• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınbabam ve kardeşi

Sizde önce kp kardeşini cağırsaydınız.. Bu arada covid 19 ne ara bitti ?

Onuda mı açıklıyım peki zaten elinizi yıkamış olarak başlamanız lazım tabi maskeyle yapmalısınız. Artı eldivende kullanmalısınız. Tabi babanızın sağlığını düşünüyorsanız.
Ayrıca kendiniz içinde sebze ve meyveleri de sirke ile yıkayın. Bunu da alışkanlık haline getirin.
Çok teşekkürler harikasınız :kızgın:

Görümceniz ne akla hizmet sizin evinize karışabiliyor. Neden karıştırtıyorsunuz. Hööösst demeyi bilmek lazım. Kpeder de kendine baktıracak adam mı arıyor. Çağırdı çağırmadı sanane be. İster babamı çağırırım ister çağırmam. Allah Allah ya. Trip atarsa atsın zerre umursamam. (Korona kısmını herkes yazdığı için yazmak istemiyorum)

Bir şey söylemeyeyim dedim de dayanamadım. Neden ülkemizde R0=1.56 çıkıyor anlayın işte, yani terimsiz açıklayacak olursak neden Türkiye'de 100 kişi 156 kişiye bulaştırıyor? Yazık günah o kadar sağlık çalışanının, kolluk kuvvetinin emeğine.

Merhaba arkadaşlar olayın içinden çıkamadım size danışmak istedim ben evliyim 1 buçuk senedir. Aile apartmanında oturuyorum alt katta kayınbabamın erkek kardeşi ve eşi onun üstünde kayınbabam lar onun üstünde de biz oturuyoruz. Kaynanam görümce de gebzede mahsur kaldı gelemiyor:halay:
Bu ramazanda kayın babam tutturmuş amcanız yani kardeşini iftara çağırın iftara çağırın diye kayınbabam eşime görümceme hiç değer vermem iş vermezde hiç istememiş çocuklarını kaynanamıda hep ağzı küfürlü sinirli agresif bir adamdır. Hiç çevreside yoktur. Bende babamları iftara çağırmıştım tabi kbabamdan, küçük benim babam. neyse kbabamada ramazanda biz bakıyorduk babamı iftara çağırdık niye benim kardeşimi çağırmadınız onları çağırdınız diye gelmedi evimize babamın yanına aşağıya kardeşine indi. Şimdi kardeşini de iftara çağırıyoruz gelmiyorlar tribe girdiler sonra de görümcem eşimi arayıp azarladı işte niye önce onları çağırdınız diye felan, yani ben mecburmuyum zorlamı iftar vereyim sırayla çağıracaktım zaten siz olsanız ne yapardınız
Ben olsam görümceme sen kimsin haddini bil yada bidaha bizi unut derim kesin net.kocamla ne tür bı kavga yaşayacağım umrumda da olmaz.
Kimse benim kocamı azarlayamaz benim ailemi ikinci plana atamaz benim iyi niyetimi kötüye yoramaz .evime de karışamaz.

Aie apartmanı dedim Babamlar karşıda oturuyorlar dedim yani Allah aşkına biraz vicdanlı olun ben evime kimseyi çağırıyorum zaten yakınız birbirimize evden çıkmıyoruz kaç gündür ben size Bi sıkıntımı anlatıyorum sizin dönüşlerin nasıl oluyor Allah aşkına
Bakın kendiniz söylediniz evden cikmiyoruz diye yani durumun ciddiyetini farkindasiniz özellikle rica edildi bu Ramada iftar davetleri vermeyin sabredin diye. Siz birşeyler hazırlayıp goturseydiniz ailenize keşke. Babayı çağırıp diğerlerini cagirmadiniz diye de bu kadar trip yemeyecektiniz.

Çok yanlış yaptin ne olmuştu ki once kayın babanın kardeşini çagirsaydin bu Ramazan ayında bile oncr benim ailem senin ailen lafları ne ayıp...

Hem gönül yapmış olurdunuz sizin aileniz size darılmaz ama karşı taraf öyle değil malesef...

Ha birde adamın küfürlü olması agrasif olması size mi kalmış

Back
X