Kayınbabam altınlarımı istiyor

Evet bu ikiyüzlülüğe gelemiyorum işte. Konu cips meyve sebze degil. İlaç ne kadar dedim 40 TL diyor. Dilimin ucuna geliyor aldığın kiradan al demek ama denmiyor iste. 40 TL ne ya? 4 yerden geliri var gerçekten insan şaşıp kalıyor ben utanıyorum ya. Benim en büyük şansım eşimin yanımda olup, çoğu şeyi anlaması. Eğer değişim olmasaydı ciddi anlamda ayrılıkta düşünürdüm. Mesafe koydum fazlasıyla. Gelip kalmak, sürekli görüşmek istediler. Hepsinin önünü kestim. Persembe buyurun gelin derdim, x abi pazar müsait , y abla sabah kahvaltıya gidelim diyor olurdu. Bir bakardım davet ettiğimiz için biri pazar gelirdi biri kahvaltıya gelirdi tüm haftam biterdi. Şimdi toplu alıyorum herkesin müsait oldugu zaman oda ayda bir falan. Sitemleri tripleri çekilmiyor ama alışacaklar. Böyle böyle oturacak inşallah öyle umuyorum 🤷🏻‍♀️
İnşallah ayda bir fazla bile çalışıyorsunuz sanırım büyük evinde gorusursuniz olur biter. Ne tuhaf aileler var ya

İnşallah ayda bir fazla bile çalışıyorsunuz sanırım büyük evinde gorusursuniz olur biter. Ne tuhaf aileler var ya
Çalışmıyorum ama sınav 1 ay sonra. Sınavdan sonra atama dönemine kadar geçici iş bulmayı düşünüyorum. Tek dileğim atanıp başka şehire gitmek. Yorumlarınız için teşekkür ediyorum 🙏

Çalışmıyorum ama sınav 1 ay sonra. Sınavdan sonra atama dönemine kadar geçici iş bulmayı düşünüyorum. Tek dileğim atanıp başka şehire gitmek. Yorumlarınız için teşekkür ediyorum 🙏
İnşallah herşey gönlünüzce olsun umarım atanır ve gidersiniz

Back
X