KAYINPEDER &KAYNANA. DERDI

2 kv varmış başında resmen allah kolaylık versin

Allah kolaylık versin işe gir çalış gözün görmez en azından muhatab olma bir karışır iki karışır ç ona inat çıkın gezin derim

Aksam esinin ayaklarını yıkayıp suyunu da içiyo musun ?

Nasıl hayatlar reva görüyorsunuz kendinize ey kadınlar ?!

rahatsiz olmayin bence, siz evinize kocaniza bakin.
bunlar kafayi peynir ekmekle yemis herhalde.

Anneni babanı mi odurecekmis?

Aşkımdan geberiyo olsam boşanır ailemin yanına dönerim .. bu adam ömür boyu tepenizde olacak ..evi ayırdınız ama uzaktan rahatsız etmeye devam edecek .. içimden neler neler dedim bir bilsen ,yazsam banlanirim. .

Kusura bakmayin koskaca insanlar ve yeni evlenmis sizden bagimsiz bir aileyiz demeniz cok mu zor.
Yaninda yemek yememek ne demektir siz buna lafim yok diyorsaniz cok ezilirsiniz.
Keske biraz daha olgunlasip evlenseydiniz

Kayinpederim hep kendini dusunuyro eski kaa disari cikarken bile gelip kocanla bnden izin al diyor cok agresif ama hep ben hakliyim diyip kufurler beddualar ediyor bunaldim 4 aylik evliyim

Ev üstüne ev kurarsanız öyle olur.
Bir an önce kendi yuvanızı kurun.
Allah için az aşım ağrısız başım.
Eşiniz küfür ederken ne yapıyor çok merak ettim.

Daha en güzel yaşlarındayken üniversite okuyup hayatı yaşayacakken açtığın konulara bak dertlerine bak. ne vardı evlenecek son erkek miydi dünyadaki? Şimdi böyle saçmasapan insanlarla uğraş dur

Ben universite okuyodum zaten ama esimle 5 yillik sevgiliyduk uzakda duramadm geldm bi sene snra nisanlandk esim evdeyken hayatta konusmaz o yokken hep bagirip cagirirdi aman neyse ya artik takmicam kimseyi bu gidisle kafayi yerim enisi kimseyi umursamamak evliligime bakmak

Aynen kocam arkamda allaha sukur benden bsska kimseyi savunmuyor cunku beni cok seviyor en iyisi bende oyle yapim kafama takmim

Kocan napıyo bunlar olurken ?
Kaç yaşındasın evlenmişsin bide aynı eve gitmişsin.
Babanla konuş eşinle konuşsun bu kızı ben büyüttüm kimseye ezdirmem baban birşey söyler karışırsa alırım kızımı desin.

Sende çık git istediğin yere evde boş boş oturacağına git annnene annenle otur akşamda eşin gelsin alsın seni.

Kocanı kendi ailene çek bunun tek yolu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…