Pis derken ?Kızlar benim kayınpederim bilmiyorum neyi var ama cok pis cift karaterli mi bilmiyorum ama ne yaptıgını bilmiyor
Kendi derdinizi mi başkasının derdini mi anlatmaya geldiniz,hem doğru düzgün yazmıyorsunuz parça parça kahve sohbeti yapar gibisiniz,hem de laf arası arkadaştan dem vurup şükür çekiyorsunuz,Huysuzun teki. Allaha sukur beterin beteri var. arkadasım var benm onun kayınpeeeri sapıklık yapıyor diyo kocasına anlatıyor olmuyor bıde adam hiçbşrsey yokmıs gibi sen bnm kızım sın dıyo herkesın içinde de yanlız da kalsa sen benm kızımsın diyo ama anlayacagınız sapık adam
Arkadaşınızın kp nin dedikodusunu mu yapcaz ?Huysuzun teki. Allaha sukur beterin beteri var. arkadasım var benm onun kayınpeeeri sapıklık yapıyor diyo kocasına anlatıyor olmuyor bıde adam hiçbşrsey yokmıs gibi sen bnm kızım sın dıyo herkesın içinde de yanlız da kalsa sen benm kızımsın diyo ama anlayacagınız sapık adam
Evet şimdi baktım bendeBir önceki konusunda da aynı mevzudan bahsetmiş.Sanırım arkadaş dediği kendisi.
Mecbursan yaşa o zaman ne diyekPeki mecbursak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?