Kayınbiraderimin çocuğuna bizim

Başıma iş cikariyorsunuz varsa planları o an iptal ederler sonrasında planlarını yuruturler

Yahu ben mi anlatamıyorum neden empati kurmuyorsunuz? İki evlat beraber kutlasin istedim daha sonra onlar isterse kendi arasında kutlar ne var bunda?
Aynı gün doğduklarına emin misiniz? Aynı gün kutlamasın iki evlat ,eltim yapsa sanane derdim şahsen. Herkesin anne babası var atlamayın herşeye

Yahu ben mi anlatamıyorum neden empati kurmuyorsunuz? İki evlat beraber kutlasin istedim daha sonra onlar isterse kendi arasında kutlar ne var bunda?
yahu öncesi sonrası yok , kadının çocuğu mecbur mu sizin organize ettğiniz şekilde kutlamaya iştirak etmeye, kabul etmeye,belki o yıldız olmak istiyor belki ona göre çocuğuna kıyafet alacak pasta alacak süs alacal hayali var belki yıllardır ? niye sizin figüranınız olsun kadının çocuğu ? sonra kendi kutlasınmış ne kadar bencilsiniz korkutucu boyutta !

Eltinizle empati kuruyorum, biri benim özel günümde benden habersiz plan yapsa sinir olurdum. İki kuzenin birlikte doğum günü kutlaması güzel birşey ama aileler birlikte karar verirse. Bir tarafa dış kapının dış mandalı muamelesi yapıp sonra da kıymetim bilinmedi diyemezsiniz.

Normalde gitmezdi tabii ki ama art niyet de aramazdim
O sizin fikriniz. Ben art niyet de arardım. Ben çocuğuma yetmiyor muyum diye düşünürdüm ya da benden üstün olduğunu mu sanıyor diye düşünürdüm. Üstelik yakın zamanda bebeğim dünyaya gelecek ve şimdiden ilk doğum günü için planlarımızı yapmaya başladık babasıyla. Kesinlikle bizim için çok özel, biricik bir gün. Kesinlikle başkasının ortak olmasını, başkasının sorumluluk üstlenmesini istemem. Siz de bence miniğin annesiyle empati yapın. Siz iyi niyetli düşünüyorsunuz ama karşınızdaki insan öyle düşünmeyebilir. Yani şu an konunuza yazan herkes aynı şeyi yazıyor. Bence bunu bir düşünün

Başıma iş cikariyorsunuz varsa planları o an iptal ederler sonrasında planlarını yuruturler
Dalga mı geçiyorsunuz? Siz kimsiniz ki sizin için planını iptal edecek insanlar. Bu kaçıncı seviye .Kac kisi dogru dusunmediginiz hakkında yorum yaptı ama dediğim dediksiniz.
Çünkü karakteriniz bu. Çocuğunuzun dogum gününü beraber kutlasinlar istiyorsunuz o yüzden gerisi umurunuzda degil. Kabul etmezlerse diye de bilerek haber vermiyorsunuz galiba. Niyetiniz emrivaki. Ben yaptım ben oldu, benim istediğim. Allah eltinize, cevrenizdekilere sabırlar versin.

Konu sahibi bu ne biçim bir yorum ne münasebet, neden insanlar planlarını senin keyfin için iptal etsinler? Ya anneyle konuşup ortak karar verin ya da çocuğun doğum gününü rahat bırak lütfen.

Kardeşimle doğum günlerimiz aynı(ikiz değiliz, normal doğumuz, denk gelmiş)

Evlenene kadar doğum günümüz hep birlikte kutlandı mecburen ve kardeşimle dahi ortak kutlanan doğum gününden nefret ederdim.

Bana böyle bir sürpriz / etkinlik güzel gelmiyor maalesef.

Siz de onun başına iş çıkarıyorsunuz. Onlar neden planlarını iptal ediyo sizin gönlünüz olsun diye. En başından siz işgüzarlık yapmayın olsun bitsin. Sizene milletin doğum gününden.

Eltinle konuş ortak bir şeyler yapın. 1 yaşındaki bebe konsepten anlamaz zaten.

Ama her şeyin en iyisini en güzelini aldım kötü niyetim yok ki

Kadın belki çekirdek ailesi ile çocuğunun doğum gününü kutlamak istiyor? Gördüğümde yazmayayım dedim ama “varsa planları iptal etsinler sonra kendileri kutlasın” demişsiniz. çok düşüncesiz bir cümle.
kendi çocuğunuzun ki istediğiniz gibi kutlayın da başka bir ailenin doğum gününü siz niye organize ediyorsunuz ?
Geçen eşimin doğum günüydü eşimin annesi bile 2 hafta önceden arayayıp kızım sen özel bir program yaptın mı hangi güne yaptın bizde müsait bir günde kutlamak istiyoruz da dedi.
Bakın kendi çocuğu için bunu dedi kadın.

Benimle empati kurun lütfen
Siz bence eltinizle empati kurun
İlk doğum günü çocuğunun belki farklı şekilde kutlamak ister

Benim oğlum da güzel bir lise kazandığında görümcem aradı kutlamak isterim eğer senin de iznin olursa dedi
Habersiz yapsaydı hiç hoşuma gitmezdi çünkü ben de planlıyordum
Beraber yaptık çok da güzel oldu

Kafanıza göre iş yapmayın

Ya kadin sizi cozmustur donupte bakmaz bile olay ztn bu, siz melek gozukun o kotu olan olsun. Ama umrunda olacagini hic sanmiyorum bosa haddinizi asmayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…