Eşin babasından izin alması gerektiğini mi söyledi??
kızlar arkadaşlarla şehirdışına gidicez eşime konuştum tamam dedi ama bide kayınpederden izin almam gerekiyor ve bu durum beni deli ediyo
İzin almak ne yaa. Eşinle sorun olmadığı sürece kp bişey diyemez. Eşin çok istiyorsa kendisi izin alsın:)
Kaç yaşındasınız? Eşin kaç yaşında? Beraber mi yaşıyosunuz? Eşin olmayacak mı bu gezide?
Gerçi bu ayrıntıların hiçbir önemi yok şu an. Ben olsam fena inada bindirirdim. Kp den izin almaya kalkarsan gitmiyorum der kapatırdım eve kendimi. 5 karış surat gezerdim günlerce. He bi çözüm olmazdı. Bilemedim ya. Aranızdaki konulara kp nin müdahil olmasının yanlış olduğunu eşine öğretmen lazım bir şekilde. Sakın böyle bir şeye müsaade etme. Gerekirse gitme ama kp den izin isteme.
eşimle sorun yok zaten canım bunu sorun yapan kp.semtin dışına çıksam bile izin almamı haber vermemi ister.
Esiniz bir yere giderken yada bir sey yapacagi zaman sizin babanizdan izin aliyor mu?
Bu durum ne kadar sacma ve kabul edilemez ise sizin de kp'den izin almaniz o kadar sacma.
Bence izin falan almayin.istedigi kadar surat yapsin.haddini bilsin.koskoca adam.nasil sizin ustunuzde boyle bir hakki oldugunu dusunebilir.
hayır canım böyle olmasını düşünen kayınpederim almadan gitsem suratına bakılmaz illa bişey için danışılsın ister.milattan önce yaşıyoruz anlayacağın
İzin alırsanız sürekli alışır hep ister ve sen bundan sıkıldığında ona ters gelir sen kötü gelin olursun. Tavrını koy canım o alışsın
bunu aylardır kendime söylüyorum izin alma diye ama yapamıyorum huzursuz oluyorum.hiçbiyere gidesim gelmiyor hep evde oturuyorum asosyal biri oldum iyice
Aslinda kimse kimseye bir sey yapmiyor.herkes kendine yapiyor.
Kp'e musade ettiginiz icin bu sorunlari yasiyorsunuz.taviz vermeyin.sinirlarinizi cizin.herkes duracagi yeri bilsin.
Asosyal olmussunuz.neymis efendim kp efendi laf sayiyormus.baskasinin yetistirip buyuttugu kizina sirf kp sifatina sahip diye laf edemez.
Ayy cok sinir oldum valla
Hadi kv anladik da erkek adamsin yahu.her seyden once ayip
bunu aylardır kendime söylüyorum izin alma diye ama yapamıyorum huzursuz oluyorum.hiçbiyere gidesim gelmiyor hep evde oturuyorum asosyal biri oldum iyice
evet herşey benim suçum bunu biliyorum ne desen haklısın.böyle bi aileye düşünce acayip bunalıma girdim bunun okumuşlukla alakası yok ama ben üni mezunuyum ögretmenm atamam olmadı henüz yani ünide alıştım kendi kararlarımı vermeye ki ailemde öyledr asla baskıcı değildir yani evlenince acayip çuvalladım
Bundan sonra izin almayarak başlayabilirsiniz o halde.
Kayınpeder istediği kadar surat assın bir süre sonra alışır
Ama siz izin aldıkça bu huyundan hiç vazgeçmez. Tercih sizin. Buradaki herkes de muhtemelen bunu diyecek size.
evet herkes bnu söyleyecek b,liyorum etrafımdaki herkeste bunu söylüyor dogrusuda bu bunu da biliyorum ah bide uygulasam eşimde bana destek ama yapamıyrum yapamıyrumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?