- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.806
- 198
- Konu Sahibi Umutlabrgun
Love youSuc sende. Gorumcen bıle arayıp ananı babanı cagırdın diye bagırabılıyor sana.
İnsanlara sanane demeyi burası benim evim demeyi ogrenmen lazım en kısa zamanda.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Love youSuc sende. Gorumcen bıle arayıp ananı babanı cagırdın diye bagırabılıyor sana.
İnsanlara sanane demeyi burası benim evim demeyi ogrenmen lazım en kısa zamanda.
Bazen çinde gördüğümüz, polislerin insanları döve döve eve sokup üstüne kapıları çivilediği görüntülere (tabi görüntülerin gerçekliği tartışılır)hak vermiyor değilim.2 aydır dr kontrolü hariç evden çıkmıyorum, millet iftar daveti veriyor. Kafayı yememek elde değil, çip taksınlar insanlara diyorum sosyal mesafeyi geçti mi dıt dıt ötsün en yakın güvenlik gücü de gelip olaya el koysun.
Me tooLove you![]()
vicdan mı?Aie apartmanı dedim Babamlar karşıda oturuyorlar dedim yani Allah aşkına biraz vicdanlı olun ben evime kimseyi çağırıyorum zaten yakınız birbirimize evden çıkmıyoruz kaç gündür ben size Bi sıkıntımı anlatıyorum sizin dönüşlerin nasıl oluyor Allah aşkına
Evinize kimi davet edeceğinize bu krladar karismalarina izin verme sende gorumceyi azarlasaydin babanı çağırmış sin ona neki ,herkese sınırını çiz belki istemiyorsun yada sonra çağıracak sin planların var,valla bana dil uzatacak görümce ağzının payını alirdi,kayinlarimla haddini bildirmiş insanım sinirler tavan yapiyo bı işime laf duyarsam.sizene de geçMerhaba arkadaşlar olayın içinden çıkamadım size danışmak istedim ben evliyim 1 buçuk senedir. Aile apartmanında oturuyorum alt katta kayınbabamın erkek kardeşi ve eşi onun üstünde kayınbabam lar onun üstünde de biz oturuyoruz. Kaynanam görümce de gebzede mahsur kaldı gelemiyor
Bu ramazanda kayın babam tutturmuş amcanız yani kardeşini iftara çağırın iftara çağırın diye kayınbabam eşime görümceme hiç değer vermem iş vermezde hiç istememiş çocuklarını kaynanamıda hep ağzı küfürlü sinirli agresif bir adamdır. Hiç çevreside yoktur. Bende babamları iftara çağırmıştım tabi kbabamdan, küçük benim babam. neyse kbabamada ramazanda biz bakıyorduk babamı iftara çağırdık niye benim kardeşimi çağırmadınız onları çağırdınız diye gelmedi evimize babamın yanına aşağıya kardeşine indi. Şimdi kardeşini de iftara çağırıyoruz gelmiyorlar tribe girdiler sonra de görümcem eşimi arayıp azarladı işte niye önce onları çağırdınız diye felan, yani ben mecburmuyum zorlamı iftar vereyim sırayla çağıracaktım zaten siz olsanız ne yapardınız
Anlıyorum haklısınız peki benim dumurumumda olsaydınız kybabanıza nasıl yaklaşırdınız veya ailesineYahu karsi apartmani alt kati mi var cok cesaretlisiniz
Ben olsam kv gorumce ramazanda nasil mahsur kaldi bi dusunurum
Hala asagi indi evime gelmedi evimden gitti derdi
Insanlar ölüyor kimse kimseyi goremiyor
Teşekkür ederimHer şeyi geçtim virüs vs de eve kimin gelip kimin gelebileceğini eşinizin ailesinin karar vermesi kadar ilginç, saçma bir durumda ne söylenir ki? Siz evlisiniz, kimseyi misafir etmek, kayınbabaya bakmak zorunda değilsiniz. Adam da sizden ancak rica edebilir. Gitsin kardeşinde otursun. Sizin anne babanızı çağırmanız ve üstüne bunlar zateen Corona zamanı şaka gibi ama normalde de sizin anne babanızı çağırmayın, şunları çağırın demek olağanüstü terbiyesizlik.
Siz tepki vermedikçe iyice de üste çıkmışlar. Siz ilk önce şunu netleştirin, ben istediğim kişiyi çağırırım. Eğer benim annemler gelmiyorsa kimse gelmeyecek bu eve. Zaten Corona var. Ben çağırmıyorum. Alın babanız da özlediyse kardeşine gidebilir.
Anlıyorum haklısınız peki benim dumurumumda olsaydınız kybabanıza nasıl yaklaşırdınız veya ailesine