- 19 Mart 2023
- 391
- 745
- 33
- 37
- Konu Sahibi sakl_dusler
-
E yanlışa yanlış diyoruz ne var bunda.Eltim sozin kadar tepki vermez eminim ağzı var dili yok kızın siz maşallah ama
Sen de öyleNormal değilsin Ceyda.
Bence Ceyda bile değilNormal değilsin Ceyda.
Benim gibi düşünen yokmu gerçektenYap kız yap eltinle kayınbiraderini de çağırma amannnn çok mu lazımlar sanki
YokBenim gibi düşünen yokmu gerçekten
Bence ikiz bebek fantezisi var. Bu ne ben de bilmiyorum anlamlandıramadımBence anne bile değil
Dalga gecmenz hiç hoş değil o da benim çocuğum gibi iyi niyetli bir organizasyon yapmak istedimCeyda anne sinemalarda
Çok yanlış cevaplar üzülüyorum gerçektenBence ikiz bebek fantezisi var. Bu ne ben de bilmiyorum anlamlandıramadım
40 saat sonra bunu farketmiş olmana alkışBenim gibi düşünen yokmu gerçekten
Evet Ceyda ben seni destekliyorum.Dalga gecmenz hiç hoş değil o da benim çocuğum gibi iyi niyetli bir organizasyon yapmak istedim
Tamam en iyi niyetli sensin. Ne zaman parti. Ayrıca kendi çocuğunu neden böyle arka plana atıyorsun. Ben olsam o kadar uğraştım benim bebeğimin günü bugün derim ve bunu paylaşmak istemem. Çok istiyosan bikaç gün sonra diğer çocuğa da bi pasta kes. İş çıkışı yemeğe çağır peşine de pastayı kes iki foto bitti.Dalga gecmenz hiç hoş değil o da benim çocuğum gibi iyi niyetli bir organizasyon yapmak istedim
Gece gece beni travmatize ettin. Ben de özenli bir doğum günü yapmadım. Benden daha hevesli olanlar vardı, şimdi ya niyetleri senin gibiyse diye tetiklendim. Ben daha çok üzüldüm.Çok yanlış cevaplar üzülüyorum gerçekten
Beraber büyüttüm onları farkları yok gözümdeTamam en iyi niyetli sensin. Ne zaman parti. Ayrıca kendi çocuğunu neden böyle arka plana atıyorsun. Ben olsam o kadar uğraştım benim bebeğimin günü bugün derim ve bunu paylaşmak istemem. Çok istiyosan bikaç gün sonra diğer çocuğa da bi pasta kes. İş çıkışı yemeğe çağır peşine de pastayı kes iki foto bitti.
Çocuğunuza çok üzüldüm eğer gerçekse konu…Beraber büyüttüm onları farkları yok gözümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?