kayınbabam bizi kovdu ne yapacağız şimdi

Yalnız hatun görümcenin yediği dayakla ilgili hiçbirşeye cevap vermiyor. Ama tabi konu dışı dğeil mi bu? Konumuz 8 bilezikle nasıl kiraya çıkılır idi. Pardon.

bu arada yaşlar kaç sizin görümcenizin,bide siz kaynanayla oturmayı istiyomuş gibi bi haliniz var benmi yanlış anladım bilmiyorum ama

O görümcem varya benim nikahimi düğünümu bana zehir etti çocuğumu istemedi beni küçümsedi şimdi herşeyi unutup onu teselli edemem

yok artık eşin kız kardeşini döverken için cız etmedi de kızcağız kendini savunurken mi etti? Keşke tırnağını geçirmekten daha fazla zarar verseymiş de eşin kadın dövmek neymiş anlasaymış!

Görümcenin psikolojisini hiç düşünmediniz herhalde demi abiden dayak yiyor gelin hanım eşini düşünüyor bu durumda ....

Her ne kadar abi olarak gördiyse bile hem cinsiniz o sizin....

Askılı body filan giymiştir herhalde münafık (!), dayağı hakettiğine göre baya cıbıl olmalı....

Bende öyle düşündümde sorayım dedimmmm kesin öyledir herhaldeee

kardesım benım kıyafetıme karısacak gelınde bana pıs dıyecek yırtarım onları be babası ıyı yapmıs sızı evden kovmakla ,

O görümcem varya benim nikahimi düğünümu bana zehir etti çocuğumu istemedi beni küçümsedi şimdi herşeyi unutup onu teselli edemem

Ha zaten baştan dayağı haektmiş canııım, iyi olmuş. Hazır kıstırmışken iki tane de siz vurup geçmişte yaptıklarının acısını alsaydınız.
Eşiniz sinriliymiş ya hani. Olur da evlilik hali geçim sıkıtısı filan derken birgün tersine denk gelirseniz siz kim teselli edecek acep? Beni aştı bu konu, diyecek sözüm yok artık.

Hala dayak yiyen kızı kötülemeye çalışmanız midemi bulandırdı. Eşinizi haklı çıkarmak için uğraşmayın boşuna, başka bir arkadaşın da dediği gibi kovulmayı hak etmişsiniz.

kindar olmayın dost edinin dost.muhtemelen iki gün sonra başınıza aynı olay gelecek hiç değil yanınızda dost edindiğiniz görümceniz olur.
bence ayrı eve çıkma konusu biraz askıda kalabilir o olgunluk oluşana kadar hiç değil....

Konumuz görümcem değil benim de iki tane abim var bende dayak yedim görümcemi çok iyi almıyorum ama bazi şeyler var ki o da anlatılamaz yaşanacak bi gerçek ortada bi hata varsa tek kişi de değil herkeste var

oğlum sırf kıyafeti yüzünden benim yanımda kızıma el kaldıracak ne mümkün!! k.pederini sonuna kadar destekliyorum,iyi yapmış bence.eğer abiyse adam gibi uyarır ki baba varken abiye laf düşmez zaten.eğer bir gariplik görüyorsa k.pederin görümceni uyarırdı.eşin olayı abartmış ve şimdi ne yapacağım diye düşünmeyeceksiniz.ayrıca eşim benim yanımda kardeşini dövse oturup izlemez ve ona hak vermezdim...ayy zavallı boynunda tırnak izi var amaa diye üzülmezdim.kzıcağız dayak yerken eli armut toplayacak değil herhalde.tabii savunacak kendini.altınların varmış,satarsınız kendinize bir ev tutarsınız gül gibi yaşarsınız.."ev ev üstüne olmazmışın" en açık örneği işte.o görümcecik de bu garip baskıdan kurtulmuş olur.

Bunumu yapmamızı istiyorsunuz acaba ..

Dayak yiyen siz olsaydınız görümce aynı tutumu sergileseydi size karşı ne olurdu topa tutardınız demi bana destek olmadı diıe

konu senın nıkahın degıl senı sevmıyor yada farklı kotulukler yapmıstr yada yapmamıstr o ayrı konu bu kıyafet secımınden dolayı dayak yemeyı hakettıgı anlamına gelmez

Konumuz görümcem değil benim de iki tane abim var bende dayak yedim görümcemi çok iyi almıyorum ama bazi şeyler var ki o da anlatılamaz yaşanacak bi gerçek ortada bi hata varsa tek kişi de değil herkeste var

ramazan gunu yapılcak seymi bu gunah ya iftar sofrasında ne demek kıyafeti yuzunden dayak yemesi esiniz kim oluyorda kıyafete karısıyor eger esiniz cok saygılı olsaydı babası dururken karısmaması gerektigini bilirdi zaten..hata varsa bile bunu doverekmi hallediyorlar ne kadar sacma sapan seyler bunlar yarın oburgun siz bir hata yaptıgınızda esinizden aynı muamaleyi gorseniz anladıgım kadarıyla normal karsılıycaksınız

kusura bakmayın ama amiyane tabirle eşinizin yaptığı halt yemek..ona laf mı düşer babası varken..kayınpeder cok iyi yapmış,iyiki o an kapı dışarı etmemiş sizi,herşeyi çok bilen kocanız kuru kuru artislik yapacağına evini geçindirsin bakalım şimdi

kızlar ama burda farklı bir durum var. kendiside dayakla büyümüş artık onun için normalleşmiş.iki gün sonra kocasından dayak
yese ona da bi şey demeyecek. bu üzücü bir durum.

önce baba,abi sonra koca,kayın,kayınbaba hiç bitmeyen acı hikaye. yazık...

Neyse kızlar haklisiniz bu kadar hakaret yeterli sizden sadece ayri ev konusunda bana destek olmamnizi sikintimi paylasmanizi istemiştim

o zaman eşiniz görümcenizi dövdü diye pekte hoşnutsuz sayılmazsınız..

Maalesef kadınlarımız. Cemal Süreya ne büyük üstadmış ki şiirinde bunu bütün çıplaklığıyla dile getirmiş, "Nehirler Boyunca Kadınlar Gördüm" şiirinde. son dizeleri şöyledir:
"...
Bir gün sizin de yolunuz düşer memlekete
Siz de görürsünüz bunları kadınlarda
Ödevleri yenilmek olan hep
Bıçakla kemik arasında
Susmakla ağlamak arasında
Yenilmek
Kadınlar"

Hep aynı acı hikaye evet, ama artık bir yerden başlamak gerekmez mi bu yenilgiye baş kaldırmaya?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…