- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Ben esime gecenlerde soyledim senin annene bir omur bakarim.ama babana asla bakmam diye gerci kaynanamda hic birseye karismaz benim akrabalarim gelince bi surat yapiyo daha dogrusu komsularada oyle yapiyo ama kendisi gidice gayet guzel guluyo dgisik hepsi yaa onlar cok kotude ben cok mu iyiyim benimde kusurlarim var ama ben cok alcakgonulluyumdur kimse kirilmasin diye herseyi yaparim ama kotuluge de kotulukle cevap veriyorum . senin de isin zor eslerimiz akillanmaz bizin
İnşallah hakkında hayırlısı olur canım neler hissettiğini çok iyi anlıyorum bn sinirden kendimi yiyorum hala senden daha kötü durumda olanda var örneğin bn esin senden yanaya işin daha kolay kocanı bari kendine çekersin o kv kp zaten fırsatı olmuşlar eşini yeme derdindeler belli bişey senin yapma gereken eşini kaybetmemek hersey senin elinde bnce çok iyi kullanabilirsin bunuBenimde.oyleydi.canim hep onlari savunurdu artik ne oldu bilmiyorum ama bi anda degisti cok sukur
Olmuyo iste oyle canm hemen duygu somurusu yapiyo esimde dayanamiyo babam iste diyip sabrediyo biz hatta ilklerde esimle tartisiyoduk ya ayri otursak ne iyi olur diyodum kiziyodu bana kusuyodu konusmuyodu simdi de keske bir oturmasaydik diyo bende dedimki benim anlatmak istedigim de buydu dedim esime sen yine paralarini ver harcliksiz birakmazdn dedm ama yok yani olene kadar katlancaz
Al birini vur otekine gelmemizlik yapmazlar canim cok severler bizi cok ozlerler Allahim yarabbim ya iyice sinirlerim bzuldu ben fazla kicini kaldirdim hepsinin benim ailemi bi kere bile yemege cagirmadilar 2 senedir oturuyoruz bu evde gorumcem.kacti.baristilar hemen ailecek.yemege gelceklerdi kpeder kaynana tutustular hersey iyi olsun diye ben neyini sevicem.simdi bunlarin yaCnm sen kocanı tepene çıkarmışsın en bastan, ne demek kızmak küsmek demekki sen alttan almışın bu konuda
Sağlam bi rest Çek bakalım kocana n'oluyo
Eşine acıma bence, seni sakinleştirmek icin sana hak veriyo ama yine onları memnun etme derdinde babamdır anamdır diyo işte
Kv den hiçte ömür boyu bakılacak biri değil, babamın verdiği ev de oturacak ama akrabalarıma aileme surat asacak onlar olmayınca normale dönecek pehhh, hadi desenki normalde mizacı öyle suratsız olsa anormal bişey olmaz
Kp de gelince çok afedersin 48 yasındaki Adam şeyini yaya yaya öğlene kadar yatacak aksama kadar da eşinin verdiği harçlıkla kahvede yeşillenecek...
Walla Allah sana sabır versin çok isterdim merak etme kışa gelmezler demeyi ama ne yazıkki gelirler
Tek çözüm eşini tependen indir küsen kızan dediğini yaptıran sen ol,ne acıyorsun o sana acısın
Kpin sinirde Walla kvde o kadar sinir bee
Canim ben esimin samimiyetine de inanmiyorum bana haklisin canim cicim onlara gelice anacim babacim o zaman bunlar nasil anlicaklar hatalarini surekli boyun egmekten sikildimİnşallah hakkında hayırlısı olur canım neler hissettiğini çok iyi anlıyorum bn sinirden kendimi yiyorum hala senden daha kötü durumda olanda var örneğin bn esin senden yanaya işin daha kolay kocanı bari kendine çekersin o kv kp zaten fırsatı olmuşlar eşini yeme derdindeler belli bişey senin yapma gereken eşini kaybetmemek hersey senin elinde bnce çok iyi kullanabilirsin bunu
Amin canim dua edin de gelmesinler bu sene yaValla cikmaz sokak gibi gitsen gidilmiyo kalsan kalinmiyo ben cevapta veremem aralarda laf sokar cocuguma kaynima baba dedirtmeye calisir esim saka yapiyo Sen fesatsin der. Allah onlara akil fikir vicdan merhamet versin bizlerede sabir
Bu mumkun degilcanim benim anneminde evi var ama.babamin emekli maasiyla geciniyorlar ben burdan cikipta kirasini alamam . hatta kaynanam.buranin kirasini annemden istemisti annemde kabul etmemistiEvimizi kiraya verin eşin ile ikiniz daha küçük bir eve çıkın . Kayınvalide ve kayınpeder de ayrı ev tutsunlar.
En iyisi hic evlenmemek
Baya erken evlenmissin ben 23 yasinda evlendigim halde hala adapte olamadim evliliğe 3 sene oldu senin 19 yaş düşünemiyorum bileHaklisin en azindan biraz daha yasim gec olabilirdi 19 yasinda basladi resmen kabuslarim 23 yasindayim hala devam ediyo benm yasimdakiler okududa meslek sahibi oldular bende ne var koca bir hic ..
Malesef canm smdi kardesim 19yasinda okumasi icin elimden geleni yapiyorum taliplerini bile sogutuyorum ondan oku diyorum sadece cok sukur simdi aciktan uni okucak benim yaptigim hatalari yapmasini istemiyorumBaya erken evlenmissin ben 23 yasinda evlendigim halde hala adapte olamadim evliliğe 3 sene oldu senin 19 yaş düşünemiyorum bile
okurken sasirdim konunun sonunu okuyunca daha cok sasirdim bu devirde senin gibi gelin varmi.hala bendemi hata diye soruyosun.senin yerinde kim olsa sevmez o kayinpederi.oz evlat olsa sevilmez.birak sevmeyi ev senin ya baska gelin olsa kovar inanKizlar biliyorum artik kv kp konularindan sikildiniz ama icimde tutamicam sizinle konusmak istiyorum . oncelikle 4 yillik evliyim ve kv kp le birlikte oturuyoruz yazdan yaza koye giderler findik filan toplamak icin .kayinpederin emeklisi yok gencken butun paralari kadinlarla yemis kayinvalidemide cok aldatmis suan copsuz uzum . her neyse bu sene gorumcem evlendi.ve.butun borclar maglum bize kaldi esim hem kayinpedere para veriyo bi taraftan benim cocuk icin tedavi param var bi taraftanda gorumcemin borclarini oduyor . neyse bu sene findiga gittiler yine esim kayinpedere sormus ne kadar findik var baba diye o da kendini anca kurtarir demis benden sana olenee kadar birsey cikmaz demis esimde sinirlenmis ben sen den bu zamana kadar ne istedim.ki filan diye findik yerimizde iyi yani dedem kus suan kayinpederle ondan.ogreniyoruz ne kadar fi dik oldugunu filan . o kadar sinir oldum ki ve benim annemin verdigi evde oturuyoruz dublex kendini birsey saniyor havalarinda bizi surekli ezmeye calisiyor evdeki herseye karisiyor ise de gitmiyor daha 48 yasinda oglene kadsr yatip aksama kadar kahvede simdi ben bu kayinpederi nasil sevebilirm Allah askina soyleyin yarim yamalak anlattim yani herseyi burnumdan getiriyo kapinin zili calsa gelene de karisiyo icilene yenileene herseye ve hic gelmesini istemiyorum onun . acaba bende mi sorun anlamadim ben hatam varsa soyleyin ben bu adama nasil katlanabilirim
Herkes aynisini soyluyor ama ben esimi kaybetmek istemiyorum onunla tartismakda istemiyorum ne bilim onu kaybetmiyim diye omrum sacma sapan geciyo iste
okurken sasirdim konunun sonunu okuyunca daha cok sasirdim bu devirde senin gibi gelin varmi.hala bendemi hata diye soruyosun.senin yerinde kim olsa sevmez o kayinpederi.oz evlat olsa sevilmez.birak sevmeyi ev senin ya baska gelin olsa kovar inan
Boyle hayat bana da cok anlamsiz gorunuyor.sizi cok merak ettim valla cok iyi niyetlisiniz bravo.yani esinizle tartismadan kotu olmadan ona hayatinizin zorluklarini sıkıntılarini anlatmaya hissettirmeye calisin.butun yuku kendinize yuklemeyin cevabinizi okuyunca uzuldum inanin.hayat cok kisa ve genclik cok cabuk gecen birsey.sonra cok pisman olursunuz.biraz sesinizi cikarin.dilerim bir yolunu bulursunuz ve dilerim rabbim size saglikli bir evlat verir.Herkes aynisini soyluyor ama ben esimi kaybetmek istemiyorum onunla tartismakda istemiyorum ne bilim onu kaybetmiyim diye omrum sacma sapan geciyo iste
Yatmadan bakıyım kk ya dedim şok oldum ne yüzsüz bi kv o öyle yaa senin ailen sağılacak inek miymiş hangi kafayla kira istemiş pislik kadın milletin kafa da kafaymış haaa, ailen malını mülkünü onlar içinmi yapmışBu mumkun degilcanim benim anneminde evi var ama.babamin emekli maasiyla geciniyorlar ben burdan cikipta kirasini alamam . hatta kaynanam.buranin kirasini annemden istemisti annemde kabul etmemisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?