• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınbaba yüzünden evliliğim biityor..

="senkoyadimi, post: 54008498, member: 763645"]Valla benim 15 tane bilezigim kayinbabama araba oldu. Simdi o arabayida gorumcem kullaniyor. Icimden kudurdum ama esimi seviyordum. Soke soke aldim kocami ellerinden simdi yilda bir iki kez karsilasiyoz duymamazliga geliyom laflarini. Adam sozumden tobe cikamaz artik. Onun ayarini daha bu sene cozdum. Sakin ol sabirli ol. Kolay kurulmuyor bir yuva cocugunu dusun
Sözümden tövbe çıkamaz derken..:)) tasma mı taktınız diyeceğim de hayvanlara hakaret etmek istemem. Kadın sussun otursun mu her şeye kocasının eşref saatini çözmek için. Cidden böyle olmuş erkekler ilginizi çekmeye devam ediyor mu? Yap de yapsın yapma de yapmasın

Kızlar dun eşimin ailesiyle ortak araba konusu açtım hatırlarsanız. Bugün kayınbabam sokmadık laf bırakmadı. Eşime "senin üstünden arabyı alcam bidaha kapısını açtığını görmeyim sakın ha , arsayıda üstünden alcam sana hiç bişey vermem . ' sonra durdu durdu gel oğlum senle gidelim buralar kalsın hayatımızı yasayalım, stres atalım' vs . Artık ne anlattıysa eşim. birsürü seye karşılık eşim olacak adam hiçbişey demedi. Parayı yarn ayarlayıp getirceklermis. Ben babamın evine gitmeyi düşünüyorum . Eve geldim hüngür hüngür agladım bıktım artık diye. Artık çekemiyorum onların yaptıklarını. Tam bebegimi emzirdim yukardayken eve gidicez. Görümce olacak gelmiş kızımı kucağımdan çekiyo gel halam öpüyüm biraz seni onlara de gidin bugün ben halamla kalcam de diyerek. Ama nasıl çekti kucagımdan.Cok zoruma gitti ben ağlarken eşim çıktı gitti az önce babamları arıyrum gidicem dedim git dedi. Aradıgımda da çok sert bi şekilde bakkaldaym kzıma iki bişey aldm geliyorum dedi.Çok üzgünüm :KK43: hele o görümcem öyle yaptı ya kızıma hasret brakmak istiyorum ...

Şimdi geldi eşim kızlar benle konusmuyor tabi
Gidicem diyorsan gidicek sin. Benim düştüğüm hataya sende düşme. Kendini önemsizlestirirsin

Üfff keşke gitcem demeseydin. Eğer parayı verirken terbiyesizleşirse o zaman gidersin. Barışma şartın da evi ve bütçeleri ayırmak olur.
Senin lanet olsun kalsın paranız demen için yapıyorlar, sakın geri adım atma. O parayı al, kendi adına yatırma, annene falan yatır direkt.
Bu saatten sonra görümceye laf söyleme, kayınpederlere falan da gitme. Laf işitmek istemiyorum kendin git de eşine. Sakinliğini koru ama alttan da alma. Seni haksız çıkarmaya çalışıyorlar belli ki.

Ee alabildin mi paranı son durum ne Yarın getirecekler diyordun

Siz bu adamla evlenerek zaten başta hata yapmışsınız. Size saygi durmuyor.Ailesi de oyle.Diger konunuz da kayninizdan sikayetcisiniz.Insanlara nekadar iyi niyet gösterirseniz okadar suistimal ederler.Bu değişmez bir kanundur.Esiniz ve ailesi sizi her anlamda kullanılacak bir meta olarak görüyor.Zaten buna izin veren başta eşiniz ve sizsiniz.Kucuk çocuk bile sizi aptal yerine koymaya çalışıyor.O bile böyle olursa büyükleri düşünemiyorum.Bu ailenin zihniyeti bozuk.Nekadar uzakta olursanız yine de pek değişen bir şey olmaz.Burada yapılan yorumlarda bile herkes neden çocuğa yemek vermiyorsun dediklerinde derdinizin bu olmadığını anlatamamissiniz bile çok yumuşak yuzlusunuz.Size üzüldüm yazik

Her şey kocada bitiyor. Eline alacaksın ki adamı bak bakalım görümcen öyle yapabiliyor mu? Şuan sorunu kendi halinde çözmeye çalış. Olaylar düzelmedikçe kavga çıkarma bence. Aranız iyi olunca ince ince işle adamı.

Sizin esiniz ezik. Borusu ancak size ötüyor. Hala maasini annesinin eline sayan babasindan azar isiten, babasinin gaziyla hareket eden bir ezik. O parayi catir catir alin. Bakim gördünüz ne kadar cirkefler. Alinca direkt annenize verin o kendi hesabina yatirsin sizin icin. Sonra hala esiniz ayni tavri sürdürürse gitmeyi o zaman ciddi olarak düşünürsünüz. Halaya da tavrinizi koyun haddini bilsin.

Valla benim 15 tane bilezigim kayinbabama araba oldu. Simdi o arabayida gorumcem kullaniyor. Icimden kudurdum ama esimi seviyordum. Soke soke aldim kocami ellerinden simdi yilda bir iki kez karsilasiyoz duymamazliga geliyom laflarini. Adam sozumden tobe cikamaz artik. Onun ayarini daha bu sene cozdum. Sakin ol sabirli ol. Kolay kurulmuyor bir yuva cocugunu dusun

tüyo versene kız :))

Back
X