- 11 Mayıs 2024
- 508
- 942
- 23
- 29
Eşinin bunu kabul edeceğini asla düşünmüyorum ya olanları bile kasadan çıkarıp taksın diye vermemişler kadınaEv hanımı-çalışan herkeste var mesela ajda yani sırf burdan bile takacam istiyorum diyebilir 10tane taksa 100gramın hıncı çıkar en azındanben olsam eylül 15te başlatırım, bunca sayfa yorumdan sonra tıpış tıpış kaynanaya altın bırakmaya gidermiş bide
Şu durumda bin kişilik yemekli düğünü de onlar yapmamış oluyor aslında kimin ne kadar ödediği meçhul bir düğünün üstüne de çökmüşler aynı zamanda belki sadece sizin tarafın taktığı altınlar ve paralar yetti salonu ödemeye?aynen öyle kesinlikle haklısınız. çingene kocam ve hırsız ailesi. tam olarak bu. ama bende aksiyon alacak yürek var mı şu an soru bu. keşke baştan uyansaydım mevzuya ama ben bir yıldır zaten onların yaptığının normal olduğunu düşünüyodum. o kadar bin kişilik düğün yaptılar ya alsınlar takılanları borçları olmasın diye düşündüm
Keşke kocası alıp ye'se... Bana öyle geliyorki kaynın düğünü, eşyaları falan da eşinin yemeyip içmeyip hatta konu sahibine de yedirmeyip içirmeyip biriktirdiği altınlarla olacak.Habersiz neler neler yaparda ruhu bile duymaz. Her ay çalışır evime eşime destek oluyorum zanneder bi bakmış eşi dünyalığını yapmış kibarca bi bay bay diyor,beş parasız kalır ortada. Valla bugünün yarınıda var bu kadar saf olunmaz. Kocadan bu kadar korkulmaz, kız bileziklerimi bile soramıyorum diyor.
Hırsızlıktan korkan insan banka kasası kiralar geçer, anne kasası nedir saçma sapan işler.
10gram kasaya koyacağına karısının koluna ajda yapsın, günlük takar miller 10tane takıyor. Onda bile kandırmışlar kızcağızı.
Oda başlarım birikimine takmak istiyorum size mi soracam diyememiş.
Belki onlar kalın bileziklerdendir diye dedim hemen çalınır diye üste çıkmaya çalışmış. Valla bi aksiyon almazsa işi iş bu kızınEşinin bunu kabul edeceğini asla düşünmüyorum ya olanları bile kasadan çıkarıp taksın diye vermemişler kadına
E sen desene bende altın yapıyorum diye.inanın her ay altın yapalım diye yediğimizden içtiğimizden giydiğimizden gezdiğimizden kısıp kenarı attırıyor eşim. o maaşının yarısını altına yatırdığı için geçinmek için nerdeyse her ay benim maaşımın yarısını göndermemi istiyor. yani beni buna zorunlu kılıyor. kiramız da yüksek kirayı faturaları ve her ay altın birikimine verdiği parayı çıkar zaten onda pek bir şey kalmıyor. bana gönderir misin hesabından para diyor. öyle yani durum böyle olunca benim maaşım zaten az, kalanıyla eksiklerimi karşılaşıyorum ve bitiyor. düşünün yani sırf ev için altın biriktiricez diye ne şartlardayız. kendime ait birikim yapmak için param kalmıyor ki kenarıda altın biriktireyim. eşimden de soğudum aynı anası gibi kendi hesabı var illa ona uyulacak. manipülatif zorba
Senin çevrenin taktığı altınları almaya hakları yok ki senin ailen de ona göre kim ne takmış geri götürecek.kesinlikle akıllı değilim. bunu anlatırken de söyledim. biz düğünden önce bunları konuşmadık çünkü böyle yapacaklarına ihtimal vermedik ki. düğün sonrası her şey yazılır hesaplanır biter konuşuruz diye düşünmüş ailem de. ailemin zaten bir isteği beklentisi yoktu onlar sadece bizim taraftan kim ne taktı bilelim biz de ona göre onlara takalım derdindeydi. onu bile öğrenememişler. onlar söylemeyince böyle gizli saklı patır kütür masraflarını kapatma derdine düşünce bizimkiler de tenezzül etmedi konu açılmadı bir daha. ben de salaklığımla kaldım. şimdi sindirmeye çalışıyorum işte.
sakaryalıyız ikimiz de. biz kafkas türklerindeniz eşimin annesi pomak babası makedonya göçmeni. macır deriz biz, öylelerSenin çevrenin taktığı altınları almaya hakları yok ki senin ailen de ona göre kim ne takmış geri götürecek.
Boşanma sebebi valla bi sene geçti diyorsun.
Onlar mereli siz nerelisibiz çok merak ettim siz nerde yetiştiniz ailecek bu kadar naif
Baya sıkı uyanık olurlar.sakaryalıyız ikimiz de. biz kafkas türklerindeniz eşimin annesi pomak babası makedonya göçmeni. macır deriz biz, öyleler
çok teşekkür ederim çok haklısınızBaya sıkı uyanık olurlar.
Seninki de çakallık peşinde işte.
Canım benim bu saflığı bırakacaksın.oraya gidince diyeceksin ki benim akrabamın düğünü var altınlarımı takıcam alacaksın getirdiler mi diyeceksin ki nişandan getirdiklerim nerde.
Yok mu dediler pardon da siz benim çevremin taktığı altınları bile aldınız ortadan yok ettiniz annem babam naifliğinden soramadı bile kim ne getirdi ne götürdü bilmiyoruz ben ve ailem şuan o altınları ödemeye çalışıyoruz.
Bu iş iyice midemi bulandırdı de.
Korkma bu kadar kocan kavga çıkarır diye çıkarsın sular dalgalanmadan durulmaz.
Bu uyanıklara biraz haddibi bildir bişe anlamıyorum bilmiyorum modundan çık artık.
Yani yarın bi gün boşansan dımdızlak ortadasın.
Bin kişilik düğün yaptılarsa kendi tercihleri yapmasalarmış oralar seni bağlamaz
Eşine de para gönderme çingenelik yapmasın bi ona mı lazım altın.çok teşekkür ederim çok haklısınız
evet zaten bir yıldır her gittiğimde onun kendini övmelerini dinliyorum. mesajlı mesajlı konuşmalar. soğuttu kendinden. oysa öyle sevgi dolu gitmiştim ki ona. ama baktım sürekli kendini övme beni yerme peşinde. gram sevmiyorum gram samimi bulmuyorum. ve bu tamamen kendi eseri maalesefEşine de para gönderme çingenelik yapmasın bi ona mı lazım altın.
Kendime altın hesabı açtım maaşımı oraya yatıyorum de ve yarısını en az altın yap.
Kendini bunlara iyice bağımlı gibi yapmışsın yada seni öyle görüyorlar.
Ses çıkarmadıkça iyice tepene binmişler.
Kaynananda uyanık görüyor ya kendini sen iyi niyetlisin.
O ben akıllıyım şöyle uyanığım şöyle kurnazım diye övünüyor.
Yaa ahahaha kasaya altın bırakmaya gitmenizden tahmin etmiştim Sakarya, İzmit diye ama neysesakaryalıyız ikimiz de. biz kafkas türklerindeniz eşimin annesi pomak babası makedonya göçmeni. macır deriz biz, öyleler
harika bir yorum çok teşekkür ederim sağolunAltınların üzerine bir bardak soğuk su için, huzurunuz için de açmayın bir daha o meseleyi. Zaten 100 gr sizden önce yapılmış doğrudan sizi ilgilendirmiyor üzüldüğünüzle kalırsınız. Elti adayınıza karşı da şimdiden bana az yaptılar ona çok yapacaklar diye kendinizi doldurmayın. Yapacağınız tek şey kayın aile ile araya mesafe koymak. Sınır güzeldir her fırsatta geçmeye kalksalar bile siz taviz vermeyin.
Bi gün deyiversene yüzüne biliyorum anne ben senin ne kadar uyanık çakallık yaptığını öğrendim bana takılan altınlara bile el koydun kolay kolay kimse yapamaz böyle uyanıklık maşallahın var diyeevet zaten bir yıldır her gittiğimde onun kendini övmelerini dinliyorum. mesajlı mesajlı konuşmalar. soğuttu kendinden. oysa öyle sevgi dolu gitmiştim ki ona. ama baktım sürekli kendini övme beni yerme peşinde. gram sevmiyorum gram samimi bulmuyorum. ve bu tamamen kendi eseri maalesef
ya güzel bi yerdi sapanca değil daha merkezi bir yer. geçen sene temmuz sonu işte fiyatlar nasıldı hiç bilmiyorum. babamın tahmini bir milyona yakın tutmuştur demişti ama cidden ne desem yalan olur. e takıların paraların falan ne kadar toplandığını da bilmiyoruz. bilinmezlikler kuyusu adetaYaa ahahaha kasaya altın bırakmaya gitmenizden tahmin etmiştim Sakarya, İzmit diye ama neyse
Yalnız inşallah evleri depreme dayanıklıdır. Adıyamanda arkadaşımın babasının evindeki kasa çıkmamıştı enkazdan tabi arkadaşımın da bütün birikimi o kasadaydı
Düğün için de bir kez daha söylüyorum o kadar tutmamıştır. Sapanca’daki her mekana düğün için bakmaya gitmişimdir heralde. NG Sapanca’da falan evlendiysen onu bilemem ama
valla inanın ben onunla artık normal insan muhabbeti bile yapmıyorum. meraba meraba o kadar. saçma sapan bişeyler anlatmaya başladığı zaman da içimden şarkı falan söylüyorum. o dereceye geldikBi gün deyiversene yüzüne biliyorum anne ben senin ne kadar uyanık çakallık yaptığını öğrendim bana takılan altınlara bile el koydun kolay kolay kimse yapamaz böyle uyanıklık maşallahın var diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?