- 29 Nisan 2025
- 46
- -137
- 1
- 32
- Konu Sahibi sakl_dusler
-
Başıma iş cikariyorsunuzbaşka zaman bi sürpriz doğum günü yapsanız olur hatta çok da hoş olur ama o gün onlar da plan yapmışsa o zaman sıkıntı olabilir. Kesin olarak sor kutlayacaklar mı, planları var mı
Eğer kutlamayacaklarsa bence yapılmasında bir sorun yok. Benim hoşuma giderdi
Aynı gün doğduklarına emin misiniz? Aynı gün kutlamasın iki evlat ,eltim yapsa sanane derdim şahsen. Herkesin anne babası var atlamayın herşeyeYahu ben mi anlatamıyorum neden empati kurmuyorsunuz? İki evlat beraber kutlasin istedim daha sonra onlar isterse kendi arasında kutlar ne var bunda?
Benimle empati kurun lütfenBöyle bir süpriz bana yapılsa hoşuma gitmezdi. Kendi çocuğumun doğum gününü hele ki ilk doğum gününü başka bir çocukla paylaşmak istemezdim. Belki sonraki yaşlarda olabilir.
yahu öncesi sonrası yok , kadının çocuğu mecbur mu sizin organize ettğiniz şekilde kutlamaya iştirak etmeye, kabul etmeye,belki o yıldız olmak istiyor belki ona göre çocuğuna kıyafet alacak pasta alacak süs alacal hayali var belki yıllardır ? niye sizin figüranınız olsun kadının çocuğu ? sonra kendi kutlasınmış ne kadar bencilsiniz korkutucu boyutta !Yahu ben mi anlatamıyorum neden empati kurmuyorsunuz? İki evlat beraber kutlasin istedim daha sonra onlar isterse kendi arasında kutlar ne var bunda?
Eltinizle empati kuruyorum, biri benim özel günümde benden habersiz plan yapsa sinir olurdum. İki kuzenin birlikte doğum günü kutlaması güzel birşey ama aileler birlikte karar verirse. Bir tarafa dış kapının dış mandalı muamelesi yapıp sonra da kıymetim bilinmedi diyemezsiniz.Yahu ben mi anlatamıyorum neden empati kurmuyorsunuz? İki evlat beraber kutlasin istedim daha sonra onlar isterse kendi arasında kutlar ne var bunda?
Ya o da sana sürpriz hazırladıysa hem de hiç sevmeyeceğin şekildeyse ve mecburen gitmek zorunda kalırsanYok canım sadece supriz
O sizin fikriniz. Ben art niyet de arardım. Ben çocuğuma yetmiyor muyum diye düşünürdüm ya da benden üstün olduğunu mu sanıyor diye düşünürdüm. Üstelik yakın zamanda bebeğim dünyaya gelecek ve şimdiden ilk doğum günü için planlarımızı yapmaya başladık babasıyla. Kesinlikle bizim için çok özel, biricik bir gün. Kesinlikle başkasının ortak olmasını, başkasının sorumluluk üstlenmesini istemem. Siz de bence miniğin annesiyle empati yapın. Siz iyi niyetli düşünüyorsunuz ama karşınızdaki insan öyle düşünmeyebilir. Yani şu an konunuza yazan herkes aynı şeyi yazıyor. Bence bunu bir düşününNormalde gitmezdi tabii ki ama art niyet de aramazdim
Dalga mı geçiyorsunuz? Siz kimsiniz ki sizin için planını iptal edecek insanlar. Bu kaçıncı seviye .Kac kisi dogru dusunmediginiz hakkında yorum yaptı ama dediğim dediksiniz.Başıma iş cikariyorsunuzvarsa planları o an iptal ederler sonrasında planlarını yuruturler
Konu sahibi bu ne biçim bir yorumBaşıma iş cikariyorsunuzvarsa planları o an iptal ederler sonrasında planlarını yuruturler
Siz de onun başına iş çıkarıyorsunuz. Onlar neden planlarını iptal ediyo sizin gönlünüz olsun diye. En başından siz işgüzarlık yapmayın olsun bitsin. Sizene milletin doğum gününden.Başıma iş cikariyorsunuzvarsa planları o an iptal ederler sonrasında planlarını yuruturler
Eltinle konuş ortak bir şeyler yapın. 1 yaşındaki bebe konsepten anlamaz zaten.Evlendikten sonra değil ama zaman geçince hiç doğum günü kutlamayan ben, doğum günü kutlama başladım. Bizim de 1 yaşında evladımız var. Kayınbiraderimin de aynı yaşta oğlu var doğum günleri aynı güne denk geliyor güzel bir organizasyon yapmak istiyorum ikisi için. Fikir verirmisiniz
yani sen de kaşınıyorsun ciddenBaşıma iş cikariyorsunuzvarsa planları o an iptal ederler sonrasında planlarını yuruturler
Ama her şeyin en iyisini en güzelini aldım kötü niyetim yok kiyahu öncesi sonrası yok , kadının çocuğu mecbur mu sizin organize ettğiniz şekilde kutlamaya iştirak etmeye, kabul etmeye,belki o yıldız olmak istiyor belki ona göre çocuğuna kıyafet alacak pasta alacak süs alacal hayali var belki yıllardır ? niye sizin figüranınız olsun kadının çocuğu ? sonra kendi kutlasınmış ne kadar bencilsiniz korkutucu boyutta !
Siz bence eltinizle empati kurunBenimle empati kurun lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?