kayınpeder vakasıı !!!

Ben anlayamadım kayınpederinizin whatsapp mı var varsa da gecenin 3 ündr ne işi var ne alaka o saatte ayrıca senin çevrimiçi olduğunu nasıl görmüş özellikle bakması lazım. Geceni 3 ünden söz ediyorsunuz o saatte ablanızda mı uyumamış yani çok geç bir saat. eşinizin babasını uyarması yeterdi ama küfretmesi olmamış babası silmeye hazırmış diyorsunuz da o laftan sonra kim olsa konuşmaz

Ne demek ablanız da mı uyumamış ,geç saat filan ..Komik olmayın lütfen insanlar 3 de de konusabilir 5 de de 6 7 8 bu kimi neden ilgilendiriyor ki?

Sakin ola aramakta diretmemelisiniz Bir kere kp neden senin watsapta cevrimiciligini kontrol ediyor bu etik davranis degil. Ayrica esiniz sizi savunmamis olsaydi o adamla surekli gorusmek zorunda kalsaydiniz ne olcakti. Bunu diyen adam ilerde daha büyük iftirada atabilir.

Esinin ustune falan gitmemissin hic de haketmis bastan savunmasi lazimdi. Aferdesin de biraz dengesizce davranmis. Ortasını bulamamis. En basta esimin kacta girdigi kimseyi ilgilendirmez deyip kestirip atmaliydi. Sonradan aradiysada niye kufur ediyor babasina. Aman bosver ikisi de birbirinden hatali. senlik bir durum yok. Eninde sonunda barisirlar boşver. bana ogul tuhaflar. Ben de esime ayni tepkiyi verirdim. kp de kimmis saat kacta whatsappa girdiğime karisacak. Sen polissin bulursun kısımları gereksiz olmus kimseyi bağlamaz deyip gecmen yeterli

Ya hep ha hiç olmuş resmen. Adam gibi savunabilirdi sizi. Kufretmek nedir babaya. O da az değilmiş ama neyse

İstedıgınız saatte ıstedıgınızle konusabılırsınız buna ancak eşiniz müdahale edebılır.kp yaptığı hıc doğru degıl.canınızı sıkmayın bır gün mutlaka barısırlar

kayınpeder kim oluyor da seni sorguluyor. haddini bilsin. haketmiş çokta iyi olmuş çokta güzel olmuş. bırak konuşmayın herkes yerini bilsin.

Benimde görümce demek istemiyorum şahsiyetsiz kişi diyeyim. Kafayı bana takmiştı aylar önce fark etmedim önce . .meğer Messenger dan watsapptan faceden instagramdan her yerden beni saati saatine takip ediyormuş bir tartışma esnasında eşime o seni hak etmiyor ne yaptığı belli değil internetlerden çıkmıyor sabahtan akşama kadar internetlerden geziyor demişti. Senin kp ile benim şahsiyetsiz kişisi aynı kökün meyvesi herhalde . Yüzsüzler.

telbiyesilikten baska bir sey degil gorumcenin yaptigi.

Bu nasıl bir şey eşiniz vurmuş öldürmüş.

Esin ve ailesi de baya tuhaflarmis.. Adam o saatte kim cevrimici diye kontrol ediyormus sanirim watsaptan hey allahim ya ne kpler var.. esinin de babasina kufur etmesi de ayri olay..

Gece gece guldurdunuz beni.. gulemiyorum da cocuk yatiyor.. ilahi

Ona neymiş.?
Her gece 3'lerde internette olan yanlış bir şey mi yapıyormuş?
Sizi neden takip ediyormuş. Girip bakmasa görmez saati. Yakın takipte kp...

'Kiş kendinden bilirmiş işi'

Watsapp gorunurlugünü kapatın kimse goremez son girdiginiz saati

Aynı benim eşim vur dersin öldürür başıma geldiği için söylüyorum karışmayın kendi aralarında halletsinler siz müdahale ederseniz onların gözünde demekki bi halt varda pişman oldu barıştırmaya çalıştı olursunuz barışmazsalarda kp çok önemli bir şahsiyet değilmiş zaten yaptığı hareketten dolayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…