• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kayınbabam ve kardeşi

Yahu karsi apartmani alt kati mi var cok cesaretlisiniz
Ben olsam kv gorumce ramazanda nasil mahsur kaldi bi dusunurum
Hala asagi indi evime gelmedi evimden gitti derdi
Insanlar ölüyor kimse kimseyi goremiyor

Şimdi şöyleki; siz bilmesenizde taşıyıcı olabilirsiniz. Evden çıkmıyorsunuz tamamda hiç mi pazara markete gitmiyorsunuz. Evinize dışarıdan hiç mi yemek, malzeme gelmiyor? Siz virüsü ayakta atlatabilecekken belli bi yaş üstündekiler atlamıyor maalesef. İstemeden insanların ölümüne bile sebep olabilirsiniz. Ama nato kafa nato mermer.

Babanızı davet etmişken onları da davet etseydiniz hepsi bi arada çıkardı işte ne güzel. Babanızda uzakta değilmişki uzun zamandır görmüyorum tek kalmak istiyorum babamla diyesiniz.

2 aydır dr kontrolü hariç evden çıkmıyorum, millet iftar daveti veriyor. Kafayı yememek elde değil, çip taksınlar insanlara diyorum sosyal mesafeyi geçti mi dıt dıt ötsün en yakın güvenlik gücü de gelip olaya el koysun.
Bazen çinde gördüğümüz, polislerin insanları döve döve eve sokup üstüne kapıları çivilediği görüntülere (tabi görüntülerin gerçekliği tartışılır)hak vermiyor değilim.

Aie apartmanı dedim Babamlar karşıda oturuyorlar dedim yani Allah aşkına biraz vicdanlı olun ben evime kimseyi çağırıyorum zaten yakınız birbirimize evden çıkmıyoruz kaç gündür ben size Bi sıkıntımı anlatıyorum sizin dönüşlerin nasıl oluyor Allah aşkına
vicdan mı?
bence siz vicdanlı olun?
artık klasik laf oldu ama
sağlıkçılar sizin gibi yakın da olsa ev gezmeleri yüzünden perişan oluyorlar!

Merhaba arkadaşlar olayın içinden çıkamadım size danışmak istedim ben evliyim 1 buçuk senedir. Aile apartmanında oturuyorum alt katta kayınbabamın erkek kardeşi ve eşi onun üstünde kayınbabam lar onun üstünde de biz oturuyoruz. Kaynanam görümce de gebzede mahsur kaldı gelemiyor:halay:
Bu ramazanda kayın babam tutturmuş amcanız yani kardeşini iftara çağırın iftara çağırın diye kayınbabam eşime görümceme hiç değer vermem iş vermezde hiç istememiş çocuklarını kaynanamıda hep ağzı küfürlü sinirli agresif bir adamdır. Hiç çevreside yoktur. Bende babamları iftara çağırmıştım tabi kbabamdan, küçük benim babam. neyse kbabamada ramazanda biz bakıyorduk babamı iftara çağırdık niye benim kardeşimi çağırmadınız onları çağırdınız diye gelmedi evimize babamın yanına aşağıya kardeşine indi. Şimdi kardeşini de iftara çağırıyoruz gelmiyorlar tribe girdiler sonra de görümcem eşimi arayıp azarladı işte niye önce onları çağırdınız diye felan, yani ben mecburmuyum zorlamı iftar vereyim sırayla çağıracaktım zaten siz olsanız ne yapardınız
Evinize kimi davet edeceğinize bu krladar karismalarina izin verme sende gorumceyi azarlasaydin babanı çağırmış sin ona neki ,herkese sınırını çiz belki istemiyorsun yada sonra çağıracak sin planların var,valla bana dil uzatacak görümce ağzının payını alirdi,kayinlarimla haddini bildirmiş insanım sinirler tavan yapiyo bı işime laf duyarsam.sizene de geç

Yahu karsi apartmani alt kati mi var cok cesaretlisiniz
Ben olsam kv gorumce ramazanda nasil mahsur kaldi bi dusunurum
Hala asagi indi evime gelmedi evimden gitti derdi
Insanlar ölüyor kimse kimseyi goremiyor
Anlıyorum haklısınız peki benim dumurumumda olsaydınız kybabanıza nasıl yaklaşırdınız veya ailesine

Her şeyi geçtim virüs vs de eve kimin gelip kimin gelebileceğini eşinizin ailesinin karar vermesi kadar ilginç, saçma bir durumda ne söylenir ki? Siz evlisiniz, kimseyi misafir etmek, kayınbabaya bakmak zorunda değilsiniz. Adam da sizden ancak rica edebilir. Gitsin kardeşinde otursun. Sizin anne babanızı çağırmanız ve üstüne bunlar zateen Corona zamanı şaka gibi ama normalde de sizin anne babanızı çağırmayın, şunları çağırın demek olağanüstü terbiyesizlik.
Siz tepki vermedikçe iyice de üste çıkmışlar. Siz ilk önce şunu netleştirin, ben istediğim kişiyi çağırırım. Eğer benim annemler gelmiyorsa kimse gelmeyecek bu eve. Zaten Corona var. Ben çağırmıyorum. Alın babanız da özlediyse kardeşine gidebilir.
Teşekkür ederim 😍

Anlıyorum haklısınız peki benim dumurumumda olsaydınız kybabanıza nasıl yaklaşırdınız veya ailesine

En basindan sadece kapidan gorusurum.
Yemek fazla yaptigimda kp e veririm dikkatli olmasini soylerim
Evet ozledik ama yemege almam uzun gorusmem
Babami da kp ve ailesinide almam gitmem

Esnafim 3 aydir işyerim kapalı zararim 200bin tl çünkü kiralar vergiler isci maaslari faturalar birikiyor. Mecburen calisanlarimin maaslatini kredi kartlarimdan ödüyorum. Kendim riskli gruptayim beyin rahatsizligi yasadim dişari cikamiyorum tedavime devam edemiyorum. Stres yapmamam lazım ama üzüntüden uyuyamiyorum. Ve milletin derdi iftara çagirmak. Tv ler bangir bangir bagiriyor. Millet hala iftara misafir çağırıyor. Hakkimi helal etmiyorum

1. Tüm ülke ve hatta dünya pandemi ile savaşırken insanlar eşleriyle bile sosyal mesafeye dikkat etmek zorunda kalıyorken iftara misafir çağırmak büyük cahillik.
2. İstediğinizi çağırıp cagirmayacaginiz ( olağanüstü hal dışı zamanlarda) bir tek sizi bağlar. Kayinbaba görümce bilumum ağzını açan cevabını da almalı. Bu size yapılan saygısızlıktir. Evinize misafirinize kimse karışamaz.
3. Kayinbabaya görümce kişisine senin kardeşinden /amcadan banane gelen benim babam siz nasıl bir tutabilirsiniz diyemediniz mi.
4 bunca tantana üzerine çağırmayın da dediğimizi yaptırıyoruz algısına izin vermeyin. Ki zaten şuan pandemi var zaten kimseyi çağırmayın bir zahmet kayinbaba bile.

Off bu virüs bizde mı bi tek
Ben neden balkona bile çıkamıyorum
Hakkin helal değil böyle tedbirsiz insanlara

Ayrıca baştan kabul etmeseydiniz aile apartmanı.sonu belli.
Kayın aileyi de baya gömmüşsünüz.tamam siz ve aileniz mükemmel.peki

Nedense beni rahatsız etti yazdiklariniz

Ay inanmıyorum ben burada bir sorunumu paylaşmak istedim linç ettiniz beni hakkınızı helal etmediniz felan 😅 ya sakin olun lütfen kızlar 😆 kız kaçkerede açıklama yaptım he pes yani bundan sonra güzelce uyarın bari böyle hakaret edenlere bende hakkımı helal etmiyorum 😟 amcası benim alt komşum Babamlar bizim karşı binada😏 yani dolmuşsunuz😕😔 içinizi dökün anam linç edin😬

Ay Allah size sabır versin kaynana gibi onu çağırın bunu çağırın niye önce onu çağırdınız diye dırdır yapan bir kp, haddini bilmeden başkasının evine karışma cüreti gösteren terbiyesiz bir görümce, ve sanırım bunların karşısında hiçbir şey demeyen eş... Sakın kendinizi ezdirmeyin pat pat konuşun

İstersen karşı dairenizde olsun, apartman asansör, sokakta bulunuyor mu bulunuyor. Yani gidip gelmeler virüsü taşıyor.
Şu sıkıntılı günde ne iftarı allah aşkına.
Bizim millet cidden bayramlaşmaya da gidecek. İnşallah sokağa çıkma yasağı gelir. İnsanımız ondan anlıyor çünkü.
Benim annem babam da beş dk mesafede iki aydır görmedim. Böyle şeyleri gördükçe daralıyorum ya

Back
X