- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Ne demek ablanız da mı uyumamış ,geç saat filan ..Komik olmayın lütfen insanlar 3 de de konusabilir 5 de de 6 7 8 bu kimi neden ilgilendiriyor ki?Ben anlayamadım kayınpederinizin whatsapp mı var varsa da gecenin 3 ündr ne işi var ne alaka o saatte ayrıca senin çevrimiçi olduğunu nasıl görmüş özellikle bakması lazım. Geceni 3 ünden söz ediyorsunuz o saatte ablanızda mı uyumamış yani çok geç bir saat. eşinizin babasını uyarması yeterdi ama küfretmesi olmamış babası silmeye hazırmış diyorsunuz da o laftan sonra kim olsa konuşmaz
Ya bide evet .. Yazmayı unuttum.. Eşimi aramadan önce annemi aramış ortalığı ayağa kaldırmış.. Sanki wharsaap değişde pavyonda denk gelmiş gibi
telbiyesilikten baska bir sey degil gorumcenin yaptigi.Benimde görümce demek istemiyorum şahsiyetsiz kişi diyeyim. Kafayı bana takmiştı aylar önce fark etmedim önce . .meğer Messenger dan watsapptan faceden instagramdan her yerden beni saati saatine takip ediyormuş bir tartışma esnasında eşime o seni hak etmiyor ne yaptığı belli değil internetlerden çıkmıyor sabahtan akşama kadar internetlerden geziyor demişti. Senin kp ile benim şahsiyetsiz kişisi aynı kökün meyvesi herhalde . Yüzsüzler.
Bu nasıl bir şey eşiniz vurmuş öldürmüş.Nerden başlayayım bilmiyorum kızlar ... Bir kaç ay önce gece uyku tutmadığı için bende whatsaap a girdim ablamla konuştum falan ... Saat gece 3 falandı .. O gecenin sabahı kp eşimi aradı ve bağırıp ağzına geleni saydı.. İşte karına sahip çık , o saatte internetlerde ne işi var insanın başına hep bundan geliyo ne geliyosa falan ... Eşimse hiç beni savunmadı .. Hattım onun üzerine ne halt yesem bulursun zaten .. Herşeyi bırak polissin bi kere yanlış bişey yapsam hemen bulursun .. Bide wharsaap ya .. Bilenler biliyo zaten .. Neyse ben ağladım eşim beni savunmadığı için .. Eşimde ben sana güveniyorum ama babam çok sinirli bişey desem daha kötü olacaktı dedi.. Bende olursa olsaydı beni savunamadın dedim.. Oda demek öyle mi istiyon dedi. Babasını aradı .. Sen benim karıma karışamazsın s... Git dedi.. Vur dedim oldurdu yani kısaca . Şimdi ben hata mı yaptım sizce.. Ben eşime babanı ara kufur et demedim.. Beni neden savunmadın neden sustun dedim .. Sonuç olarak bi kaç aydır konuşmuyorlar ..
Gece gece guldurdunuz beni.. gulemiyorum da cocuk yatiyor.. ilahiBabaya s... git mi dedi kusura bakma ama istemsizce ağız dolusu güldüm.
Peki o saate kayınpeder ne yapıyormuş Whatsappta.
Anam ananı ...hanede görmüş lafı var ya o aklıma geldi birden.
Boş verin baba oğul barışırlar siz bu olayı unutmayın ve mesafeyi koruyun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?