Allah aşkına kelimeleri yutmadan yazın.Kızlar anlatayım benm meselem degil öncelikle buraya yazdıö cünkü bemde ne yapacagımı ne dıyecegımı bilmiyorum acıkcası o yuzden fikir almak istedim.arkadasım evli kaynana kaynpdr ile yasıyor ama kaynpdr i ne yaptıgını bilmiyor bana sapıklık yaptı dedi dşnledim olayı ama eşime söyledim oda ne yapacagını bilmiyor dedi bide kaynpderi sanki birsey yapmamıs gibi davranıyor tanlız kalınca kıza sen benm kızımsın diyormus farklı bi gunde sarkımtılık yapıyormus
16 eylülde de aynı konuyu açmışsın.Kp senin kp mi?Kızlar anlatayım benm meselem degil öncelikle buraya yazdıö cünkü bemde ne yapacagımı ne dıyecegımı bilmiyorum acıkcası o yuzden fikir almak istedim.arkadasım evli kaynana kaynpdr ile yasıyor ama kaynpdr i ne yaptıgını bilmiyor bana sapıklık yaptı dedi dşnledim olayı ama eşime söyledim oda ne yapacagını bilmiyor dedi bide kaynpderi sanki birsey yapmamıs gibi davranıyor tanlız kalınca kıza sen benm kızımsın diyormus farklı bi gunde sarkımtılık yapıyormus
E o zaman niye daha önce beterin beteri var dediniz,kendinizi anlatırken birden ona döndürdünüz işi?Kızlar anlatayım benm meselem degil öncelikle buraya yazdıö cünkü bemde ne yapacagımı ne dıyecegımı bilmiyorum acıkcası o yuzden fikir almak istedim.arkadasım evli kaynana kaynpdr ile yasıyor ama kaynpdr i ne yaptıgını bilmiyor bana sapıklık yaptı dedi dşnledim olayı ama eşime söyledim oda ne yapacagını bilmiyor dedi bide kaynpderi sanki birsey yapmamıs gibi davranıyor tanlız kalınca kıza sen benm kızımsın diyormus farklı bi gunde sarkımtılık yapıyormus
Anladım.Boşansın arkadaşın o zaman ,çok pis bir olay bu.Sonu feci biter yoksa.Şakası olmaz.Evet tatlım actım ama benm degil sorunlar oldugu için devamını getiremedim yanı üstünde duramadım ondn
arkadasinizi yayına mi bağlayalım napalim şimdi olmadı hiç böyle : pArkadasımın
Nasıl bir sapıklık yapmış can alıcı soruyu ben sorayım.Adam hiçbirsey yokmus yapmamıs gibi davranıyor dedi bana
Peki mecbursak
arkadasım
Konuyu açıkça yazsan ne olduğunu anlaSak. Eğer sapıklık söz konusuysa neye mecbursun yada insanlar ne yapabilir Haa illaki sapık biriyle mecburum yaşamaya diyorsan tüm sonuçlarına katlanacaksınPeki mecbursak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?