Kayınaile ve para ilişkileri, düğün sonrası altınlar, eşimin bağlanmış basireti

Düğün videosunu kaybetme, belli ki lazım olacak

offf çok haklısınız zaten ben ortada doğru olmayan şeyin farkındayım ve bu beni deli ediyor ama annem ben bunları normal karşıladığım süreçte bunun normal olmadığını söyleyen ilk kişiydi bana. ama kayınvalideme karşı beni doldurmamak için bi şey söylememiş fazla. ama bizimkilerde de vardır o tenezzül etmeme durumu aşırı gururdan belki bilmiyorum ama maddiyatla ilgili şeylerde hakları yense bile bunun kavgasına girdiklerini hiç görmedim herkes kendine yakışanı yapar der geçerler belki benim uzun süre bunu normal algılamamdaki sebep de buydu. bu meseleye elbette takıldılar ve doğru bulmadılar ama dallanıp budaklanmasın ve düğün tarafını erkek yaptı, bir şey diyemeyiz demiş babam. yani düğünü kim yapıyorsa takılanları alıp düğün borçlarını ödeyebilirler diye. yakışanı size bırakmalarıydı ama yapmadılarsa yapcak bişey yok sağlık olsun dediler. yani bu tavır ben olay çıkarıp boşanıp eve geri dönmiyim diye mi sizce

Esinize bi mesaj atin: "annenin kasasinda kac altinimiz oldu? X gram derse bilezikler haric demi gibi sorun, oo bileziklerde 80gram baya olmus vs" dersiniz. Elinizde kayinvalidenizde olduguna dair yazili kanit olsun.

Anladığım kadarıyla bu 100g eşinizin evlenmeden önce sizden bağımsız kendi çabasıyla yaptığı bir birikim o yüzden bırakın 100 gramı eşiniz düşünsün siz kendi altınlarınızın peşine düşün.
Bankada kasa kiraladım bileziklerimi altınlarımı istiyorum ben saklayacağım deyin bence

Ay tam delirmelik bir konu. Bütün kk ya saç baş yoldurur. Ne yaparsanız bilmem ama bundan sonra emeğinizi çalıştığınızı bari vermeyin bu aç gözlü aileye sizin emeğinizle küçük oğullarını evlendirecekler. Biz fedakarız biz düğün yaptık dye gezecekler ortalıkta yine ve sakın o altınları almadan ev almadan çocuk yapmayın

evet onun kendi birikimiydi benim haberim yoktu ne yaptığından ne de annesine verdiğinden. yine de para saklamak değil mi bu üzüldüm yani ben o süreçte çay kaşığı alsam mutlu mutlu haber veriyordum o 100 gram altın yapmış bi de vermiş yani sanki çok zordaydı da ailesi ama işte ahh ahhh beni ilgilendirmiyor dış kapının dış mandalı pozisyonunda olduğum için

Esinize bi mesaj atin: "annenin kasasinda kac altinimiz oldu? X gram derse bilezikler haric demi gibi sorun, oo bileziklerde 80gram baya olmus vs" dersiniz. Elinizde kayinvalidenizde olduguna dair yazili kanit olsun.
geçen fotoğrafını çektim altınların telefonumda duruyor, o da yeterli olmaz mı?

yok yok zaten yavaştan çocuk muhabbeti yapmaya başladı dedim kendime ait bir evim olmadan asla. üzüldü öyle diyince daha çok bekleriz o zaman dedi. hayırlısı olsun yapacak bişey yok dedim

Sadece güvenlik nedeniyse bundan sonra altın birikiminizi bankadan da yapabilirsiniz, tüm bankalardan altın hesabı açıp alabilirsiniz böylece güvenlik sorunuz da olmaz hem elinizdeki para kadar alabilir hem de istediğiniz an TL ye çevirebilirsiniz. İstemem olsun ama bir boşanma durumunda kayınvalideye verdiğiniz altınları nasıl ispatlayacaksınız, onları da hibe etmek durumunda kalmazsınız umarım.

benim altın hesabım vardı hatta orada daha güvenli olmaz mı altın hesabı açıp orada biriktirelim dedim, fiziki altın daha avantajlı oluyormuş sanırım makas falan filan bişeyler dedi kabul etmedi onu da. sen ekonomimizi düşünmek için kafa yorma bana güven ben ikimiz için en doğru olanı yapıyorum merak etme diyor hep yatırım işlerinden anlamıyomuşum ondan konuşturmuyor bile beni

Eşiniz korkunç biri Nasıl bu söylemlerin altında kalıp kendisini onaylıyorsunuz yahu çok afedersiniz ama sizi resmen aptal yerine koyuyor.
Bir de merak ettim yüksek lisansınız ne üstüne

Siz bu altınları da anasına kaptırmayın da. Ailecek soymuşlar sizi ve akrabaları ne güzel yöntem.

Uzman ekonomist olduğu için mi memurluk yapıp gıdım gıdım altınla ev sahibi olmaya çalılıyor ay çok komik

Kapanmış dava açılmaz.Yani olan olmuş sizin deyimle eşiniz coşar gürler bundan sonra dikkat edin.O kadar altına bu kadar ders aldınız.Esinizi çok iyi tanıdığınızı yazmışsınız.Konu ailesi olunca pek tanıdığınız gibi değil sanki.Bence siz bir miktar parayı annenize verin çalıştığınız paradan ev bütçeniz nasıl bilmiyorum artan bir para varsa hesabı tutulmayan zam olur terfi olur bilmem anlatabildim mi anneniz biriktirsin onu sadece sizin için .

ya işte onun çarelerini arıyorum ben de. benim maaşım eşime göre çok daha az eşimin maaşından da aylık 10 gram altını düş, kirayı, faturaları düş pek bir şey kalmıyor. kiramız da çok yüksek. haliyle benden istiyor market vs ya da bir ihtiyaç olduğu için. vermesen ne diyip vermiyceksin hayat müşterek. sonuçta dışarıda yemiyor gidiyor kuruşu kuruşuna artırıp altın alma derdinde sürekli. ama işte beni mecbur bırakması hiç hoşuma gitmiyor bunu söylediğimde de ortak bir gelecek başka türlü olmuyor gençken yapıcaz vs vs işte hep anasının beynine işlemeleri tiksiniyorum kadından ya

Eşin de vermeseymiş parasını
Vermiş gitmiş o parayla napıyorsa yapsın artık kayınvaliden

Sizin böyle yatırım hesabından anlamadığını söyleyen eşinizin tavrı çok hoş gelmedi bana.Biliyorsunuz degilmi artık evlilikler bir ömür değil inşallah sizinki iyi olur .Genede bence tüm para işlerini ona bırakmayın yada denetleyin ne nereye gidiyor ne nereye harcanmış .Niye anlamayacaksınız altını hiç etmisler anlamaz diye .Para kazanan bir insan olarak sizde o zeka yokmu demek istiyor eşiniz şimdi 10 yaşında çocuk biliyor hesabı matematik .Atomu parçalamiyorsun.Niye yani o olmasaydı siz markete gidip bir cukukataya bin lirami verecektiniz kaziklanacakmiydiniz.Valla iyi okul bitirmişsiniz madem.Eşiniz iyi anlıyor para hesabından anneside öyle

Eşin de vermeseymiş parasını
Vermiş gitmiş o parayla napıyorsa yapsın artık kayınvaliden
bunu benden habersiz yapmış. yani altını da habersiz biriktirmiş gidip anasının eline de habersiz saymış 100 gramı. zoruma giden bu ama tek kelime etmedim. dediğiniz doğru yapacak bişey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…