- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi Prensesruya
-
Aksam esinin ayaklarını yıkayıp suyunu da içiyo musun ?Yok biz birlik yasarken inat etmis calismiyordu calismicam hadi bakalim bana baksinlar diyodu smdi ayrildk calismaya basladi isi gucu eve ve gelinlere karismak pazara bide anneme gidiyorum baska yere cikmiyrm oda esimle zaten gelinler tek baslarna cikamaz yasak ayip onlarda bakkala hic gitmiurz ekmk bile aksam esimz gtrio
Allaha sukur benden taraf kocam hayatta ezdirmez hatta babasiyla konusmuyo ama dib dibe oturuyoruz ama insan rahatsiz oluyo bu durumdan herseye karisir ya simdi karismiyo evi ayirdim diye triplerde ama onun onunden gecipde disari cikamiyoruz ki sonra kendi evinde sinirden gorumcelermle kavga ediyo kufurler beddular ediyo
Anneni babanı mi odurecekmis?Aslinda biz kiraya cikicaktik ilk cikcaz dedigmzda bana anne ni babani oldururum dedi bnde snrlendm en sonnda sen kimsinde bnm ailemi oldrcksn dedm bakdi susmuyrm ailemi savunuyrm tm cik git kiraya yuzunu bile gormk istmyrm sizin defolun bir gun icibde cikin dedi ev buldk cikcaz. Hemen yelkenleri suya indirdi kizim gelin benim evimde oturun dedi neyse oyle boyle kabul ettm. Tm dedm oda ayri ev demek soncda tm dedi tam evimi taiyrm elbiselermi tuttu firalatti sasrdm hickmse onlarn evine gtmck dedi kaynanmlar yemi yemi gelmeye basladlar evime oda o evde yokken okadr zoruma gttki yuzume guldu tm cikdm oyle yapdi smdi konusmuyrz kayinpederle bn ve esim
İlahi senKayınpeder haklı daha olgunlaşmadan evlenirsen biri senin sorumluluğunu almak zorunda
Kayinpederim hep kendini dusunuyro eski kaa disari cikarken bile gelip kocanla bnden izin al diyor cok agresif ama hep ben hakliyim diyip kufurler beddualar ediyor bunaldim 4 aylik evliyim
İshal yaptırıcı ilaçMuhsil ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?