kayınpederden izin

En baştan hata yapmışsın bunu dillendirdikleri an ben artık evli bir kadınım arayıp kendi babamdan bile izin almıyorum diyecektin.
Nasıl başlatırsan devamında da onu bekliyolar işte. Bırak surat asacaksa assın

Pardon birde bagırıp cagırıyormu ? Sasırdın herhalde sen. Sen izin aldıgında surat ederek izin veriyorsa izin alma zaten surat ediyormus... esin zaten destek Allahtan daha ne istiyorsun. Ben bazı kadinların zihnini anlayamiyorum ya gaza getirmek degil ama hayatta oyle birsey yapmazdım o kim oluyorki benim ailemin yapmadıgını bana uygulatmaya calisiyor nasil katlaniyorsun bilmem. Bir arkadaşin dedigi gibi bir yaparsın laf soyler iki üc derken alisırsiniz olur biter. Agda lafıni tuttum valla sordugunda agdaya gidiyorum dersin bakalım bozulacakmı :)

İzin vermezse ne olacak.
Sakın alıştırmayın, surat yapıp laf ederse de umursamayıp gerekirse de cevabını verin gitsin

Son düzenleme:
hepiniz haklısınız biliyorum evet bide bağırıp çagrıyor.aslında baştan ters giden bişeylere surat etmem gerekiyodu ama yapmadım iyi gelin olacam ya o kadar pişmanım ki bu yüzden en büyük isteklerimden biri atanmak en azından biraz daha özgür olurum tabi izin verirse :) beyefendi özgür olmama

gideceğin yeri söyle eşininde haberdar olduğunu söyle bunlara alışsın , seni terbi etmeye çalışmasın ,sonuçta yetişkin insansın , azerimisin sen?

gideceğin yeri söyle eşininde haberdar olduğunu söyle bunlara alışsın , seni terbi etmeye çalışmasın ,sonuçta yetişkin insansın , azerimisin sen?

bi kere sadece giderken söyledim bi daha olmasın böyle dedi önce benden izin alacaksın dedi off aklıma geldikçe çıldırıyorum hayır Azeri değilim

Hey Allahım daha neler duycaz , eşin sana izin verdiyse mesele kapanmıştır..

aslında ne eşim benden izin alır ne de ben ondan biz sadece birbirimize söyler konuşuruz eger bi sakıncası yoksa uygularız yani tam zıt kutuplar babasıyla

bi kere sadece giderken söyledim bi daha olmasın böyle dedi önce benden izin alacaksın dedi off aklıma geldikçe çıldırıyorum hayır Azeri değilim

Bide bağırıp çağırıyor mu
Hey Allahım ne modeller var şu dünyada
O zaman eşiniz konuşacak babasıyla.
Kocası olarak ben onaylıyorum diyecek.
Size bir daha bağırırsa ne yüzüne bakın ne de evlerine gidin hatalarını anlayana kadar.
İyi gelin olmak herşeye eyvallah demek değil.
Aksine böyle tepene ederler ses etmedikçe.

böyle olacağını aslında çok iyi biliyordum ne kadar mesafeli olursan sevilmezsin belki ama saygı duyulursun yani çekinirler senden.bigün bana bağırması sonucu eşim böyle yaparsa bi daha gelmeyeceğini söyledi ama dediğim gibi ben alttan aldım niyeyse işte o yüzden değişen bişey olmadı

bi kere sadece
giderken söyledim bi daha olmasın böyle dedi önce benden izin alacaksın
dedi off aklıma geldikçe çıldırıyorum hayır Azeri değilim

o halde bu adamla baban konuşacak , be biçim adetleri varmış ,ay çok sinirlendim ,kb lstediğini yapma tınlama onu ,o sana alışsın , sinirlenirdede sinirlensin sanki eşindede suç var gibi babasını karşısına alıp seni korumuyor gibi, son çare eşin babasıyla konuşsun

eşim beni herzaman heryerde korur işte suç benim ben kendimi koruyamıyorum o da bunu biliyo bunlara göre yaptıkları normal olması gereken bu o yüzden benim izin almamam bunlara göre ayıp yani icat çıkarıyorum

kb senin yumuşak huylu olduğundan bunda lsrar ediyor, sen kendini değiştir , evlilik kurumunda bazı mücadeleleri sen kendin vereceksin ,kendini ezdirmeden

kb senin yumuşak huylu olduğundan bunda lsrar ediyor, sen kendini değiştir , evlilik kurumunda bazı mücadeleleri sen kendin vereceksin ,kendini ezdirmeden

herkes aynısını söylüyor arkadaşlarım yakınlarım.boşanmayı bile düşündüm çünkü alışkın değildim böyle şeylere ama eşimide seviyordum fakat değişemiyordum düşündüm boşanmayyı evet ama eşime söylemedim hiç evet size göre basit veya biçok kişiye göre basit bi neden ama ben o kadar yumuşak yüzlüyüm ki o kadar kötü huyum varki degişmiyo ben degiştiremedikçede mutlu olamıyorum ben huyumu değiştirmedikçe karşı taraf üstüme geliyor hep onun aile etrafıyla vakit geçiriyorum kendi özel hayaım kalmadı hesap vermek zoruma gidiyor bende hiç bişey yapmıyorum ya onlarlayım yada evdeyim

Çok yanlış yapmışsın.
Eşin tavır koymuş ama sen alttan alarak bu tavrı bozmuşsun
Kp de iyice yüzbulmuş tabi
Zararın neresinden dönersen kardır. Bu dururmun sonu yok ki.
Tut ki hayır ben arkadaşlarınla gitmeni onaylamıyorum , gidemezsin dedi ne yapacaksın.

gidemiycem tabiki ama eminim eşim git diyecek ama ben gitmycem

eşinle karar verdikten sonra kp kim yaa daha neler duyacağız bi kere kocanın bunu kendine yedirmemesi lazım, benim kocam kim diye bi sorsana

kızlar arkadaşlarla şehirdışına gidicez eşime konuştum tamam dedi ama bide kayınpederden izin almam gerekiyor ve bu durum beni deli ediyo

Kayınvalidenin dayısının karısından da alın izin ne olur ne olmaz

ağdaya gidiyorum cevabı gerçekten süper olur
eşin yanındaysa o kim oluyo ya babaysa babalığını bilsin istediği kadar surat assın seni onu sallamadığını görünce bi süre sonra vazgeçer ama önce senin bunu başarman lazım eşinin haberi var gerisini boşver gitsin.
bu aralar kp konuları çoğaldı kvler geri çekilip kpler atak yaptı sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…