- 28 Kasım 2010
- 42.568
- 141.408
- 798
- Konu Sahibi sakl_dusler
-
Yo sayılmazsınız annesi falanAnnesi sayılırım
Annesi sayılırım ne demek sana ne gerçekten sizi anlamıyorum
Ay şu yorumları ciddiye alıp sinirlenmeyin hanımlar.Annesi sayılırım
Sen mi doğurdun? Annesi sayılmazsın. Sen dış kapının mandalısın.Annesi sayılırım
Annesi işteyken ben bakıyorum annesi sayılırım tabiiiYo sayılmazsınız annesi falan
İnadına konuşmalar bunlarSen mi doğurdun? Annesi sayılmazsın. Sen dış kapının mandalısın.
Oo evcimen kadın bi anda iş kadını olduAnnesi işteyken ben bakıyorum annesi sayılırım tabiii
Hayır sayılmazsınızAnnesi işteyken ben bakıyorum annesi sayılırım tabiii
Sizinki de inadına parti yapmalar.İnadına konuşmalar bunlar
Evcimenler çalışmıyor muOo evcimen kadın bi anda iş kadını oldu
sayılmazsın. Hiçbir şeyi değilsin çocuğun. Çocuk açısından senin bir hitabın bile yok.Annesi işteyken ben bakıyorum annesi sayılırım tabiii
Evcimenler kutlama yapmıyormuş ya? Öyle diyordun?Evcimenler çalışmıyor mu
Ceyda anne dedirtmeye çalışıyorum hitabim var yengeden ötesayılmazsın. Hiçbir şeyi değilsin çocuğun. Çocuk açısından senin bir hitabın bile yok.
Kadın belki işten gelince kocası ve çocuğuyla bi kaç foto çekip minik bi pasta kesecek. Siz hangi vasıfla organizasyon yapıp zorla dahil etmeye çalışıyorsunuz?Evcimenler çalışmıyor mu
Gerçekten akrepsinizEvcimenler kutlama yapmıyormuş ya? Öyle diyordun?
Evcimen çalışır çalışmaz ben karışmamEvcimenler çalışmıyor mu
Normal değilsin Ceyda.Ceyda anne dedirtmeye çalışıyorum hitabim var yengeden öte
Eltim sozin kadar tepki vermez eminim ağzı var dili yok kızın siz maşallah amaKadın belki işten gelince kocası ve çocuğuyla bi kaç foto çekip minik bi pasta kesecek. Siz hangi vasıfla organizasyon yapıp zorla dahil etmeye çalışıyorsunuz?
Gece gece iyi eğlendiniz Ceyda anneCeyda anne dedirtmeye çalışıyorum hitabim var yengeden öte
İş dışında sadece evEvcimen çalışır çalışmaz ben karışmamevden çıkmayan biri gibi bahsettiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?