- 29 Nisan 2025
- 46
- -137
- 1
- 32
- Konu Sahibi sakl_dusler
-
Çevrenizde iyi niyetli insanlar varmış yatın kalkın şükredinGece gece beni travmatize ettin. Ben de özenli bir doğum günü yapmadım. Benden daha hevesli olanlar vardı, şimdi ya niyetleri senin gibiyse diye tetiklendim. Ben daha çok üzüldüm.
Bence de evlerinde bırak eltingilleri Ceyda, ne işleri var çocuklarının doğum gününde. O kadarına bile hakları yok. Evcimen insanın neyine parti, anlamaz onlar.Yap kız yap eltinle kayınbiraderini de çağırma amannnn çok mu lazımlar sanki
Şükür en azından beni ekarte etmiyorlar ve çocuğun annesinin kim olduğunun farkındalarÇevrenizde iyi niyetli insanlar varmış yatın kalkın şükredin
Eltim öğretmen çocuğga ben bakıyorum.Cok vakti yok aramızda lafı olmaz.Amaan ben de ciddiye alıp yazacaktım ki dalga geçtiğini anladım. Milletin sinirlerini hoplatıp keyif alan vakit sıkıntısı çekmeyen boş beleş biri. Ben istiycem, planlıycam, sormıycam, yapıcam, kendileri iptal edecek benimkine gelecek, eğlenecek, hediye getirecek, giderken de teşekkür edecek. Akıl sağlığı yerinde biri bunu düşünür yazar mı sizce?
Konu gerçekse de çok başka durumlar vardır. Bu hırs bu eziklik nedensiz değil gibi.
Bence şey yapın çocuk komple sizde kalsın. Eltinizin çok vakti yokmuş zaten. Büyüyünce bi ara verirsiniz. Zaten kadının ağzı var dili yokmuş bi şey de demez. İkisi bi arada büyür gider.Eltim öğretmen çocuğga ben bakıyorum.Cok vakti yok aramızda lafı olmaz.
1 yaşa yakın bebeği olan öğretmenler süt izni ile yarım gün falan çalışıyor nasıl çocuğa siz bakıyor olabilirsiniz.Eltim öğretmen çocuğga ben bakıyorum.Cok vakti yok aramızda lafı olmaz.
Bencede. İlla kutlamak isterlerse sonradan kutlarlar kendi aralarında. Gelip ayak bağı olmasınlar boşu boşuna.Bence de evlerinde bırak eltingilleri Ceyda, ne işleri var çocuklarının doğum gününde. O kadarına bile hakları yok. Evcimen insanın neyine parti, anlamaz onlar.
Konunun başından beri "kendi çocuğum gibi" diye tutturmuş gidiyorsunuz. Eltiniz ve kaynınızın çocuğu sizin çocuğunuz değil ve olmayacak. Bu cümleyi eşiniz kursa yine bir mantığa oturtulabilir çünkü kan bağı var aralarında. Bugün eşinizle ayrılsanız, eltiniz ve kaynınızla da çocuklarıyla da görüşüp, görüşmeyeceğiniz belirsiz.Kendi çocuğum gibi görmesem bana ne olur
Eğer gülüp dalga geçmek için yazmıyorsanız bence hikaye çok başka. Eltiyle aynı gün doğum yapmak, çocuğuna çocuğum gibi bakıyorum, anne dedirtiyorum... İki evlat beraber kutlasın falan. Başka adamla başka kadının birlikteliğinden olan çocuğa evlat demeler... Yılların forum üyesiyim ne konular okudum burada. Ben az çok anladım gibi durumunuzu.Eltim öğretmen çocuğga ben bakıyorum.Cok vakti yok aramızda lafı olmaz.
Ya biz de ciddiye alıyoruz ya. 1 yaşında bebenin nesini beraber büyüttün. Çalışsa bile annesi en az 6 ay kendi bakmıştır. Geceleri de sen mi baktın? Senin bence çocuğun bile yok. Burda kafa bulacağına git gez dolaş başka şeyler bul yahu.Beraber büyüttüm onları farkları yok gözümde
Ya kafa buluyor olur mu öyle şey. 2 yaşında en küçüğüm 1 saat başka çocuğa zor bakarım. Bir de mama yiyen sürekli uyanan kucak isteyen iki bebeğe ancak ikiz annesi bakar o da yardımla bakar. Kadın öğretmen diyor bulamamış bir bakıcı bebekli eltiye vermiş. Çocuğu bile yok bunun.Bu forumdaki tüm annelere soruyorum. 1 yaş altı çocuğunuzu yine 1 yaş altı çocuğu olan bir kadına baktırır mısınız? Aynı anda iki bebeğin tüm ihtiyaçlarını bakımını yapabileceğine güveniniz tam olur mu? Mamasından uykusuna alt değiştirmesine hiç aklım kalmaz bırakırım diyen var mı içinizde? Gece uykusuz kaldı mı, çocuğum ağlarken uyuyup sızar mı veya benimkini ağlatıp kendininkiyle ilgilenir mi diye hiç endişelenmez misiniz?
Tamam da bunun için annenin fikrini almalısınız diyoruz biz de. Yok illa ben SÜRPRİZ yapacağım diyorsanız siz sürprizi sonraya planlayın ki asıl doğumgününü gönüllerince kutlasınlar. Ben oğlumun ilk doğumgününün ona özel olmasını isterdim mesela, bir sonraki haftasonu da kuzeniyle kutlanabilirdi sorun yok ama ilk doğumgünü özel bence eğer illa SÜRPRİZ yapacaksanız.Yahu ben mi anlatamıyorum neden empati kurmuyorsunuz? İki evlat beraber kutlasin istedim daha sonra onlar isterse kendi arasında kutlar ne var bunda?
E bu baya kibir yahu.Bakın eltim yapsa şok olurdum ve kızardım evet ama burda durum başka onun karakteri başka. Kız evcimen ve hiç öyle şeylerden anlamaz, yaptığını görmedim. E ben de çok iyi anlıyorum o islerden
Kesinlikle dalga geçmek, milleti çıldırtmak için açtın konuyu; cevaplarına bakınca şüphem kalmadı.Hiçbiriniz beni anlamıyorsunuz resmen linç edildim.
Su grubu musun?Bakın eltim yapsa şok olurdum ve kızardım evet ama burda durum başka onun karakteri başka. Kız evcimen ve hiç öyle şeylerden anlamaz, yaptığını görmedim. E ben de çok iyi anlıyorum o islerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?