ama tesadüf tamamen
Yerseniz afiyet olsun
Bi önceki üye aşırı derecede samimiyetsiz olduğu için eğer aynı üyeyse aynı oranda kaale almamak istiyorum
Ki çoğu şey oturdu benim kafamda
Eşimin akrabaları da bekliyor da onlara gitmiyorum. Çok iyi bence 1 senede. Ben 9 ayda 50 kez gitmişimdir abartmıyorum. Çok gittigim için şuan hiç gidesim yokValla ben 1 senelik evliyim toplasan 5 kere gitmemişimdir. Böyle şeylere takılan insanlar değiller çok şükür. Görümcem karşı dairemde oturuyor kayınvalidem çocuklarına bakıyor arada gitmeden bana uğruyor bir kahve içip gidiyor. Eşim gidelim diye ısrar etmez hoş gidelim dese de ben sorun etmem. Benim annem vefat etti babam zaten yok bizim tarafa da gidilmiyor dayımlar var ama eşimle birlikte 2 kere gittik oraya. Bu sene bayramlar da yazlıkta olduğumuz için gitmedik. Döndüğümüzde de gitmedik.
Haftada 1gitsin de 2 3 4gidince kavga çıkarıyorum. Laf yapıyorum ona. Dün ben işteydim diye gitti. 2 haftadır gitmiyordu o da. Ama annemi özlüyorum. Gidince yegenimi falan görüyorum. Erkek kardeşimle aynı yerdeler. Ama kaynana sıkmasa, herşeyi didik didik sormasa, canın istediginde gel git dese ve bu zamana kadar baskı yapmasa 10 günde bir ugrardım.Eşin haftada bir gitse kocayı göremiyorum diye konu açarsın, ama ananı 2 hafta görmediğin dert oluyor. Yarın çocuk olunca o kaynanayı çok arayacaksın. Anam var deme, onu da kızkardeşin zaptedecek zaten.
Hazır çalışıyorken kayınvalideye harcattıklarınıda bir ödersin dimiEşimin akrabaları da bekliyor da onlara gitmiyorum. Çok iyi bence 1 senede. Ben 9 ayda 50 kez gitmişimdir abartmıyorum. Çok gittigim için şuan hiç gidesim yok
3 en fazla 4 saat orda vakit geçiririz. Zaten akşam yemeğine yakın gidiyoruz.Yemege gidip bir çay içip kalksam bende daha sık gidebilirim. Kardeşi evdeyken ve günlerden cumartesi ise gece 2 ye kadar oturmamızı isterler. Haftaiçi de 11 12.Ama şuan iş var gerçi o kadar duramam ben
Ooo siz baya gitmişsiniz. Eşimin anneannesi teyzeleri falan var onlara da 2 kere gittim 1 senenin içinde biri bayram da biri de oturmaya çağırdılar. Yani sizden beklenti var ama dediğim gibi kimsenin benden böyle bir beklentisi yok çok şükür. Kayınvalidem arar telefonda konuşuruz ama ben çok fazla aramam. Mesafeliyim her zaman öyle oldum sadece bir kere aramızda tatsızlık çıktı görümcemden kaynaklı onu da hallettik ama o olaydan sonra mesafemi daha fazla korudum. İnsanlar sık gidip gelmek istemeyebilir eşinizde size baskı yapmıyor neden böyle beklentileri oluyor anlamıyorum gelmek isteyen gelir zaten.Eşimin akrabaları da bekliyor da onlara gitmiyorum. Çok iyi bence 1 senede. Ben 9 ayda 50 kez gitmişimdir abartmıyorum. Çok gittigim için şuan hiç gidesim yok
Biz her yaz birlikte yazlığa gdıerdık kayınvalide ileHaftada 1gitsin de 2 3 4gidince kavga çıkarıyorum. Laf yapıyorum ona. Dün ben işteydim diye gitti. 2 haftadır gitmiyordu o da. Ama annemi özlüyorum. Gidince yegenimi falan görüyorum. Erkek kardeşimle aynı yerdeler. Ama kaynana sıkmasa, herşeyi didik didik sormasa, canın istediginde gel git dese ve bu zamana kadar baskı yapmasa 10 günde bir ugrardım.
F Fight4freedom1 neler duyuyorumAy yoksa hani tüm çeyizini kendi alması gereken eşyalara kadar kayınvalideye aldıran kına gecesini bile kadının evinde yapıp yine maddi olarak kadını sömürüp evlenince 360 derece dönen üyemiymiş
Benimde öyle içimde nefret yok severim sayarım ama ayda 1 bana az geliyor tahammül sınırım aşıldığı halde annedir yani diyip haftada 1 olmuş 2 haftada 1 görmüşüm benim sınırımı etkilemediği sürece takılmam. Bana göre de sınırlı seviyeli ailelerle görüşülen evlililter daha huzurlu oluyor eşte memnun oluyor kayınvalide geline oğluna alışıyor geçinip gidiyorlar.Ben kayınvalide seven grup başkanıyım.
Canım ne zaman isterse o zaman görüşürüm.
Ben cevap vermekten yoruldum.İstediklerini düşünsünler kknın ajanları
Bende bana bulaşmayın diyorum. Bende eşimi sıkmıyorum. Anneme gidince bile beni gel al demiyorum. Eşim diyorki 2 senin annene gidelim 1 benim anneme ben problem yapmam diyor. Ama annesi yapıyor.Bi kez gene emrivaki yaptı. Kardeşime gidecektim. Bozuldu mesela. İstiyorki hep orada olalım. Gündüz tek gel dedi gitmedim .Hatta elti adayım var. Kayınvalidem aşırı hevesli. Ama kaynım kızın fotosunu bile göstermedi.Elti adayımın da sürekli gidip geleceğini sanmıyorum.Biz her yaz birlikte yazlığa gdıerdık kayınvalide ile
2 senedir tek gidiyoruz.
Eşimi anasıyla yolladim önce 2 gün kaldılar.
Aradan zaman geçti biz gittik.
Bana bulaşmasınlar, kendi çaplarında istediklerini yapabilirler
Benimki de çok düşkündür ailesine
Ben de böyle çözüm buldum .
Korona bana da iyi geldi ama işte korktuklarını düşünmüyorum açıkcası. Misafir falan herkes gelip gidiyorKorona süper bir bahane oldu. Başladığından beri gitmiyorum. Onun öncesinde de bayramdan bayramaydi. Yüze gülüp, arkadan atan tipleri çekemem.
Başka üye gibi davranınca ne oluyor kiTa kendisi
Daha doğrusu pardon
Karıştırıldığı üye oymuş
Hepsi talihsiz bi tesadüf yani
Ya sizi bilmiyorum da
Benim aptal yerine konmak hoşuma gitmiyor
Nerdeyse tüm anlattıkları uyacak kadar aynı
Ama tesadüf tamamen
Yerseniz afiyet olsun
Bi önceki üye aşırı derecede samimiyetsiz olduğu için eğer aynı üyeyse aynı oranda kaale almamak istiyorum
Ki çoğu şey oturdu benim kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?