kayınpederden izin

Valla öyle bir yaparsınız ki :)
Yeter ki isteyin. Zorla da olsa bu gezmenizde söylemeyin.
Sonrası daha da kolay olacak bu şekilde.
Yapamıyorum diye bir şey yok yani kararlı olun yeter.

ya aslında yaparım ama bi laf ediyo cevap veremiyorum ağlayasım geliyo konuşamıyorum susuyorum çok pasif birisiyim o da sonuna kadar kullanıyor bunu

Ne kadar saçma ya sinir oldum. Eşin birşey demiyorsa babasına ne düşer karışmak. Kusura bakma canım hatalısın acele bir şekilde bu durumu ortadan kaldır. Bide şunu merak ettim kp gitme dese gitmicekmisin yani

ya aslında yaparım ama bi laf ediyo cevap veremiyorum ağlayasım geliyo konuşamıyorum susuyorum çok pasif birisiyim o da sonuna kadar kullanıyor bunu

Sizin için tek önemli olan o ilk adımı atmak
Zamanında pasif olup da bunu yenen cok insan var
Zaten insana kendisinden başkası yardım edemez. O size haksız bir söz söylediğinde saygınızı korudugunuz sürece cevabı verin, vermeniz lazım.
İçinize atarak bunu daha büyütürsünüz çünkü.

Ne kadar saçma ya sinir oldum. Eşin birşey demiyorsa babasına ne düşer karışmak. Kusura bakma canım hatalısın acele bir şekilde bu durumu ortadan kaldır. Bide şunu merak ettim kp gitme dese gitmicekmisin yani

aslında izin verir ama önce bi ton laf yerim gittiğimde burnumdan gelir

aslında izin verir ama önce bi ton laf yerim gittiğimde burnumdan gelir

Ya arkadaşım tamam eşinin babası ama bu ne ya sen söyleyemiyosan eşin söylesin baba ben izin verdikten sonra sorun yok eşimle ben hallederim seni aramasına gerek yok gibi cümleler kursun. Yada sen bi el at bu olaya çom çok saçma çünkü

bazen kendi parmaklıklarımızı kendimiz yaratıyoruz.

bak canım ne yap biliyomusun. ondan izin almadan git bi güzel. sonrası ne olur diye düşünme. büyük ihtimal söylemediğin için huzursuz olacaksın ama önemli değil sonuçta beynindeki bu minik tabuyu yıkmanın sonucu bu.

eşine de söyle. baban bana laf söylerse cevabını ben değil sen vereceksin.
beni ağlamaklı yapmaya kimsenin hakkı yok.

diyelim ki sana laf söyleyecek ortam oluştu ve eşin yanında yok. sen de dersin ki "eşimin haberi var. eşim biyere giderken benim babamdan izin mi alıyor ?" ama bunu söylemeye kendini şartlandır. utansan da sıkılsan da söyle.

istediği kadar kızsın bozulsun. bir söyler iki söyler baktı ki dinleyen yok. sonra söylemez. böyle hayat mı geçer yahu. bulmuşlar naif kızı otorite tatmini yapıyor. töbe yarabbi.

evet o kadar çok büyütüyorum ki mideme kramplar giriyor çok mutlu olan bi evliliğim çok anlayışlı ve çok sevdiğim eşim var ama kpin huysuzluğu mahvediyor görmezden geliyim huyuna gidiyim diyorum olmuyo

eşim bi kaç defa söyledi genelde lafını esirgemez ama anlamıyo eşimle şehırdışına arkadaşlara gidiyoruz izin almadınız diyo eşim tersliyo ama yine aynısını yapıyo aslında bu yüzden de laf veremiyorum çünkü eşim karşılık veriyo ama onun umrunda değil yine karışıyo yani değişen bişey olmuyo

O zaman kusura bakmada hatının yüzde birmilyonu sende canım. Madem eşinde rahatsız bu durumdan izin almassan sorun etmicek ne demeye kp nin gönlünü yapmaya çalışıyosun konuşsun konuşsun dursun duzmamazlıktan gel nie aglıyosun ki eşin mi yapıyo bunu yok kp yapıyo eşin arkandamı evet eeee daha ne? Çokda tın yani o zaman

((eşimin haberi var. eşim biyere giderken benim babamdan izin mi alıyor)) . aslında çok haklısın ama bunu söyleyeceğimi düşünmek bile beni ürküttü.biliyorum bana kızıyosunuz haklısınız da arkadaşlar gerçekten böyle ömür geçmez biliyorum degişebilmei o kadar istiyorum ki bi kere söylemeden bi akrabaya gittim içim içimi yedi devamlı gözüm teldeydi Allahtan aramadı yani gittiğim zaman da mutlu olamıyorum off işte böyle

evet hatanın çoğu bende zten eşim hep der senin yüzünden diye ama ben kimse surat asmasın kırılmasın tipinde saçma sapan biriyim işte beni kırarlar ama ben herkesin yüzünü gözetlerim

1 huzurunuz kaçar 2 huzurunuz kaçar ama 3.ye rahat edersiniz yoksa ömür boyu böyle yaşarsınız.

hayatı zorlaştıran benim biliyorum gerçekten yoruldum bide hergün ordayım yani yeme içme bir yatma ayrı gibi saçma sapan bişey evlenmeden aslında farkındaydım böyle olacağını ama engel olamadım taviz tavizi getirdi getiriyorda

Canim senin bi evin var artik..neden hergun ordasinizki?en bastan buna bi cozum bulun..haftada 1 gidin mesela..o zaman zaten her yaptiginizdan her gittiginiz yerden haberi olamayacak..ama once kendi evinizde yasamaya alistirin onlari canim..

Ben olsaydm taviz vermezdim,hatta izin almazdım laf yaparsada ağda yaptırmaya gdiyodum,yada onu utandırıcak bişey söylerdim dahada azını açamzdı :)
Ezdirmeyin kendinizi bu kadar.
Benim kp de zırt pırt arar.
Bizde uyuyoduk ama 1o kere aramş.
En sonunda duydum eşme kalk kesin bişey oldu dedm.
Oda aradı meger napıyoruz dye aramş.eşimde annesini istedi,ne arıyosunuz zırt pırt açmıyosak işimiz var yatıyoruz dmekki dedi.
Dahada açgnı söyledi hatta o gün bü gün geç saatte aramıyolar en azındam.

Canim senin bi evin var artik..neden hergun ordasinizki?en bastan buna bi cozum bulun..haftada 1 gidin mesela..o zaman zaten her yaptiginizdan her gittiginiz yerden haberi olamayacak..ama once kendi evinizde yasamaya alistirin onlari canim..

ne bilim bunlar biraz gelenekçi aslında gelenekçiden çok eski adetleri sürdürmek istiyorlar bizsiz boğazlarından geçmiyomuş mesela :) haftada bir kere gitsek herhalde harp çıkar :)

cevap vermeyi çok denedim ama yapamadım hep içimden saydırdım :) sonrada üzülüyorum eşimin babası babasını çok seviyo bende bir ton saydırıyorum diye salakça düşünce.ya cevap versem verdiğime pişman olucam biliyorum sonra yüzünü gözetiycem o yüzden susaym oturayım diyorum ama yanlış yapıyorum biliyorum

izin almak değil aslında haber vermek adı altında izn istemek sonra bi ton surat yani surat etmese bile izin istemek beni sinir eden ne hallere düşürdü bu evlilik beni ya

Surat yapmaya hakkı yok ki,kocaman insanlarsınız sonuçta.
Eviniz ayrı barkınız ayrı,bu kadar müdahale etme hakkını nereden buluyor acaba.

Surat yapmaya hakkı yok ki,kocaman insanlarsınız sonuçta.
Eviniz ayrı barkınız ayrı,bu kadar müdahale etme hakkını nereden buluyor acaba.

bu hakkı tabiki benim yumuşak yüzlülüğümden buluyor.ben hç böle bişey görmedim ailemden nerdeyse yok denecek kadar azar işitmişimdir şimdi de böyle şeyler yaşayınca alışkın olmadığımdan yani bağırma çağırma olduğunda şaşırıp kalıyodum ilk zamanlar elim ayağıma dolaşıyodu el bebek gül bebek tarzı yetişmedim ama bizim ailede saygı vardı şimdi böyle olunca ben içime kapandım cevap veremedim ve öylece devam etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…